17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Misija NFT Tori Zero razglaša strateško partnerstvo z Wirexom

- Advertisement -

pritisnite lansiranje

SPOROČILO ZA JAVNOST. Vklopljeno 22 aprila je Tori Zero napovedala strateško partnerstvo z Wirexom. Prvo sodelovanje bo zanimivo za nov izdelek, ki ga je razvil Wirex – Wirex Wallet. Tori Zero bi bil najpomembnejša ekipa NFT pobud, vgrajenih v te nedavne žepe.

Tori Zero je najpomembnejša misija digitalnih idolov v industriji blockchain in najpomembnejša misija NFT ki uporablja tehnologijo porabe gibanja in porabe obraza. Oseba ima široko ozadje računa in je izpeljana s posebnim finančnim modelom digitalnega idola, ki omogoča njeno dolgoročno verjetnost. Sodelovanje z Wirexom je partnerstvo s pokvarjeno industrijo in najpomembnejša predstavitev Torija v spletu 2.

Wirex je platforma za digitalne stroške s sedežem v Londonu. Deluje po vsem svetu s skupinami in pisarnami v različnih državah in ima več kot 5 milijonov strank več kot 130 narodi. Najnovejši izdelek – Wirex Wallet, je morda izprijena veriga žepov, zrelih za DeFi in NFT.

Začetek tega partnerstva med Torijem in Wirexom je morda specializiran za digitalno žepe, vendar so poleg tega razkrili verjetno sodelovanje pri pokvarjenih blagovnih znamkah ali rešitev stroškov.

Spletni prostor: https://torizero.com/#/ Twitter: https://twitter.com/ToriZero_REDLAB

Spletni prostor: https://wirexapp.com/en/wirex-pockets Tukaj je obvestilo. Bralci lahko tudi milo končajo svojo skrbnost prej, kot da sprejmejo kakršna koli dejanja, povezana s promoviranim podjetjem ali katerim koli od njegovih sodelavcev ali storitvami in izdelki. Bitcoin.com zdaj ni odgovoren, takoj ali obkrožno, za kakršno koli uničenje ali izgubo, ki bi nastala ali naj bi nastala zaradi uporabe ali zanašanja na kateri koli vlak, blago ali storitve in izdelke, o katerih se govori v okviru zagona klikanja.

Bitcoin.com Media Bitcoin.com je najboljši ponudnik za vse kripto povezane kose. Obrnite se na classified ads@bitcoin.com in se osredotočite na sporočila za javnost, sponzorirane objave, podcaste in različne alternative.

Uvrstitev kreditne sposobnosti 2122340393: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -