2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Milijarder Stan Druckenmiller opozarja, da so delnice kripto, meme in obveznice v...

Milijarder Stan Druckenmiller opozarja, da so delnice kripto, meme in obveznice v mehurčku: “Ta balon je v vsem”

Billionaire Stan Druckenmiller Warns Crypto, Meme Stocks, Bonds Are in a Bubble: 'This Bubble Is in Everything'

Milijarder vlagatelj Stan Druckenmiller je opozoril da je vse v mehurčku, pri čemer omenjamo predvsem kriptovalute, meme delnice, delnice in obveznice. “Ta mehurček je v vsem, v vsakem sredstvu na planetu,” je poudaril Druckenmiller.

Druckenmillerjevo opozorilo: Vsak Premoženje je v mehurčku

Stan Druckenmiller je prejšnji teden v pogovoru z ameriškim vlagateljem milijarderjem in upraviteljem hedge sklada Sethom Klarmanom na investicijski konferenci v Bostonu razpravljal o mehurčkih in vlaganju vrednosti.

Druckenmiller je predsednik in izvršni direktor Duquesne Family Office LLC. Pred tem je bil generalni direktor pri Soros Fund Management, kjer je bil v celoti odgovoren za sklade z najvišjo vrednostjo sredstev $22 milijard. Po Forbesovem seznamu milijarderjev je njegova osebna neto vrednost trenutno 6,8 milijarde dolarjev.

Klarman, ki je izvršni direktor hedge sklada Baupost Group, naj bi ga vprašal: »Če bo obveznica trg je tisto, od česar se vsi izključujejo in trg obveznic je v mehurčku, potem je vse balon, je to pošteno?« Druckenmiller je odgovoril:

Ja, kriptovalute, meme delnice, umetnost, vino, delnice … Ta mehurček je v vsem, v vsakem sredstvu na planetu.

Trenutni balon ni ozek kot balon dot-com, je poudaril Druckenmiller. »Vsi poskušajo to primerjati z ’99. To je bil balon v tehnologiji in v nekem smislu zaslužen balon, ker je trg ugotovil 10 let pred časom učinek mreženja in da bi podjetja lahko prišla od nikoder in imela 2 milijardi strank. Ampak to je bil zelo, zelo ozek mehurček.«

Klarman je še vprašal, če kaj ni v mehurčku in je podcenjeno. »Vi ste vreden vlagatelj. Nisem,« je odgovoril Druckenmiller. »Ne vem, kaj pomeni vrednost. Prepričan sem, da obstaja vrednost, vendar ne morem videti, kaj je, to res ni moja metodologija.«

Milijarder, predsednik družinskega urada Duquesne, je nadaljeval: »Moj Severnica je, da vsak dogodek na svetu vpliva na določeno varnost in poskušam si predstavljati svet, kakršen je danes, nato pa poskušam videti, ali se dogaja kakšna potresna sprememba in kako bi lahko svet izgledal 18 mesecev. In če je videti tako, kateri so vrednostni papirji, katerih cena bi bila zelo drugačna kot zdaj?« Nadalje je menil:

Mislim, da veliko vlagateljev živi v sedanjosti, ki je dolgoročna katastrofa. Lahko bi delovalo kratkoročno.

Druckenmiller je novembra lani razkril, da ima v lasti bitcoin, in opozoril, da je kriptovaluta privlačno skladišče vrednosti, ki bi lahko premagalo zlato. Junija letos je delil, kako je vložil milijone v BTC, potem ko ga je o tem poklical milijarder, upravitelj hedge sklada Paul Tudor Jones. Sam Jones je prejšnji mesec dejal, da mu je kot zaščita pred inflacijo raje bitcoin kot zlato.

Kaj menite o opozorilu Stana Druckenmillerja? Sporočite nam v spodnjem razdelku za komentarje.

JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K

JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K

Mad Money's Jim Cramer Invests in Crypto Because 'There Could Be Millions of Greater Fools Out There' JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K

JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K

JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K JPMorgan Doubles Down on Bitcoin Price Prediction of $146K

Zasluge za slike

: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments