15.9 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice MLB stopi v svet NFT s sklepanjem dolgoročnega partnerstva s podjetjem Candy...

MLB stopi v svet NFT s sklepanjem dolgoročnega partnerstva s podjetjem Candy Digital

MLB Steps Into the NFT World by Entering a Long-Term Partnership With Candy Digital

1. junija, Major League Poročevalec baseballa (MLB) David Adler je sporočil, da je organizacija MLB sklenila dolgoročni posel z digitalno zbirateljsko družbo Candy Digital. Najstarejša ameriška profesionalna organizacija za baseball stopa v svet zbirateljskih predmetov z nezamenljivim žetonom (NFT) in bo začela z ustanovitvijo Lou Gehrig NFT.

Prvi NFT MLB bo predstavil “The Iron Horse” Lou Gehrig

MLB, profesionalno baseball organizacijo, ustanovljeno v ZDA leta 1903 je objavil dolgoročni posel NFT s podjetjem Candy Digital, ki ga podpira Galaxy Digital. Dogovor z digitalno zbirateljsko družbo Candy Digital je v torek razkril novinar MLB David Adler. Čez nekaj več kot mesec dni, 4. julija konec tedna, bo MLB lansiral prvi NFT, v katerem bo prvi nogometaš New York Yankeesa Lou Gehrig.

“Prvi NFT iz MLB in Candy je 1-od-1 NFT Gehrigovega ikoničnega govora “Najsrečnejši človek”, ki ga je legenda Yankees izrekla 4. julija 1939 na stadionu Yankee po diagnozi ALS, «je podrobno povedal Adler. “Gehrig NFT bo izdan 4. julija ob koncu tedna, izkupiček od prodaje pa bo podpiral dobrodelne organizacije ALS.”

MLB Steps Into the NFT World by Entering a Long-Term Partnership With Candy Digital

Pooblaščenec MLB Rob Manfred je podrobno opisal, da so ustanovitelji Candy “dinamična skupina vodstvenih delavcev z impresivnimi izkušnjami.” Manfred je opozoril, da je MLB navdušen, da je prvi partner podjetja, ki ga podpira Galaxy Digital. Mike Novogratz, ustanovitelj podjetja Galaxy Digital, je član uprave Candy Digital in je sopredsednik podjetja.

“Od trgovanja s kartami do žog z avtogramom so ljubitelji baseballa že desetletja skozi zbirateljske predmete izkazovali svojo strast do športa in njegovih igralcev, «je med torkovo napovedjo dejal Manfred. “V sodelovanju s podjetjem Candy Digital, da ljubiteljem MLB ponujamo NFT-je, ponujamo vznemirljiv dodatek robustnemu zbirateljskemu trgu baseball-a,” je dodal komisar MLB.

MLB NFT-ji si prizadevajo razširiti obseg

Candyjev sopredsednik Gary Vaynerchuk je podrobno opisal, da je bil vedno “zbiralec za vse življenje” in misli, da bodo ustvarjalci in potrošniki cenili partnerstvo z ameriško profesionalno baseball organizacijo.

Vaynerchuk meni, da bodo trdi navijači MLB najbolj uživali v teh NFT-jih. “Še posebej strastna MLB skupnost, ki hrepeni po zbirateljskih predmetih in praznuje ikonične trenutke, zaradi katerih je ta igra tako posebna,” je dejal Vaynerchuk.

Objava MLB razkriva, da že izdeluje zbirateljske predmete NFT s priljubljenim proizvajalcem zbirateljskih kartic Topps. Toda s Candy Digital se lahko ponudbe NFT razširijo na široko paleto zbirateljskih predmetov.

Podjetje daje primere, kot so NFT-ji v obliki spominkov, NFT-ji v obliki baseball-kart ali umetnine NFT-ji, ki prikazujejo velike trenutke na terenu, ali NFT-je z vrhunskimi igrami. ” Po Lou Gehrig NFT je MLB dejal, da lahko javnost v prihodnosti pričakuje več zbirateljskih prodaj NFT.

Kaj menite o vstopu MLB v ekosistem NFT s Candy Digital? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Ukraine’s Leading Soccer Team Dynamo Kyiv to Sell NFT Tickets

African NFT Art Exhibition Featuring Portraits of Two African Royals Launched

Oznake v tem zgodba

ALS dobrodelne organizacije, Candy Digital, Galaxy Digital, Gary Vaynerchuk, 4. julij, Lou Gehrig, Major League Baseball, Mike Novogratz, MLB, MLB Commissioner, nft, NFTs, Non-fungvable token (NFT), NY Yankees, Rob Manfred, Yankees

Zasluge za slike : Shutterstock , Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments