17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Analiza trga Minister Salvadorja pravi, da je prezgodaj, da bi Bitcoin uporabljali za plače

Minister Salvadorja pravi, da je prezgodaj, da bi Bitcoin uporabljali za plače

Prezgodaj je, da bi govorili o plačah v Bitcoin, ki temeljijo na El Salvadorju, je dejal minister Rolando Castro.

4489 Skupno število ogledov

12 Skupaj delnic

El Salvador minister says it’s too early to use Bitcoin for wages

Minister za delo in socialno skrbstvo El Salvadorja je dejal, da država še ni pripravljena sprejeti Bitcoina (BTC) za izplačilo plač.

Rolando Castro je v srednjem tvitu zanikal lokalno poročila, ki so trdila, da je njegovo ministrstvo v ponedeljek z uradniki ministrstva za finance in ministrstva za gospodarstvo začelo analizirati možnost plač na osnovi bitcoinov.

Castro je poudaril, da je samo odgovarjal na vprašanje in dejal, da je “prezgodaj govoriti o plačah”. Uradnik je dodal, da je zdaj osredotočen na iskanje več in boljših služb za Salvadorce. “Monetarna vprašanja spadajo pod ekonomski kabinet, jaz pa nisem del tega,” je poudaril.

Ministrova pripomba je sledila teden dni po tem, ko je Salvador sprejel zakon predsednika Nayiba Bukeleja zakonito plačilno sredstvo Bitcoin v državi. Kripto vplivneži so se od takrat zgrinjali v majhen srednjeameriški narod, da bi se srečali z Bukelejem.

V El Salvadorja se je pripeljal kraljem po zaslugi El Presidenteja. Delegacija # Bitcoin je prispela in zgodovina nastaja zahvaljujoč prizadevnemu ljudstvu @Bitcoinbeach pic.twitter.com/ySfOu06 IeW

– Ray “Uwaifo” Youssef (@raypaxful) junij 15, 2021

Povezano: Podjetja z nakazili, ki se obotavljajo podpreti BTC kljub zakonskemu plačilnemu pravu v Salvadorju

Kot smo že poročali, El Salvador’s 2001 Zakon o monetarni integraciji, ki je zagotovil pravno podlago za nadomestitev salvadorskega kolona z ameriškim dolarjem, določa, da plače in pristojbine se lahko plačajo samo v kolonah ali dolarjih. Še vedno ni jasno, ali bi se odobritev Bitcoina kot zakonitega plačilnega sredstva v Salvadorju razširila na obstoječi zakon ali ga nadomestila. Osnutek zakona predsednika Nayiba Bukeleja navaja, da se „davčni prispevki lahko plačujejo v bitcoinih“ in „za računovodske namene se USD uporabi kot referenčna valuta.“

67717

Prejšnji članekCrypto fan žetoni mešana torba za ljubitelje nogometa, prikrajšanih za igro
Naslednji članekShiba Inu in Chiliz skočita 33% in 26% na seznamih Coinbase Pro

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments