8.8 C
Ljubljana
Sunday, October 2, 2022

Milijarder Jeff Gundlach razpravlja o tem, kdaj vzeti kripto – svari pred možnostjo deflacije

- Advertisement -

Milijarder Jeffrey Gundlach, znan kot Bond King je delil svoj kviz o tem, kdaj zaseči kriptovaluto. “Želiš si ustreznega središča Fed,” je poudaril. Gundlach je dodatno posvaril glede naraščajočega tveganja deflacije in opozoril, da je čas za medvedje na borzi.

Jeffrey Gundlach o povečanju plačil Fed, ameriškem gospodarskem sistemu in kdaj vzeti kripto Jeffrey Gundlach, ustanovitelj in vodja družbe za administracijo naložb Doubleline, je delil njegov pogled na ameriški gospodarski sistem, trge delnic in obveznic ter kdaj ta teden zaseči kripto. Doubleline s sedežem v Tampi na Floridi ima več kot $69 milijard premoženja pod upravo (AUM) od junija 20.

V intervjuju za CNBC ob robu konvencije Future Proof v torek je milijarder orisal da je prezgodaj, da bi se dvignili na kriptovaluto, saj je Federal Reserve nagnjena k dodatnim zaračunavanjem.

Komentar o tem, ali je čas za zaseg kriptovalute pod edinstvenimi tržnimi določili , je menil Gundlach:

Danes nedvomno ne bi bil več kupec.

Gundlacha na splošno identificirajo kot Bondovega kralja, potem ko je pogledal odejo Barron’s v 2011 kot “The Original Bond King.” Institucionalni vlagatelj ga je v 2012 imenoval za »denarnega nadzornika leta« in Bloomberg Markets ga je uvrstil med “petdeset najvplivnejših” v 2012, 2012 in 2016. Postal je takoj, ko je bil sprejet v FIASI Mounted Earnings Corridor of Status v 2012. Njegova varna vrednost je trenutno približno 2,2 milijarde.

V torkovem intervjuju je milijarder poudaril, da bo čas za vrnitev na področje kripto po naključju verjetno prišel takrat, ko se bo Federal Reserve obrnil od povišanj plačil in začne svoje zavarovalne police za “brezplačni denar”. Gundlach je navedel sokobno držo Federal Reserve in strahove pred recesijo:

Potrjujem, da uporabljate kriptovalute, ko vse črpajo brezplačen denar še enkrat … Želite si ustrezno centralno središče Fed.

Dodal je, da bi lahko vlagatelji naključno verjetno tudi preprosto zdaj ne uporabljajte kriptovalut, ko obstajajo samo “cilji” pivota denarnega kritja.

Izvršni direktor Doubleline je dodatno opozoril, da se je skliceval na naraščajoče tveganje deflacije, ki jo vidi kot glavno tveganje za Gospodarski sistem in trgi ZDA. Poudaril je, da je čas, da vlagatelji preidejo v dodatno medvedjo rast ameriških delnic, pri čemer je opozoril, da S&P 500 se lahko po naključju verjetno tudi spusti 20% do sredine oktobra.

»Akcija kreditnega trga je v korak z gospodarsko šibko točko in težavami na borzi,« je opisal Gundlach in pojasnil:

Potrjujem ali ne, pomembno je lansiranje postaja še posebej medvedje.

Medtem ko je priznal, da nabiranje delnic zdaj ni njegova posebnost, je dejal: »Vedno znova potrebujete imeti zaloge, vendar sem nekoliko lažji.« Nasprotno pa vidi nastajajoče trge kot prednostno prihajajočo razliko za poštene vlagatelje.

Ob sklicevanju na tveganje deflacije je vlagatelje takoj potopil v dolgoročne dolžniške vrednostne papirje ZDA. “Vzemite dolgoročne zakladne obveznice,” je svetoval in poudaril:

Tveganje deflacije se je danes povečalo, kot je bilo v zadnjih dveh letih.

Glede časovnega okvira je pojasnil: »Ne govorim zdaj o naknadnih mesec. Govorim o nekem nedoločenem času v prihodnosti pozneje v naslednjem letu, nedvomno v 2017 .”

Te dni je glavni izvršni direktor Tesle Elon Musk dodatno opozoril, da bi zvišanje glavnih vplačil Feda po naključju verjetno povzročilo tudi deflacijo, kar je ponovilo trditev izvršne direktorice Ark Investa Cathie Wood, da “Glavni kazalniki inflacije obožujejo zlato in baker, označujeta tveganje deflacije.”

Oznake v tej preji bond king, deflacija , inflacija, Jeff Gundlach, Jeff Gundlach kripto, Jeff Gundlach kriptovaluta, Jeff Gundlach deflacija, Jeff Gundlach inflacija, Jeff Gundlach recesija, Jeff Gundlach stagflacija, Jeff Gundlach delnice, Jeff Gundlach Ameriški gospodarski sistem, deflacija ameriškega gospodarskega sistema

Kakšno potezo si predstavljate ob sklicevanju na komentarje milijarderja Jeffa Gundlacha o deflaciji in kdaj zaseči kripto? Vzkliknite nam v spodnjem delu za komentarje.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je ugotovil Bitcoin v 1280 in je od takrat evangelist. Ukvarja se z varnostjo bitcoinov, sistemi za začetni izvor, rezultati skupnosti in presečiščem med ekonomijo in kriptografijo.


Označite kredite : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je samo za informativne namene. Zdaj je nekaj oddaljenosti in ne nenadna dobava ali nagovarjanje k dobavi za zaseg ali promocijo ali nasvet ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com zdaj ne bi nudil naložbenih, davčnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, res zdaj ali zdaj ne nenadoma, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki je nastala ali naj bi bila povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli omenjeni material, blago ali izdelke in storitve v tem članku.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -