18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Milijarder Carl Icahn pravi, da lahko v kripto zniža do 1,5 milijarde...

Milijarder Carl Icahn pravi, da lahko v kripto zniža do 1,5 milijarde dolarjev

Milijarder Carl Icahn lahko v kripto vloži do 1,5 milijarde dolarjev, obenem pa ugotavlja, da “večina danes izdane kriptovalute ne bo preživela.”

3105 Skupno ogledov

12 Skupaj delnice

Billionaire Carl Icahn says he may drop up to $1.5B into crypto

Nekdanji kriptoskeptik Carl Icahn, ustanovitelj podjetja Icahn Enterprises, je za Bloomberg povedal, da naj bi na kripto trg vstopil na “velik način” – z naložbo v višini približno 1,5 milijarde dolarjev.

Icahn je vlagatelj in nekdanji svetovalec Trumpove administracije, ki ima neto vrednost $ 15 .6 milijard po Forbesu. V 2018 je Icahn za CNBC dejal, da je kripto “smešno” in dodal “mogoče sem prestar zanje, vendar se teh stvari ne bi dotaknil. “

Toda govorim maja 26, je Icahn pojasnil, da zdaj razmišlja o veliki naložbi in da vstop na trg na tak način ne bi “kupil nekaj kovancev ali nekaj “:

” Mislim, velika pot za nas bi bila milijarda dolarjev, milijard in -pola dolarjev … Ne bom natančno rekel. “

Icahn se pridružuje vse večji seznam kolegov milijarderjev, ki so v preteklosti spremenili svojo melodijo glede kriptografije Na vprašanje, na katere kriptovalute je gledal, je milijarder držal svoje kartice blizu prsnega koša in poudaril, da:

“Velik del danes izdane kriptovalute ne bo preživel, vendar verjamemo, da bi lahko kriptovaluta v takšni ali drugačni obliki ostala tukaj. bodite jasni, nikoli nismo kupili nobene kriptovalute, vendar jo preučujemo. “

Icahn meni, da kriptovalute, ki vsaj ne služijo kot hranilec vrednosti, bodo izločene s trga, saj “mora obstajati neka oblika varnosti vrednosti”, da bodo preživele.

Icahn Enterprises je $ 14 .5 milijard ameriških konglomeratov z naložbami v CVR, Pep Boys in Trump Entertainment Resorts.

Mogoče bo @Carl_C_Icahn prvi #Bitcoin Terachad https://t.co/y8jjT0xTPh

— Michael Saylor (@michael_saylor) maj 26, 2021

Ryan Adams, zagovornik Etherja in ustanovitelj podjetja za kripto naložbe Mythos Capital in Bankless , ki so na Twitterju ugibali, da Icahnov nedavni zmaj, ki leti v medijih, lahko pomeni, da je že vstopil na trg:

“ Če Carl Icahn še ni kupil milijarde dolarjev ETH in BTC, zakaj bi sporočil, da bo kmalu kupil ETH in BTC v vrednosti milijarde dolarjev. «

Milijarder je svoje poglede na kripto še razširil na Bloomberg, rekoč, da zdaj misli, da je skepticizem glede vrednosti kripto “malo napačne glave”, saj dvomi v notranja vrednost ameriškega dolarja v primerjavi s kripto, ki bi lahko bil hranilec vrednosti in varovanje pred inflati na.

No, kakšna je vrednost dolarja? Edina vrednost dolarja je v resnici zato, ker ga lahko uporabite za plačilo davkov. «

Ko Ichana so vprašali “kakšen je tvoj primer uporabe?” za kripto je 85 – letnik govoril o Omrežje Ethereum, pri čemer ugotavlja, da je “pri Ethereumu osnovna veriga blokov. Ethereum ima torej dve stvari: lahko ga uporabite kot plačilni sistem, lahko pa ga shranite kot vrednost.

“Bitcoin je zame le hranilnik vrednosti,” je dodal.

Prejšnji članekAnalitik pravi, da so se DeFi in stabilni kovanci dobro obdržali, ko so se kripto trgi razbili
Naslednji članekNvidia poroča o rekordnem zaslužku in trdi, da je “težko določiti” vpliv kriptokopov

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments