18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Milijarder Carl Icahn premišljeno potopa v kriptovaluto z naložbo približno 1,5 milijarde...

Milijarder Carl Icahn premišljeno potopa v kriptovaluto z naložbo približno 1,5 milijarde dolarjev

Vlagatelj milijarder Carl Icahn, ustanovitelj podjetja Icahn Enterprises pravi, da njegovo podjetje raziskuje, kako se “na razmeroma velik način” vključiti v kriptovalute, kar bi po njegovem mnenju lahko naložba približno 1,5 milijarde USD.

Carl Icahn raziskuje vstop v kriptovaluto

Carl Icahn, ustanovitelj in nadzorni delničar Icahn Enterprises , raznolik konglomeratrski holding s sedežem v New Yorku, je v sredo v intervjuju za Bloomberg razkril svoj načrt kriptovalut. Rekel je:

Gledam celotno podjetje in kako se lahko v to vključim z Icahn Enterprises v razmeroma velik način, ker mislim, da je tu, da ostanemo v takšni ali drugačni obliki.

Icahn je eden od zidov Street najuspešnejši vlagatelji. Leta 1678 je ustanovil Icahn & Co., podjetje za vrednostne papirje, ki se osredotoča na arbitražo in trgovanje z opcijami. Leta 1978 je začel zasedati pomembne položaje v posameznih podjetjih, vključno z RJR Nabisco, Texaco, Phillips Petroleum, Western Union, Gulf & Western, Viacom, Uniroyal, Dan River, Marvel, Revlon, Fairmont, Time Warner, Yahoo, Lions Gate, CIT, Motorola, Genzyme, Biogen, Chesapeake Energy, El Paso, Amylin Pharmaceuticals, Lawson Software, Medimmune, Dell , Netflix, Forest Laboratories, Apple in Ebay.

Vlagatelja milijarderja so posebej vprašali, kaj pomeni “razmeroma velika pot” zanj in njegovo podjetje. Opisal je:

Velika pot za nas bi bila milijarda dolarjev, milijarda in pol dolarjev, nekaj takega . Mislim, da bi bilo to za nas velik način. Toda včasih gremo večji od tega, včasih veliko manjši. Ne bom natančno povedal.

Icahn je še pojasnil: “Da bi bilo jasno, nikoli nismo kupili nobene kriptovalute, vendar ga preučujemo. «

Milijarder je ugotovil, da so številne tamkajšnje kriptovalute po njegovem mnenju precenjene. Menil je: “Velik del današnje izdane kriptovalute ne bo preživel, vendar verjamemo, da je kriptovaluta v takšni ali drugačni obliki morda tu, da ostane.”

Kaj menite o tem, da je Carl Icahn vstopil v kriptovalute na “razmeroma velik način”? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Mark Cuban Reveals Stake in Ethereum Layer 2 Scaling Solution Polygon

Gamestop NFT Website Discovered With Hidden Easter Egg Retro Game

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments