0.6 C
Ljubljana
Saturday, November 26, 2022

Milijardni kripto sklad Grayscale noče predložiti dokazila o rezervah – naslednje podjetje bo dalo zemljevid?

- Advertisement -

Ponudba: Adobe/Ascannio Podjetje za kripto financiranje Grayscale je zavrnilo razdrobljenost svojih dokazov o rezervah, navajajoč “pomisleke glede varnosti”. Prepustnica je sprožila ugibanja o finančni blaginji družbe.

V sobotnem tvitu je podjetje govorilo o dobro znani borzi kriptovalut Coinbase, ki jo kot skrbnik stara Grayscale, vedno znova izvaja “on- validacijo verige”, vključno s tem, da ne bodo več razdrobili svojih dokazil o rezervah zaradi varnostnih nevarnosti.

“Zaradi pomislekov glede varnosti ne delujemo več v takih žepnih datotekah v verigi in potrditvene datoteke, ki so javno dostopne prek kriptografskega dokazila o rezervaciji ali drugega naprednega tečaja kriptografskega računovodstva,« so povedali v podjetju.

V kripto je dokaz o rezervah tehnika, ki uporabnikom omogoča, da prikrijejo, ali ima nevtralni revizor rezerve ali ne obratne menjave ali menjave. Uporablja drevesa Merkle za uporabo datotek in pridobitev zgradbe življenja prstnih odtisov, ki uporabnikom omogočajo preizkus, ali so bila njihova sredstva uspešno revidirana s tretjim praznovanjem.

Družba Grayscale je priznala, da bi bila njegova formulacija, da svoje rezervne datoteke zadrži kot nejavne, morda verjetno naključno “razočaranje” za nekatere trgovce. Druga možnost je, da je podjetje trdilo, da “groz, ki so ga sprožili drugi, preprosto ni več dejanski zadosten razlog za izogibanje zapletenim varnostnim pripravam, ki so dolga leta varčevale premoženje naših trgovcev.”

Kljub temu je edinstveno razkritje najbolj provokativno poslabšalo samozavest določene osebe v Grayscale. Zdi se, da sklepanje podjetja večine uporabnikov kriptovalut ne prepriča več, zlasti ker so druge znane borze kriptovalut, vključno z Binance in Crypto.com, delile svoje dokaze o rezervah.

“Nisem razmišljal o plačilni sposobnosti GBTC, razen če sem odkril to trditev, prosim prikrijte kako je dokazilo o rezervi varnostna možnost?” govoril o ChainLinkGod.eth, splošno znanem članu kripto soseske in ambasadorju Chainlink Neighborhood.

Ugledni kriptograf Adam Relief je prav tako trdil, da izjave Grayscale nimajo “takega močnega smisla.”

“Podjetja, ki se ukvarjajo s sledenjem madežem, poznajo UTXO in ni več nadležno spraševati za izvoz. Edina nejasna sestavina, za katero boste verjetno po naključju verjetno trdili, je, da če skrbništvo Coinbase mine ali prekine nadomestno, lahko verjetno po naključju dobro izpostavi njihov naslov IP geografski regiji na p2p. Vendar uporabite Tor,” je dodal.

Zakaj upravljati Kripto platforme morajo deliti svoje dokaze o Rezerve?Nezaslišan propad FTX, takoj ko je tretja najvišja borza kriptovalut, ki si je prislužila status kot kralj reševanja kriptovalut v nekem nedoločenem času v prihodnosti edinstvenega zloma kriptovalut, je povzročilo, da so mnogi v kriptovaluti izrazili žalost nad zanesljivostjo centraliziranih navdušenih igralcev.

V razkritju, da bi obvladali ta skepticizem, so vodje kriptovalut začeli drobiti dokaze o rezervah. Prvič, Crypto.com je objavil svoje kripto naslove in razkril, kako močne in katere kriptovalute ponuja maloprodajna mesta v imenu svojih potencialov.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -