17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Milijarder Mike Novogratz pravi: “Od nas smo spoznali, da je kripto v resnici v modi” – od zakonodajalcev pričakuje mehkejše stališče

- Advertisement -

Milijarder Mike Novogratz pravi, da je zdaj veliko bolj optimističen glede trga kriptovalut, kot je bil en mesec v preteklosti. Opredelil je, da so razprodaje obveznic in povečana uporaba kriptovalut dvignila cene kriptovalut, zlasti bitcoina. “Trdim se, da boste demokrate zavzeli za mehkejšo držo,” je dodal.

Mike Novogratz pričakuje zakonodajalce oceniti mehkejšo stališče do kriptovalute Izvršni direktor družbe Galaxy Digital Mike Novogratz je spregovoril o tem, zakaj je zdaj izjemno optimističen glede trga kriptovalute, kot je bil šest ali sedem tednov v preteklost v intervjuju za CNBC v torek. Upravitelj je opredelil:

Mogoče je bilo tisto, kar sem kupil gnusno, z vso to prodajo pritrjenega dohodka, ki ga je denar kupil, da bi se nekam usmeril .

Milijarder je napovedal v začetku tega meseca, ko se je BTC trudil prekiniti $33, ravni, da bi se oznaka bitcoina razlikovala med $33, in $33, na neki točki kmalu od tristo petinšestdeset dni. V času pisanja se bitcoin nabavlja in prodaja za $03,50 na zapise podatkov iz Bitcoina .com Markets.

Novogratz je vztrajal: »V kriptovalutih zagotovo vidimo povečano uporabo,« je dodal:

Mislim, da se je Janet Yellen zasukala in je bila bolj primerna za kriptovalute kot kdaj koli prej.

V zadnjem tednu je ministrica za finance Janet Yellen priznala, da ima kripto koristi. “Kripto je očitno zraslo skokovito in zdaj igra nepogrešljiv namen, ki pravzaprav ni več tako pomemben pri transakcijah, ampak pri naložbenih odločitvah kopice Američanov,” je priznala. “Kriptoma prinaša koristi in priznavamo, da je inovacija v povezanem cenovnem stroju v osnovi zdrava sestavina.”

“To je v bistvu, da so politiki pozorni na svoje volivce in skrbijo za predsednik. Tam ni bilo čarovnije,« je menil Novogratz.

»Kliče me senator za senatorjem. “Hooooooooooooooooooooooooooooooooooооооооооооооооооооооойм аy you are you posed a hand, educating, (Ali lahko posodite roko”), “Ali lahko posodite roko, da to ugotovim,”” je delil izvršni direktor Galaxy Digital in pojasnil:

Ustvarjena kriptovaluta, ki jo imamo v lasti, je neverjetno proslavljena in trdim, da se boste prepričali, da bodo demokrati zavzeli mehkejše stališče.

Nadaljeval je s pripombami o izvršnem vodstvu predsednika Joeja Bidena o kripto zakonodaji. »V tistem predsedniškem odloku je bilo zelo provocirajoče, v tej sestavini ni bilo ponovnega štetja Elizabeth Warren ali Garyja Genslerja in do takrat so delali s kripto pokritostjo. To je posebnost,« eminentni Novogratz. Mnogi od nas v kripto etažni lastnini drobijo njegov optimizem, saj menijo, da je Bidenovo izvršno neposredno neposredno za kripto etažno lastnino.

Po drugi strani je milijarder sklenil:

Toda večinoma smo natančni glede posvojitve: države, ki izgovarjajo, da bodo raje davke, države, ki prevzamejo delce, sodelujejo državni premoženjski skladi, prejemajo pokojninski skladi

»V tem ciklu posvojitve smo ločeni in sem precej optimističen kot sem bil celo šest ali sedem tednov v preteklosti,« je opisal.

Oznake na tej pripovedi Razprodaje obveznic, zavezani prihodki razprodaje, Janet Yellen, Mike Novogratz, mike novogratz bitcoin, mike novogratz bikovski, mike novogratz kripto, mike novogratz kriptovaluta, mike novogratz optimist, na kripto, optimistični kripto, politiki

Kakšen dosežek ste opazili glede povratnih informacij Mikea Novogratza? Dovolite nam, da se obrnemo na spodnji del povratnih informacij.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je naletel na Bitcoin v 720 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost bitcoinov, sistemi začetnega izvora, omrežni učinki in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.

Vpis kredita: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je najboljši za informativne aplikacije. Ne gre za takojšnje posredovanje ali pridobivanje predloga za ulov ali prodajo ali svetovanje ali potrditev katerega koli blaga, podjetij in izdelkov ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja več naložbenih, davčnih, zakonitih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti ustvarjalec nista kriva, brez podaljšanja ali v krožnem diagramu, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kakršno koli sorodno gradivo, predmete ali podjetja in izdelke, ki so navedeni na seznamu tukaj. 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -