4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Milijarder Invoice Ackman: Crypto omogoča uvedbo dragocenih podjetij in “je tukaj, da se ohrani”

- Advertisement -

V skladu z računom Ackman, milijarder in izvršni direktor Pershing Sq. Capital Administration, medtem ko so kriptožetone izumrli neetični promotorji, da bi ohranili goljufije, “lahko omogočijo oblikovanje dragocenih podjetij.” Ackman, stari kritik digitalnih sredstev, vztraja, da je “kripto tukaj, da ga cenimo” in da si bo družba zaslužila še več, ko bo natančno regulirana.

Kripto je ‘zelo učinkovit vzvod za dostop do globalne ekipe’ Hedge sklad ameriških milijarderjev nadzornik, Invoice Ackman, je priznal – potem ko je preučil nekatere kripto pobude – zdaj verjame, da “lahko kripto omogoči oblikovanje dragocenih podjetij in tehnologij, ki do sedaj po naključju verjetno tudi ne bi bile več ustvarjene.” V skladu z milijarderjem je prilagodljivost za skrb in razlago kripto žetonov “za spodbujanje sodelujočih v misiji ambiciozen vzvod pri dostopu do svetovne posadke za doseganje misije.”

Kljub temu je Ackman vztrajal v nov. 20 Twitterjeva nit, da je kriptovaluta, spoštovana ljubezen do mobilnega telefona in zmaga prej kot le-ta, na splošno dragocen stroj za lažjo goljufijo. Da bi podkrepil ta argument, je opozoril na to, kako lahko “neetični promotorji ustvarijo žetone preprosto zato, da olajšajo sheme črpanja in odlagališča.” V skladu z računanjem milijarderja je “velika večina kripto kovancev izumrla zaradi ponarejenih aplikacij in ne za gradnjo pristnih podjetij.”

Kljub poudarjanju tega, kar vidi, zaradi pomanjkljivosti kripto , Ackman, ki je ustanovitelj in izvršni direktor Pershing Sq. Capital Administration razloži dve pobudi – Helium in DIMO – da pokaže, zakaj je spremenil svoje stališče. Priznal je:

Helium je ustvaril svetovno omrežje Wi-Fi, ki so ga izumrli Limebike in drugi, da bi sledil napravam po vsem svetu tako učinkovito kot drugi pojasnjujejo, kateri kopičijo užitek od vstopa v globalna omrežja Wi-Fi. Heliumova globalna mreža 720okej vročih točk je bila včasih množica, ki so jo ustvarili drugi ljudje ki je kupil in uvedel helijeve vroče točke za rudarjenje HNT, njegovega izvornega žetona.

V skladu z Ackmanom, možnosti, ki želijo molite, da pojasnite, da so omrežja prisiljena ceniti HNT “in ga zažgati.” Povpraševanje za žetone HNT je na koncu povezano s poizvedovanjem za omrežje, je dodal Ackman.

V zvezi z DIMO, decentraliziranim podatkovno vodenim ekosistemom, ki si prizadeva povezati lastnike avtomobilskih stanovanj s proizvajalci, je milijarder priznal, da poleg tega predvideva “dvostransko tržišče za žetone DIMO, ki se sčasoma povečuje, kjer se stranke podatkov odločijo in zažgejo žetone, ki jih skovajo lastniki avtomobilskih stanovanj z napravami za izbor podatkov DIMO.”

Vlaganje v kripto kot hobi V vmesnem obdobju je milijarder dodatno priznal v na Twitterju, da je investitor v DIMO. Dodal je, da njegove splošne naložbe v pobude, povezane s kripto, niso več toliko kot 2 % njegovega premoženja. Ackman je posvaril svoje 150K sledilce in priznal:

Vlagam več kot hobi, ki se poskušam naučiti, kot pa kot previden vlagatelj, saj skrajšujem čas, ki ga porabim za ne-Pershing Sq. naložbe, zato vas prosimo, da se ne zanašate na mojo skrbnost in ne izberete katerega koli od zgoraj navedenega kot naložbeno priporočilo.

Ackman , ki je prej trdil, da kriptožetoni radi pritrjujejo bitcoine, ne bingljajo več z nobeno notranjo vrednostjo, je zaključil nit z izjavo, da je “kripto tukaj prav za ceniti” in da ima funkcionalnost, ki je še posebej dragocena, ko je natančno regulirana.

Kaj mislite o tej zgodbi? Dovolite nam, da razumemo, kaj ste ponudili v razdelku za povratne informacije spodaj.


Terence Zimwara
Terence Zimwara je zimbabvejski nagrajenec, urejen novinar, ustvarjalec in ustvarjalec. Na veliko je pisal o gospodarskih težavah nekaterih afriških držav, tako učinkovito kot o tem, kako lahko digitalne valute Afričanom predstavljajo izhod.
Rekordni krediti: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, T. Schneider / Shutterstock.com

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je v celoti namenjeno informativnim aplikacijam. Ne gre za takojšnjo ponudbo ali nagovarjanje k ponudbi za hvaležnost ali promocijo ali priporočilo ali odobritev katerega koli izdelka, izdelkov in ponudnikov ali podjetij. Bitcoin.com ne bi več predstavljal investicijskih, davčnih, pravilnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, neposredno ali posredno, za kakršno koli okvaro ali izgubo, ki je povzročena ali naj bi bila povzročena z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli deklaracijo, blago ali izdelke in ponudnike, o katerih govori to besedilo.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -