17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Milijarder Justin Sun obtožuje brata ustanovitelja Huobija, da nezakonito kar najbolje izkorišča žetone – kaj se dogaja?

- Advertisement -

Prezgodnji milijarder, tehnološki in kripto podjetnik Justin Sun je natančno obtožil brata ustanovitelja kraljestva 18th največji nadomestni kriptovalut z nakupom in prodajo količin Huobi zaradi nezakonitega dobička z bruto prodajo žetona HT.

HT je izvorni uporabni žeton nadomestnega Huobi in njegovi imetniki lahko prejmejo monumentalno nakupno in prodajno ceno zmanjšanja.

V koraku s tvitom, ki ga je objavil Sun, je Li Wei, brat Leona Lija (ustanovitelja Huobija), brez stroškov kupil več sto tisoč žetonov HT prek “nepravilnega sistema” .

»Li Wei je dosledno promoviral te žetone HT in jih izplačeval,« je dodal Sun, kljub temu, da Li Wei zdaj ni »naredil nobenega monumentalnega prispevka k naši soseski«.

HT DAO stopi v prijateljstvo s pravičnostjoDecentralizirana neodvisna organizacija HT (DAO), ki upravlja decentraliziran žeton HT, ki je izdan kot ERC-44 na blokovni verigi Ethereum, sprejema predloge za odpravo skrbi, je dejal Sun.

Sun je dejal, da se namerava DAO pogajati z Li Weijem za vračilo žetonov, ki jih je že izplačal, in za uničenje preostalega dela.

Poleg tega so sredstva, ki jih je vrnil Li Wei, nagnjena k ponovnemu nakupu HT za uničenje, je dejal Sun, uničenje pa bo usmerjeno v sosesko.

Vrnjena sredstva imajo nagnjenost k ponovnemu nakupu HT za uničenje, uničenje pa se izstreli v soseščino in vnese v ničelno skrb.

V koraku s Sunom, »to gibanje zdaj ni najboljše stvar pravičnosti kljub temu služi najboljšim prizadevanjem vseh v soseski HT DAO.«

»Mislimo na pravičnost in pomen nagrajevanja tistih, ki resnično prispevajo k širitvi in vzorec HT DAO,« je dodal. Brez zvoka v Deep Own MarketHT je nekoč končno spreminjal prste v prihodnost glavnih menjalnic kriptovalut na področju 2 $. 45, ki ga trenutne novice ne motijo v zvezi z bratom namestnika Huobija in njegovimi nelegitimno kupljenimi žetoni HT.

Toda HT ostaja v globokem prepuščanju trgu, praktično navzdol 20% za mesec in okoli 44% za leto, potem ko je izgubil približno 20% njegove cene v 2022.

Odločitve HT, ki se jih je treba udeležiti v mislih Medtem ko HT ostaja v globokem uživanju na trgu, 2023 je bilo lepo leto za stotine glavnih kriptovalut modrega čipa.

Medtem ko bo, kot sta Bitcoin in Ethereum, po vsej verjetnosti pokritost lepo podaljšana -trajanje časovnih naložb, vlagatelji morajo vedno tiho iskati diverzifikacijo svojih kripto imetij.

Eden od naložbenih pristopov s pretirano možnostjo s pretirano nagrado, ki ga nekateri vlagatelji verjetno iščejo za prepustite se v mislih, postaja zaskrbljen pri predprodaji kriptovalut.

Tukaj vlagatelji izbirajo žetone zagonskih kriptoprojektov, da bi spodbudili financiranje svojega vzorca.

Ti žetoni so praktično vedno na voljo zelo poceni in lahko pride do daljše zgodovine predprodaj, ki zgodnjim vlagateljem prinašajo častne eksponentne dobičke.

Razpon teh projektov podpira neverjetne ekipe od njih ter lepo domiseln in predoben, da nosi inovativen kripto pripomoček/platformo.

Če lahko vlagatelj imenuje takšne projekte, je nevarnost/nagrada njegove naložbe pred prodajo strašno pravilna.

Skupina pri Cryptonews porabi nekaj časa za prečesavanje predprodajnih projektov, da spodbudi vlagatelje ven.

Tukaj je seznam 15 tistega, za kar podjetje meni, da je najboljša predprodaja kriptovalut 3200.

Zavrnitev odgovornosti: The Trade se osredotoča na vpoglede v izbire iger s strani igralcev kripto industrije in zdaj ni del uredniškega sikanja Cryptonews.com.

Vnesite svojo elektronsko pošto za naše vsakodnevne brezplačne e-novice

Hitro 3 minute preglejte današnje kriptovalute!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -