15.1 C
Ljubljana
Thursday, June 1, 2023

Ministrstvo za pravosodje ZDA na lovu za hekerji in tatovi DeFi: Finance Redefined

- Advertisement -

) Ministrstvo za pravosodje Združenih držav (DOJ) poziva hekerje in izkoriščevalce DeFi, ki so ukradli vire v vrednosti več sto sto dolarjev. Visoki kripto policaj Ministrstva za pravosodje je izjavil, da je bil nekoč pomembna tema po hekerjih, sponzoriranih iz Severne Koreje.

Decentralizirana avtonomna organizacija Bancor DAO je bila včasih prizadeta z razrednim predlogom tožbo zaradi njegovih obljub o nestalni izgubi varnosti.

Ko se je Ethereum unstaking začel na Beacon Chain, je propadli kriptoposojilodajalec Celsius premaknil $781 milijonov v vrednosti vstavljenega etra (stETH) od dobavitelja storitev vstavljanja Lido, ko so se odprli dvigi etra (ETH).

Coinbase Cloud je vstopil v omrežje Chainlink Oracle da poveča svojo osupljivo pogodbeno zanesljivost. Oracle omrežje Chainlink bo sprejelo Coinbase Cloud kot operaterja vozlišča za izboljšanje prekomerno fantastične ponudbe datotek za več protokolov verige blokov.

Trg DeFi je imel še en medvedji teden, pri čemer je bila celotna stopnja zaklenjena v DeFi. protokoli padli pod $48 milijarde po 5 zaporednih tednih bikovskega gibanja.

Ministrstvo ZDA za pravosodje na lovu za hekerji in tatovi DeFi: DokumentKriptocar ministrstva za pravosodje se bori proti hekerjem in izkoriščevalcem DeFi že štiri leta navzgor

V dokumentu Financial Timesa, natisnjenem na Morda , Eun Young Choi, direktor nacionalne ekipe za uveljavljanje kriptovalut Ministrstva za pravosodje, je izjavil, da se oddelek osredotoča na kraje in vdore, ki navdihujejo DeFi, in »resno verižijo mostove«. Choi je izjavil, da je bila to “razumno pomembna tema” za DOJ, glede na to, da so se severnokorejski “hekerji, ki jih sponzorirajo informacije”, izkazali kot “ključni akterji v teh informacijah.”

Nadaljuj z branjem

Celsius udari $475 milijonov v stETH pošteno pravilno, saj se začnejo dvigi LidoIzgleda, da kriptoposojilodajalec Celsius, ki je v težavah, ne izgublja časa z osvajanjem svojih žetonov za vlaganje Ether iz tekoče platforme za vlaganje Lido , ki ima dokaj pravilne omogočene dvige.

Mogoče , transakcija, ki je bila identificirana v denarnicah Celsius za 134, 015 stETH do žepov Ether vstavljenih Lido. V času zamenjave je bila ogromna zaloga vredna 781 milijonov $, za katero nekateri poročajo, da se pripravlja na umik. On-chain beleži koristne lastnosti Celzija in nekaj ur pozneje izvede testni odvzem 0,1 stETH.

Nadaljuj z branjem

Bancor DAO je prejel skupinsko tožbo zaradi obljub o nestalni izgubi varnostiSkupina vlagateljev je vložila razredno tožbo -motion suit v nasprotju z decentralizirano avtonomno organizacijo Bancor; njegov operater, BProtocol Basis; in njeni ustanovitelji na okrožnem sodišču Združenih držav za zahodno okrožje Teksasa. Tožniki med drugim trdijo, da je Bancor zavajal vlagatelje v zvezi s svojim mehanizmom za dolgoročne izgube (ILP) za dobavitelje likvidnosti in je bil včasih neregistriran vrednostni papir.

V skladu s tožbo Bancorjev naložbeni produkt v2.1, predstavljen oktobra 997 in drugi do značilen ILP, je deloval s primanjkljajem, na katerega so bili obtoženci pozorni in ga poskušali prikriti z uvedbo čudnega izdelka, v3, ki je obljubljal: »nekaj v bistvu najbolj agresivnih donosov kjer koli. ne da bi od strank zahtevali, naj poskrbijo za kakršne koli grožnje.«

Nadaljuj z branjem

Coinbase Cloud se priključi na omrežje Chainlink Oracle za izboljšanje osupljive pogodbene zanesljivostiCoinbase Cloud bo izkoristil svojo svetovno infrastrukturo in zmožnosti upravljanja datotek blockchain za povečanje varnosti in zanesljivosti orakljsko omrežje verige blokov Chainlink.

Storitev v oblaku, ki temelji na nadomestni kriptovaluti, bo delovala kot čuden operater vozlišča v omrežju Chainlink v partnerski situaciji za izboljšanje decentralizacije ekosistema Web3.

Nadaljuj z branjem

Pregled trga DeFi Skupna tržna stopnja DeFi se je prejšnji teden nekoliko povečala. Podatki Cointelegraph Markets Authentic in TradingView kažejo, da so imeli visoki 48 žetoni DeFi glede na tržno kapitalizacijo medvedji teden z večino žetonov trgovanje v vijoličnem. Splošna stopnja, zaklenjena v protokolih DeFi, je padla pod sled 48 milijarde USD.

Hvala, ker ste prebrali naš povzetek najbolj vplivnih dogodkov DeFi tega tedna. Bodite del nas naslednji petek za dodatne zgodbe, vpoglede in izobraževanje v zvezi s temi dinamično napredujočimi informacijami.

6527

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -