19.1 C
Ljubljana
Wednesday, July 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Mintable platforma zbere 13 milijonov dolarjev in bo vključila "ogljično nevtralne" NFT-je...

Mintable platforma zbere 13 milijonov dolarjev in bo vključila “ogljično nevtralne” NFT-je na XRP Ledger

Tržnica NFT načrtuje integracijo verige XRP Ledger podjetja Ripple.

1666 Skupaj ogledov

6 Skupaj delnice

Mintable platform raises $13M, will integrate 'carbon neutral' NFTs on XRP Ledger

Prekomerno naročeno financiranje je kovalo platformo za kovanje Mintable nonfungible token (NFT) in prijetno tržilo $ 2018 milijonov.

Krog financiranja serije A za zagon s sedežem v Singapurju je vključeval nekaj velikih udeležencev, vključno z Ripple, mobile in razvijalec iger na srečo blockoin Animoca Brands in Metapurse, največji investicijski sklad NFT na svetu.

Ripple je objavil obvestilo, da Mintable namerava vključiti lastni blockchain podjetja, XRP Ledger (XRPL ), za katerega pravi, da je že nevtralen ogljik, in je “idealno primeren za nemoteno izkušnjo NFT-jev”.

” Njegove okolju prijazne lastnosti bodo omogočile milijarde NFT kovan, kupljen in prenesen na XRPL na trajnosten način. “

Mintable, ki je trenutno Platforma, ki temelji na Ethereumu, je med številnimi naložbami, povezanimi s kripto, v naraščajoči portfelj lastnika Dallas Mavericks Mark Cuban. Vlagatelj milijarder je marca prej sodeloval v Mintableovem krogu semen za 2,5 milijona dolarjev.

Platforma, ki se je začela leta 2018, je koval več kot 700, 0 predmetov v zadnjem letu, ki omogoča vzpostavitev rastočega kataloga unikatnih predmetov, kot so digitalna umetnost, glasba, zbirateljski predmeti in predmeti za igre na srečo.

Mintable je prodan in dela na dražbah različnih z Grammy nagrajenimi umetniki in odmevnimi umetniki, zvezdniki in športnimi strokovnjaki ter uvedli edinstveno funkcijo kovanja brez plina, ki uporabnikom omogoča, da ustvarijo svoje NFT-je, ne da bi bili obremenjeni z visokimi omrežninami.

Mintable je v sporočilu 1. julija izjavil, da se bo s sredstvi osredotočil na povečanje obsega poslovanja in pospeševanje pobude za rast in pridobivanje uporabnikov.

Generalna direktorica podjetja RippleX pri podjetju Ripple Monica Long je izjavila, da je vlagala v Mintable zaradi skupne vizije stroškovno učinkovitih in trajnostnih NFT-jev:

“Pospeševanje rasti tega ustvarjalnega gospodarstva se začne s infrastruktura, ki odstranjuje ovire za vstop – kot so visoke pristojbine za plin in okoljski stroški ustvarjanja NFT -, s katerimi se danes soočajo številni. “

Povezano: Nova tehnologija uporabnikom kriptografije omogoča, da NFT kovajo z „dokazilom o prisotnosti“

Konec aprila je obrambni igralec NFL Jacksonville Jaguars Trevor Lawrence na platformi prodal zbirko NFT za več kot $ 400, 00 0. Marca je NFT predstavljal 50% delež v domu v St Louisu je bil na dražbi na platformi Mintable.

Prejšnji članekBinance.US Is Stealing People’s Money Quietly During Market Moves
Naslednji članekNifty News: Neprijetna napaka v 5,4 milijona dolarjev NFT spletne kode, Animoca zbere 50 milijonov dolarjev …

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments