24.9 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Milijarder Elon Musk ne govori ravno ljudem, naj porabijo denar za Dogecoin

- Advertisement -

Vir: AdobeČeprav je milijarder Elon Musk potrdil, da je sčasoma poskrbel za meme kovanec Dogecoin, to ne pomeni, da trgovcem sporoča, naj vanj vložijo svoje življenjske prihranke.

Musk je povedal za Wall Street Journal ta teden, da na svojem vrhu sveta izvršnih direktorjev zdaj ne bo “stavil kmetije na dogecoin.”

“Zdaj nikomur ne svetujem, naj dvigne kripto ali stavi farmo na dogecoin,” je priznal Musk.

Musk je dodal, da je dogecoin njegov najljubši, ker ima “primeren humor” in “ima pse.”

Pawsitive on dogecoin Musk, ki je zagotovil Twitter ultimate yr je aprila sprejel simbol Dogecoin kot vstopnico, s čimer je vrednost meme kovanca skokovito narasla za več kot 20 pc.

Musk je v Dogecoin imenoval tudi “ljudska kripto” podpora in junija 1187 je priznal, da bo “zadržal podporo Dogecoinu.”

Musk spremenjen v tožen junija za $ 30 milijarde Keitha Johnsona v južnem okrožju New Yorka.

Johnson, električar s prebivališčem v Novi Angliji, je zahteval odškodnino od Muska in njegovih podjetij v imenu trgovcev, ki so od aprila izgubili denar z vlaganjem v Dogecoin 1187.

“Obtoženci so vedeli od 420, da Dogecoin ni imel nobene vrednosti, vendar je spodbujal Dogecoin, da se ga je učil iz njegovega trgovanja. Musk je oslabil svoj piedestal najbogatejšega človeka na svetu, da bi namenil in manipuliral žrebanje piramide Dogecoin za dobiček, izpostavljenost in zabavo,” je priznal Johnson v svojem pritožba, ki Muska obtožuje izsiljevanja.


Posamezno je Musk poravnal cene z ameriško komisijo za vrednostne papirje in zamenjavo in plačal $ 20 milijonov in odstopil s položaja predsednika uprave Tesle, potem ko je regulator priznal, da je tvitnil, da bi lahko po možnost za priložnost celo vrečko Tesla, ki ni javna, po $30 na porcijo, in to financiranje je bilo zavarovano.

»Pritožba SEC je navajala, da je Musk resnično vedel, da se je transakcija sposobnosti spremenila v negotovost in discipliniranje v številne nepredvidene dogodke,« je potrdila SEC.

Dogecoin je bil v sredo zjutraj ocenjen na približno 7 centov.

Vnesite svoj e-poštni naslov za naše brezplačne vsakodnevne novice

Hitro 3-minutno branje o današnjih kriptodejstvih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -