19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Milijarder Mark Cuban čestita, da ga je gospodarstvo Defi označilo za "naslednji...

Milijarder Mark Cuban čestita, da ga je gospodarstvo Defi označilo za “naslednji velik motor rasti”


Billionaire Mark Cuban Commends Defi Economy Dubbing It the 'Next Great Growth Engine'

junija 13, vlagatelj milijarder in sovoditelj televizijske serije Shark Tank, Mark Cuban, je v uvodniku, objavljenem na njegovem blogu, razložil svojo fascinacijo nad decentraliziranimi financami (defi). Kuban podrobno opisuje, da se številne organizacije za defi razlikujejo, ker niso pravne osebe ali imajo sedež v ZDA. Prepričan je, da “nihče nima večinskega nadzora” nad temi operacijami, zaradi česar so “brez dovoljenja” novosti.

Mark Cuban vidi velik potencial, ko gre za nedovoljeno financiranje

Podjetnik Mark Cuban je že nekaj časa v kripto prostoru in nedavno objavljena objava v blogu pojasnjuje, da je osredotočen na defi inovacije in decentralizirano izmenjavo ( dex).

Cuban je v svojem blogu napisal mnenje z naslovom: “Brilliance of Yield Farming, Liquidity Providing and Valuing Crypto Projects”, ki pojasnjuje defi vesolje z njegovega vidika. Cuban je poudaril, da sta pridelava donosa s stakiranjem in zagotavljanjem likvidnosti bistveni značilnosti defi in kar zadeva gospodarstvo, je prepričan, da bi lahko bil defi “naslednji velik motor rasti.”

Cuban je razpravljal o svojem zanimanju za nekatere projekte, kot so Polygon / Matic in številne platforme dex, ki jih osebno uporablja. “Primeri takšnih izmenjav, ki jih uporabljam, so zapper.fi, quickswap.exhange, bancor.network, uniswap, «je zapisal Cuban. Vlagatelj je podrobneje opisal prednosti teh operacij z razlago, kako finančne družbe potrebujejo finančno globino za ponujanje posebnih storitev.

„Morate si privoščiti, da tveganje nihanja cen med valutami. Če želite to podjetje opravljati z obsegom po vsem svetu, je to lahko zelo drago in tvegano, «vztraja kubanska objava v spletnem dnevniku. Sovoditelj Shark Tank je dodal:

Ni za izmenjave Defi. Ponudniki likvidnosti (LP) namesto lastnikov podjetja, vlagateljev in njihovih upnikov namesto lastnikov podjetja, vlagateljev in njihovih upnikov, ki vlagajo kapital za vse transakcije, vodijo borzo Defi toliko boljše kot tradicionalno centralizirano finančno poslovanje naredi zanje.

„Nagrade morajo biti visoke, ker je resnično pravičen trg Laissez“

Kubanec pripomni, da je trenutno izmenjava konkurence “brutalna”, in koristi tega gospodarstva opisuje kot “trg Laissez Faire”. Vlagatelj razpravlja o projektih, kot sta Compound in Aave, in kako je Aave “popolnoma avtomatizirana platforma brez dovoljenj, na kateri ni bankirjev, stavb, opekačev, trezorjev, denarja, denarja, obrazcev, ki jih je treba izpolniti, ne bonitetne ocene. ” Kuban je še poudaril:

Vse nadzirajo pametne pogodbe. Popolnoma avtomatiziran. Od nikogar vam ni treba dobiti odobritve in najem posojila traja nekaj minut. Temu pravimo brez dovoljenja – Ta pristop je prihodnost osebnega bančništva.

Morski pes Tank-gostitelj se je spominjal, ko je med pandemijo govoril Zoom in dejal, da vidi, kako se svet spreminja po tem, kar se je zgodilo leta 2020 in 1280. Svetovna podjetja se bodo preoblikovala, je takrat dejal Kuban in predvideva, da so defi in kripto podjetja pomemben del te globalne preobrazbe. Poleg tega, če ZDA ne bodo pozorne, lahko država zamudi “naslednji velik motor rasti.”

“Med tistimi [transformative] podjetji , že zdaj je gotovo, da bodo Defi in druge kripto organizacije na vrhu seznama ali blizu njega, “zaključuje objava v kubanskem blogu.

” Za razliko od zgodnjih dni interneta, kjer smo spodbujali in podpirali inovacije in podjetnike, že opažamo, kako naši politiki posrajo inovacije, ki jih kripto spodbuja. Upajmo, da se bo to hitro spremenilo ali pa bomo izgubili naslednji velik motor rasti, ki ga ta država potrebuje. “

Kaj menite o obetih Marka Cubana, ko gre za kripto in defi? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Goldman Sachs Expands Cryptocurrency Trading Desk With Ether Futures and Options

Johannesburg Stock Exchange Rejects Bitcoin ETF Application, Cites Lack of Regulatory Framework

Oznake v tej zgodbi

Aave, milijarder, milijarder vlagatelj, Blockchain, Compound, Crypto, Cryptocurrency, Dallas Mavericks, DeFi, DEX, Dex Platforms, Exchange Competition, Global Economy, Growth Engine, Laissez Faire, Mark Cuban, mark cuban crypto, mark cuban defi, matic, Polygon, Shark Tank, uniswap, ZDA

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Omejitev odgovornosti : Ta članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments