13.8 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Milijarder David Rubenstein pravi, da je "nerealistično" misliti, da bo vlada ustavila...

Milijarder David Rubenstein pravi, da je “nerealistično” misliti, da bo vlada ustavila kripto valuto, kot da želijo vlagatelji

Billionaire David Rubenstein Says 'Unrealistic' to Think Government Will Stop Cryptocurrency From Being What Investors Want

Soustanovitelj skupine Carlyle , David Rubenstein, pravi, da zamisel, da vlada ustavi kriptovaluto kot nekaj, kar vlagatelji želijo, ni realna. Verjame, da je kriptovaluta tu, da ostane. Ne gre, saj je “očitno nekaj, kar si trg želi,” je dejal.

David Rubenstein Bullish O Crypto

David Rubenstein, soustanovitelj in sopredsednik upravnega odbora Carlyle, je prejšnji teden v intervjuju za CNBC spregovoril o bitcoinih in prihodnosti kriptovalut . Prej je bil izvršni direktor družbe Carlyle Group, zasebnega kapitala, korporacije za upravljanje premoženja in finančnih storitev. Leta 2015 je bila Carlyle največja svetovna družba z zasebnim lastniškim kapitalom po kapitalu, zbranem v preteklih petih letih, Indeks PEI 300.

Rubenstein je dejal : »Crypto je od nikoder prišel kot sila na trgu. V resnici je za nekatere nadomestek zlata. … Tu mora ostati. Kriptovaluta ne mine, tako kot ne mine tudi zlato. « Dodal je:

Zamisel, da bo vlada preprečila, da bi kriptovaluta postala nekaj, kar vlagatelji želijo, je nerealna.

Direktor skupine Carlyle je ugotovil, da ima kriptovaluta “vzpone in padce”. Vendar je poudaril: “to velja za vse, kar je razmeroma novo, in mislim, da ne boste videli ničesar podobnega, da kripto izgine in izgine.”

Nadaljeval je: “Tukaj je in tukaj je, ker ljudje na trgu želijo kaj drugega kot le tradicionalne valute, ki jih imamo, in če je to pravilno ali narobe, to očitno želi trg.”

Rubenstein je poudaril, da “če greste v kriptovalute, bi morali pričakovati velike vzpone in padce ter velika nihanja, in če na to niste pripravljeni, ne pojdite v kriptovaluto.”

Kriptoskupnost pozdravlja komentarje Rubensteina. Michael Saylor, pro-bitcoin izvršni direktor podjetja Microstrategy, ki kotira na borzi Nasdaq, ki je nabralo približno 92 BTC je doslej komentiral:

To je ugodno za bitcoin, ki prihaja od Davida Rubensteina. Je predsednik Kennedyjevega centra za uprizoritvene umetnosti, nekdanji predsednik institucije Smithsonian, predsednik Sveta za zunanje odnose in predsednik The Economic Club of Washington, DC

Kaj menite o komentarjih Davida Rubensteina o bitcoinih in kriptovalutah ? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

Amid Stern Warnings from China Crypto Firms Huobi and Okex Halt a Few Services

NYU Professor Says Elon Musk Is Attracting Regulators to Crypto — Regulatory Action Expected in 30 Days

Slika Zasluge : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments