16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Ministrstvo za finance ZDA namerava vprašati javnost, če predpisi, povezani s kripto, “zdaj niso primerni za zemljevid”

- Advertisement -

Javnost mora razen do 3. novembra predložiti povratne informacije o ministrstvu za finance, ki obravnava napade z izsiljevalsko programsko opremo, nedovoljena finančna tveganja mešalnikov kriptovalut in DeFi ter usklajevanje politike AML/CFT.

1058 Celotni ogledi

17 Celotne delnice

Ameriško ministrstvo za finance bi verjetno pozvalo končno javnost k povratnim informacijam o digitalnih virih v povezavi z njihovimi pogledi na to, kako bi lahko predpisi preprosto obravnavali nezakonito uporabo kripto.

V prostoru za dokumente, ki bo v torek natisnjen v Zveznem registru, je ministrstvo za finance ZDA zahtevalo javno pripombo o “nezakonitih financah, povezanih z digitalnimi sredstvi, in varnostnih tveganjih po vsej državi poleg javno objavljenega načrta predloga za ublažitev tveganj” povezan z vlado predsednika Joeja Bidna o kripto iz marca. Oddelek je povabil končno javnost, naj deli svoje strategije o regulativnih dajatvah, ki so jih uvedle oblasti ZDA in ki “zdaj niso primerne za zemljevid, saj se nanaša na digitalne vire”, poleg tega, da ponudijo rešitve za zamenjavo predpisov, ki obravnavajo tveganja in ranljivosti nezakonitega financiranja.

„Nezakonite dejavnosti poudarjajo željo po stalnem nadzoru uporabe digitalnih virov, obsegu, v katerem bi lahko tehnološke inovacije preprosto vplivale na takšna dejanja, in raziskovanju priložnosti za ublažitev teh tveganja z zakonom, nadzorom, javnim-nejavnim sodelovanjem, nadzorom in kazenskim pregonom,« je potrdilo Ministrstvo za finance.

Ministrstvo za finance ZDA je zlasti zahtevalo dodatne korake glede zmogljivosti verjetno verjetno tudi upoštevanje obravnavanja napadov izsiljevalske programske opreme, nedovoljenih finančnih tveganj mešalnikov kriptovalut in DeFi ter naprave, ki bi jo lahko organi usklajevali tudi s politiko proti pranju denarja in financiranju terorizma. in zvezne faze. Javnost mora predložiti povratne informacije do 3. novembra.

Prošnja za javno mnenje je sledila objavi regulativnega okvira za digitalne vire v White Dwelling septembra . Številni v areni so skupaj s skupinami za zagovornike kriptovalut kritizirali upravo, ker se je očitno osredotočila na nezakonito uporabo kriptovalute bolj kot na njene zmogljivosti. Ministrstvo za finance bo kot del potreb okvira do februarja izdelalo »oceno tveganja nedovoljenega financiranja pri decentraliziranih financah« 2023.

Lepi predpisi bodo pritiskali na tehnološke inovacije in ščitili predloge vitalne stopnje kriptovalute glede svobode in opolnomočenja, medtem ko je zagotavljanje idealnih zaščitnih ograj značilno za zaščito in zamenjavo strank. (2/9)

— CZ Binance (@cz_binance) September 00, 2022 Povezan: Nezakonita uporaba kripto kot odstotek celotne uporabe je padla: Kronika

Bidnov vladni grom je poleg tega prisilil Ministrstvo za finance in Federal Reserve, da raziščeta potrebe politike in digitalno valuto centralne denarne institucije ZDA ali CBDC. septembra 17, Ugled podjetja znanstvene in tehnološke politike je objavil karakterizacijo na 18 raznoliki izvorni izbori za nedvomno uveljavljanje digitalnega dolarja v ZDA.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -