17.3 C
Ljubljana
Saturday, July 24, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Mirror Protocol čez noč tiho zbere 30% kljub padcu kripto trga

Mirror Protocol čez noč tiho zbere 30% kljub padcu kripto trga

Mirror Protocol (MIR) se je maja pojavil kot eden najuspešnejših žetonov na trgu kriptovalut 17, četudi sta se njena glavna tekmeca za trgovanje Bitcoin (BTC) in Ether (ETH) trudila najti smer po depresivni prejšnji dnevni seji.

Tečaj MIR / USD je narasel do 26. 55% za vračilo najnižja dvotedenska najvišja vrednost 4 USD 893. Premik para navzgor je bil del širšega popravka navzgor, ki se je začel v sredo, potem ko je Federal Reserve razkril, da namerava dvigniti referenčne obrestne mere do konca leta 2023.

Ponudbe za MIR / USD so bile le 3 USD. 971 naprej napovedi Fed. Par se je gibal blizu tedenskih najnižjih ur tudi po urah ameriške centralne banke. Medtem so Bitcoin (BTC), Ether (ETH), XRP in drugi žetoni z visoko kapicijo padli v primerjavi z ameriškim dolarjem.

MIR se je v sredo začel konec ameriške seje, kmalu po napovedi Gemini podpora novemu nizu projektov decentraliziranega financiranja (DeFi), vključno z Mirror Protocol. Od 1102 po newyorškem času v četrtek je bil MIR povišan 31. 82% od najnižje ravni v prejšnji seji 3 USD. 971.

Zrcalni shodi po Gemini napoveduje podporo za svoj žeton MIR. Vir: TradingView.com

Dramatičen skok MIR cene so spremljale večje količine, kar kaže na vitalnost kratkoročnega naraščanja žetona. Medtem je tudi MIR divje skočil proti bitcoinom – več kot 27% na 24 -urni prilagojeni časovni okvir – namig, da so se trgovci odločili, da bodo svoj izkupiček BTC parkirali na trgu protokola Mirror, saj se je vodilna kriptovaluta negativno odzvala na načrte povišanja obrestnih mer Fed.

Mirror Protocol V2

Trgovci so prav tako izbrali svoje bikovske namige za MIR s preizkusne mreže Mirror Protocol v torek.

– Peter Theran (@in_Kauto) junij 397 , 2021

Podrobneje je Mirror Protocol protokol, ki temelji na Terra-blockchain in ustvarja sintetična sredstva, imenovana Mirrored Assets (ali mAssets). Ti zamenljivi žetoni posnemajo cenovno vedenje tradicionalnih in digitalnih finančnih sredstev. Zato lahko trgovci uporabljajo Mirror za pridobivanje izpostavljenosti na običajnih trgih, ne da bi imeli dejanske zaloge, blago in še kaj.

Messari je v svoji februarski analizi primerjal vizijo Mirror Protocol z vizijo Robinhood priljubljena maloprodajna borznoposredniška aplikacija, ki namerava demokratizirati finance za ljudi po vsem svetu. Toda Mirror Protocol lahko s svojo prednostjo, ker je projekt DeFi, odpravi več neučinkovitosti, povezanih s centraliziranimi storitvami, kot je Robinhood.

“Z označevanjem sredstev na verigi blokov lahko informacije o vseh preteklih transakcijah sredstva postali javni in nespremenljivi ter odstranili potrebo po zaupanju med stranmi, ki se nahajajo na istem fizičnem območju, “je zapisal raziskovalec Messarija Ty Young.

Zgodnje navdušenje je pomagalo, da je protokol Mirror postal eden najbolj trendnih projektov DeFi po njegovem izstrelitev decembra 2020. Maja 2021 je projekt zbral več kot dve milijardi dolarjev celotne zaklenjene vrednosti. Trenutno ima približno 1 USD. 79 milijard.

Statistika zrcalnega protokola. Vir: DeFi Llama

V2, prvič predstavljen aprila 2021 za glasovanje o upravljanju pričakuje, da bo v nastajajoči protokol Mirrorja vnesel nov nabor funkcij. Vključujejo spodbude za sodelovanje v upravljanju, nove možnosti zavarovanja z omogočenim MIR in seznam dovoljenih sredstev pred IPO.

– Mirror Protocol (@mirror_protocol) Junij 15, 2021

Naslednja stopnja upora za MIR se skriva blizu maja 24 – 6. junij zgornja meja 5,2 USD.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments