0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Milijarder vlagatelj Invoice Ackman pravi, da je “kripto tukaj, da ostane”

- Advertisement -

Invoice Ackmanovo prepričanje o kripto je nepogrešljivo za skupnost, zato si prizadeva ponovno pridobiti sebe prepričanje znotraj industrije po padcu FTX.

992 Celotni ogledi

Celotni deleži

Milijarderski vlagatelj in upravitelj hedge sklada Invoice Ackman pravi, da ostaja optimističen glede kriptovalut, ne glede na trenutni upad kriptovalute FTX in pretrese na trgu, ki so jo sprejeli .

V novembru CEO in ustanovni oče družbe za upravljanje hedge skladov Pershing Square Capital Administration je dejal, da meni, da je “kripto tukaj, da ostane” brez novih izzivov, tudi ob predpostavki, da je treba povečati nadzor in odstraniti “lažne akterje” znotraj vrzeli.

Invoice Ackman je ameriški milijarder, vlagatelj, ki je nazadnje pozval k odpravi regulativnih ovir in omilitvi predpisov v Unusual Yorku v govoru v samozavesti, da bi zmagal mesto kripto središče. Poleg tega je trenutni vlagatelj v različne projekte kriptovalut.

»Čutim, da je kripto tukaj, da ostane, in z zvestim nadzorom in regulacijo ima sposobnost, da v veliki meri sodeluje v družbi in razvija globalni gospodarski sistem ,” rekel je.

Potem je Ackman rekel, da pridobi izum mobilnega telefona in zmaga, sposobnosti se izboljšajo na naslednjem prek njegovih sredstev za lažjo goljufijo:

»Tema kriptovalut je, da lahko neetični promotorji izvajajo žetone preprosto zato, da olajšajo sheme črpanja in odlaganja. Prav tako bo preprosto, če povemo resnico, da je ogromna večina kriptovalute stara za lažne zmožnosti kot kontradiktorne za gradnjo uglednih podjetij.« Glede na povedano je Ackman dejal, da bi z lojalnim nadzorom vodilnih v industriji te “lažne akterje” morda mogoče tudi izkoreniniti:

»Vsi ugledni posamezniki v kripto ekosistemu morajo biti pozneje izjemno spodbujeni, da razkrijejo lažne akterje in jih odstranijo, saj močno povečujejo verjetnost regulativnega posega, ki bi lahko spodbudil določen izvedljiv učinek kripto za generacije.” Vlagatelj je poleg tega dejal, da je bil sprva “kripto skeptik”, zdaj na to gleda kot na to, da ima “sposobnost za veliko prisotnost v družbi in razvoj svetovnega gospodarskega sistema,” je dejal, vključno z:

»Na začetku sem bil kripto skeptik Resnica je, da imam tehniko, da si predstavljam, da lahko kriptovalute omogočijo oblikovanje dragocenih podjetij in tehnologij, ki [before now] morda zdaj verjetno še niso ustvarjene.« »Sredstvo za vlaganje žetona za spodbujanje posameznikov v podjetju je odličen vzvod za pridobitev dostopa do globalne skupine za napredovanje misije,« je dodal.

Ackman je dodal, da bosta “svetleča ureditev in nadzor” glavna pri napredovanju sposobnosti.

Povezano: Blockchain je sodoben kot elektrika: Ogromne ideje z Jasonom Pottsom

Tvit upravitelja hedge sklada prihaja v luči trenutne jame FTX.

V skladu z izkušnjami, Ackman je sprva hvalil raztrganega izvršnega direktorja FTX Sama Bankman-Frieda, ker je imel v lasti toliko svojih napak, vendar je pozneje tvit izbrisal.

6136

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -