2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Milijarder Barry Sternlicht razpravlja o dvigu cene Bitcoina na milijon dolarjev -...

Milijarder Barry Sternlicht razpravlja o dvigu cene Bitcoina na milijon dolarjev – BTC imenuje za “pametno” varovanje

Billionaire Barry Sternlicht Has Over $1 Billion in Crypto — Sees Bitcoin as Smart Hedge

Predsednik Starwood Capital Group , milijarder Barry Sternlicht, je delil svoje mnenje o tem, kako bi lahko bitcoin narastel na milijon dolarjev na kovanec. Kriptovaluto imenuje “pametno” varovanje pred tveganjem v svetu, kjer vlada kar naprej tiska denar.

Milijarder Barry Sternlicht verjame, da bi se Bitcoin lahko dvignil na 1 milijon dolarjev na kovanec

)

Milijarder Barry Sternlicht, predsednik skupine Starwood Capital Group, je v petek med govorom na dogodku Bloomberg v Miamiju govoril o prihodnjih obetih za kriptovalute, zlasti bitcoin.

Sternlicht vodi Starwood Capital Group, podjetje zasebnega kapitala, ki je specializirano za naložbe v nepremičnine. Podjetje ima okoli 100 milijardo dolarjev v upravljanju nepremičnin, dolgov , in energetska sredstva. Po Forbesovem seznamu milijarderjev je njegova trenutna neto vrednost 4,2 milijarde dolarjev.

Glede na to, da je svojo pozicijo bitcoinov označil za »veliko varovanje«, so milijarderja vprašali: »Ali je tako bi morali vsi razmišljati?” Sternlicht je odločno odgovoril: “Da.”

Pojasnil je, da živimo “V svetu, kjer vlada samo tiska denar in tiska denar, in tiska denar, in tiska denar, in zdi se, da nima nobenih posledic.” Milijarder je ob opozorilu, da bo “včasih konec,” poudaril:

Edina stvar, ki je ne morejo narediti več je bitcoin.

Dodal je, da bitcoin “ni bil nikoli vdrejen”, vendar je opozoril, da ” Nima nobene prave vrednosti, razen milijonov kovancev.” ki so »neskončno deljivi«.

V primerjavi je poudaril, da tudi zlato »res nima velike vrednosti« in dodal, da »lahko imaš svoj zlati nakit lahko pa je srebro, titan ali platina.«

Sternlicht je menil: »Videli ste, kako svet pravi ZDA, zlasti z našim političnim izolacionizmom, bi rekli, da Kitajska gre da bi nas poskušali zrušiti z dolarskega standarda, z njimi pa se bo pridružilo veliko držav.”

Izvršni direktor Starwood Capitala je poudaril: “Poskušali bodo zelo tezko. To je zelo očitno. Zelo se bodo potrudili, da bi presegli standard dolarja. Če se to zgodi in dolar devalvira, potrebujete eno stvar, ki bi lahko ohranila svojo vrednost.«

Medtem ko je priznal, da bo bitcoin »padel z borzo«, je poudaril, da je v njegovo mnenje, “se bo obrnilo,” pri čemer pojasnjuje:

To bi šlo za 1 milijon dolarjev na kovanec. To bi lahko storil, ker vsi, to niso ameriški vlagatelji, ves svet bo gledal na eno stvar, ki je ne morejo zaslužiti več in to bi bil bitcoin.

»Ni nobene druge funkcije kot shranjevanje vrednosti, zato mislim, da bi bila majhna naložba v bitcoin morda pametna majhna zaščita v vašem življenju, ker bo vaš papir ničvreden, na žalost,« je opozoril.

Milijarder je nato razkril, da ima približno 2 % do 3 % njegove neto vrednosti v kriptovalutah. Glede naložb v kriptovalute je dejal: “Če bo šlo na nič, tudi meni ne bo škodilo, ne bo škodilo tebi.” Vendar je poudaril:

Toda če gre za 1 milijon dolarjev na kovanec, si boste ogledali TV in se zelo razburite.

Vse več milijarderjev uporablja bitcoin za zaščito pred inflacijo.

Slavni vodja hedge sklada Paul Tudor Jones je oktobra dejal, da ima raje bitcoin kot zlato. Orlando Bravo, milijarder, ki je soustanovil podjetje za zasebni kapital Thoma Bravo, je septembra dejal, da je zelo naklonjen bitcoinu in pričakuje, da se bo ta “znatno povečal.”

Prejšnji teden, Mehiški milijarder Ricardo Salinas Pliego je dejal, da ZDA “vse bolj izgledajo kot katera koli druga neodgovorna država tretjega sveta”. Salinas je tvitnil tedenski grafikon skupne vrednosti premoženja Federal Reserve (manj izločitev iz konsolidacije) in komentiral: »Vau … poglejte obseg ustvarjanja lažnega denarja. Kupite bitcoin takoj.”

Oznake v tej zgodbi

1 milijon $ na bitcoin, 1 milijon $, 1 milijon bitcoinov, 1 milijon BTC, Barry Sternlicht, Barry Sternlicht bitcoin, Barry Sternlicht kriptovalute, kriptovaluta Barryja Sternlichta, Bitcoin, varovanje bitcoinov, BTC, varovanje pred inflacijo, tiskanje denarja

Ali se strinjate z Barryjem Sternlichtom glede bitcoina? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Fundstrat's Chief Strategist Predicts Bitcoin Still Has 'Exponential Growth Ahead'

Fundstrat's Chief Strategist Predicts Bitcoin Still Has 'Exponential Growth Ahead'

Huobi Research Report 'Taper Landed' Paints Bleak Picture for Cryptocurrency Assets

Zasluge za slike1324096883: Shutterstock, Pixabay , Wiki Commons

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments