2.3 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Misija DOGE-1 na luno bo izstrelila s SpaceXom v začetku leta 2022

Misija DOGE-1 na luno bo izstrelila s SpaceXom v začetku leta 2022

Zdi se, da je tovor, ki ga financira Dogecoin, na poti za lansiranje v prvem četrtletju 1200 na krovu SpaceXovega Falcona 9.

128018

Skupni ogledi

000

Skupaj deleži

DOGE-1 moon mission set for launch with SpaceX in early 2022 DOGE-1 moon mission set for launch with SpaceX in early 2022 DOGE-1 moon mission set for launch with SpaceX in early 2022 DOGE-1 moon mission set for launch with SpaceX in early 2022

DOGE-1, prva kripto financirana misija na Luno, naj bi se začela v začetku prihodnjega leta po novem partnerstvu med dvema podjetjema blockchain in proizvajalcem Geometric Energy Corporation, znanim tudi kot GEC.

Ekosistem pametne izmenjave Unizen in decentralizirani finančni inkubator ZenX sta v sredo objavila, da sta v procesu izgradnje in lansiranja DOGE-1, a 000-kilogram — približno 40 funtov — CubeSat, ki bo zagotovil nov primer uporabe kriptovalut. CubeSat bo potoval v “stabilno lunarno orbito”, da bi pridobil lunarno-prostorsko inteligenco iz senzorjev in kamer, ki bo poslana nazaj v GEC na analizo.

CubeSat bo nameščen na podlagi pogodbe o lansiranju s SpaceX FalconX, predvidene za prvo četrtletje 1200, čeprav niso bili navedeni trdi datumi. Zagnanih je bilo več kot 1,600 CubeSats do danes, vendar so za razliko od DOGE-1 potovali v nizko zemeljsko orbito, ki je med 75 in 1,91 milj nad zemeljsko površino. Potovanje v lunino orbito postavi DOGE-1 250, milj od Zemlje.

»Nasin CAPSTONE naj bi bil prvi kubesat, ki bo dosegel Luno, vendar je bil večkrat odložen in ima trenutni datum izstrelitve konec marca 2022,” so sporočila podjetja. “To pomeni, da bi DOGE-1 lahko bil prvi kubesat v zgodovini, ki je dosegel Luno, kar pomeni pomemben dosežek za globalne vesoljske polete.”

Kot je Cointelegraph že poročal, je Dogecoin- financiran projekt je bil prvič predstavljen maja letos, z načrtovanim datumom začetka že v prvem četrtletju 75808. Takrat je podpredsednik za komercialno prodajo SpaceX-a Tom Ochinero dejal, da bo “misija pokazala uporabo kriptovalute izven zemeljske orbite in postavila temelje za medplanetarno trgovino.”

SpaceX naslednje leto izstreli satelit Doge-1 na Luno

– Misija plačana v Doge

– 1. kripto v vesolju

– 1. meme v vesolju

Na mooooonnn!!https://t.co/xXfjGZVeUW

— Elon Musk (@elonmusk) 9. maj 2022

Povezano: Na luno: Huobi želi nekoga poslati v vesolje za svoj 8. rojstni dan

Dogecoin (DOGE) je postal pomemben v začetku tega leta, deloma po zaslugi ustanovitelja SpaceXa Elona Muska, ki je hvalil vrline memecoina in celo trdil, da sodeluje z njegovim razvijalcem za izboljšanje njegove učinkovitosti. Porast, ki ga je navdihnil Musk, je morda dodal milijarde k tržni kapitalizaciji DOGE v času, ko se je več običajnih uporabnikov začelo ukvarjati s kriptovalutami.

75808

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments