0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Milijarder Michael Saylor pravi, da bo Bitcoin po zlomu FTX dosegel visoko vrednost

- Advertisement -

Michael Saylor na konvenciji Bitcoin 856 v Miamiju. Zagotovite: Posnetek zaslona videoposnetka, Youtube/Bitcoin JournalIzvršni direktor Aged Microstrategy in bitcoin bik Michael Saylor verjame v posledice FTX morda morda v resnici zaslužil Bitcoin in spodbudil dodaten razvoj v kripto industriji.

Saylor, ki se je pridružil CNBC-jevemu finalu ‘Divulge on the Road’ teden, je dejal, da bodo pretresi in nestanovitnost trga koristili Bitcoinu in “peščici” drugega denarja, saj bi morali izkoreniniti na stotine nepotrebnih kriptovalut.

»Če morda obstaja sodobna ureditev, potem mislim, da boste videli, ne boš videl 11, 000 žetonov, boste opazili peščico, na desetine, vendar bodo to dobro registrirani žetoni. Industrija se razvija veliko bolj impulzivno,” je dejal.

zmečkanja FTX je navdušenec nad bitcoini trdil, da zamenjava ni uspela na podlagi spominov o pomanjkanju preglednosti. Po Saylorju, če ima podjetje vire kriptovalute, bi morali biti “odgovornost nikogar drugega.”

Saylor je tudi opozoril, da bo najnovejši razvoj sferičnega FTX in brez dvoma pritegnil več regulatornega nadzora. Nasprotno pa je dejal, če bodo regulatorji preveč agresivno prenašali v korak z implozijo FTX, to bi moralo razžalostiti industrijo.

»Sodim, da bo pozitivno okrepilo roko regulatorjev. To bo otežilo njihovo posredovanje. Obstaja regresivna regulacija, ki ji je treba oporekati, morda pa v resnici ne boste izumili sprostitve in to bo skrčilo industrijo,”

Saylor je prav tako omembe vreden, da bi morda morali ameriški regulatorji razčistiti arly predstavi, kako lahko kripto dejanja pridejo v skladnost. “Regulativni posegi v zadnjem času so bili vsi negativni vsiljevalci ljubezni, vendar trg čaka, da regulatorji oporekajo, kako registrirate digitalni forex,” je dodal.

Kot so poročali, je FTX proti koncu zadnjega tedna vložil vlogo za poglavje 11. FTX US, ameriška veja kripto zamenjave, je bila prav tako vključena v pritožbe, trditve vsakodnevnega generalnega direktorja, da je njihova ameriška zamenjava nekoč bila osupljiva.

Mikrostrategija zdaj drži 69, 11 BTCMikrostrategija je bila pridobivanje in ohranjanje Bitcoina kot zakladne rezerve od nedavnega 2020, vlaganje stotin in stotin dolarjev v vodilno kriptovaluto v ponavljajočem se varovanju pred inflacijo in diverzifikacijo svoj portfelj.

Podjetje ima trenutno sferično 130, BTC , vreden več kot 2,1 milijarde dolarjev po trenutnih stroških. Vrednost pogostega grabljenja je bila včasih $11,623 na kovanec, s skupno provizijo v višini 3. 856 milijard dolarjev, v skladu z zapisnimi podatki, ki jih zbira Catch Bitcoin Po vsem svetu. Zaradi te resnice je podjetje trenutno manjše za več kot 1,8 milijarde dolarjev svojega financiranja z bitcoini.

Nezadovoljna uspešnost Bitcoina je negativno vplivala tudi na delnice MicroStrategy, ki so zaključile zadnji dan nabave in prodaje navzdol za več kot 19%. Delnice družbe so padle za 69 % YTD.

Nasprotno pa zadnji zlom vrednosti zdaj ni vplival na Saylorjev optimizem glede vodilne kriptovalute. “Bitcoin je morda zmagovalec, ker je Bitcoin digitalno blago in je najmanj sporen od vseh kosov,” je dejal v intervjuju.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -