19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Milijarder Paul Tudor Jones pravi, da mi je všeč bitcoin - bo...

Milijarder Paul Tudor Jones pravi, da mi je všeč bitcoin – bo vstopil v trgovanje z inflacijo, če Fed reče, da so stvari dobre


Billionaire Paul Tudor Jones Says 'I Like Bitcoin' — Will Go All in on Inflation Trades if Fed Says 'Things Are Good'

Upravitelj milijarderjev hedge skladov Paul Tudor Jones pravi, da ima rad bitcoin. Sloviti upravitelj hedge skladov je dejal, da mu lahko zaupa v matematiko, in dejal: “Bitcoin me je privlačil, ker je to način, kako lahko vlagam v gotovost.” Jones je svoje naložbene strategije delil tudi kot odgovor na Fedovo politiko.

Paul Tudor Jones o Bitcoinu , Fed politika, inflacija

Paul Tudor Jones, ustanovitelj podjetja za upravljanje premoženja Tudor Investment Corp., je za CNBC v ponedeljek pojasnil, zakaj mu je všeč bitcoin. Opisal je:

Všeč mi je bitcoin. Bitcoin je matematika in matematika obstaja že tisoče let. 2 + 2 bo enako 4 in bo za naslednja 2, 000 let. Torej, všeč mi je ideja, da vlagam v nekaj, kar je zanesljivo, dosledno, pošteno in 100% gotovo. Torej, bitcoin me je pritegnil, ker je to način, kako lahko vlagam v gotovost.

“I poglejte razliko med Fed v 2013 in Fed v 2021 … Gledam na razliko med Trumpom in Bidenom, «je opozoril Jones. “Ali želim imeti vero in enako zanesljivost in doslednost v človeški naravi?”

Na vprašanje, ali mu je bitcoin všeč po trenutni ceni, je Jones odgovoril:

Všeč mi je bitcoin kot diverzifikator portfelja … Edino, kar zagotovo vem, je, da želim imeti 5% zlato, 5% v bitcoinih, 5% v gotovini, 5% v blagu v tem trenutku.

“Ne vem, kaj želim početi z drugim 80%, «je priznal sloviti upravitelj hedge skladov. “Želim počakati in videti, kaj bo Fed naredil, kajti to, kar počnejo, bo imelo velik vpliv.”

Dodelitev 5% je znatno povečanje glede na njegovo prejšnja dodelitev med 1% in 2%, ki jo je razkril lani.

Nadalje je delil: “V Bitcoinu imam obrambni položaj, da zaščitim sebe, svojo družino in naše bogastvo skozi čas. ” Rekel je tudi, da ne gleda več na ceno bitcoinov, kar pomeni, da je hudomušen.

Jones je ponudil tudi svoje poglede na inflacijo in prihajajoče srečanje Zvezne rezerve. Povedal je, da bi bilo srečanje Fed tega tedna lahko najpomembnejše srečanje v karieri predsednika Jaya Powella in “zagotovo najpomembnejše srečanje Feda v zadnjih štirih ali petih letih.” Pojasnil je, zakaj je sestanek tako pomemben, in dejal:

Razlog za to je, ker smo imeli tako veliko vhodnih podatkov, ki izzivajo tako njihovo poslanstvo kot njihov model. Torej, kako se bodo odzvali na to, bo izjemno pomembno in za vlagatelje mislim, kako naj ravnajo s svojimi portfelji naprej.

Jones je pojasnil, da zaporedni odčitki indeksa cen življenjskih potrebščin postavljajo cenovne pritiske precej pred 2-odstotni inflacijski cilj Feda. Vendar uradniki Fed še naprej vztrajajo, da so trenutna odčitka prehodna in verjetno ne bodo obstajala. Jones se s tem ni strinjal in poudaril, da “gre za intelektualno neskladnost, ki tvega škodovanje njihovim napovedim, če se glede inflacije motijo.”

Jones je ob sklicevanju na nedavne gospodarske podatke, ki kažejo višje cene življenjskih potrebščin, dejal: obravnavali te številke, ki so bile pomembni dogodki, so bile zelo pomembne, če jih obravnavajo brezskrbno, mislim, da je le zelena luč, da močno stavimo na vsako inflacijsko trgovino. ” Nadalje je menil:

Če rečejo: “Na poti smo, stvari so dobre,” potem Jaz bi samo vstopil v inflacijske posle. Verjetno bi kupil blago, kupil kripto, zlato.

Po drugi strani pa je napovedal Jones : “Če seveda popravijo, če rečejo:” Imamo vhodne podatke, izpolnili smo svoje poslanstvo ali smo zelo hitro na poti do zaposlitve, “potem boste dobili končni tantrum. ” Zaključil je: »Dobili boste razprodajo s fiksnim dohodkom. Dobili boste popravek zalog. To ne pomeni nujno, da je konec. “

Kaj menite o komentarjih Paula Tudorja Jonesa glede bitcoinov in politike Feda? Sporočite nam v spodnjem oddelku za komentarje.

A Look at How Second Life's Linden Dollars Helped Kickstart Bitcoin's Value

BIS Official Insists Bitcoin Fails Means of Payment Test, Calls El Salvador's BTC Law 'Interesting Experiment'

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments