20.9 C
Ljubljana
Tuesday, August 16, 2022

Mnenje o oživitvi DeFi v soseski Waves za Vires.Finance

- Advertisement -

Predlog Waves, katerega cilj je rešiti likvidnostno težavo Vires.Finance, je bil sprejet, potem ko je pridobil ostrejše soseske.

28 Celotni ogledi

9 Celotne delnice

Soseska Waves (WAVES) je podprla predlog upravljanja za oživitev protokola posojanja decentraliziranih financ (DeFi) Vires.Finance po likvidnostni krizi. Cilji glasovanja so stabilizacija projekta in nadomestilo prizadetim uporabnikom.

Aprila je Neutrino (USDN), stabilni coin, ki deluje na platformi Waves, odstopil od ameriškega dolarja. To je povzročilo verigo dvigov uporabnikov na določeni stopnji znotraj platforme, ki se je končala v likvidnostnem pomanjkanju, kjer so uporabniki postajali nezmožnejši dvigniti svojih sredstev s platforme. Po vsej metodi je vskočil ustanovitelj Waves Sasha Ivanov, ki je zbral $99 milijonski dolg v svoje žepe z namenom, da ga postopoma poplača.

Da bi odpravili težavo, je ekipa Vires predložila predlog, ki omogoča dve možnosti uporabnikom s stanjem nad $250,0000 na ploščadi. Prva možnost je, da spremenijo svoje pozicije za USDN, z 1-letnim odmernim intervalom in 5-odstotnim likvidacijskim bonusom. Druga možnost je, da ostanete v USD Coin (USDC) in Tether (USDT) z 0% APY, ki ga lahko dodatno odplača Ivanov, pri čemer nobeno ne zagotavlja časovnega okvira za sredstva.

S sprejetim predlogom ekipa Vires pričakuje večjo likvidnost, kar bo uporabnikom omogočilo dvig sredstev s platforme. V obvestilu, poslanem Cointelegraphu, se je Ivanov zahvalil soseski Waves za podporo predlogu, pri čemer je poudaril, da ima soseska nenehno zaključno opazovanje na svoji platformi.

Povezan: Te so najmanj ‘stabilni’ stabilni kovanci, ki se ne imenujejo več TerraUSD

Po padcu Terrinega stabilnega kovanca Terra Classic USD (USTC) so nekateri stabilni kovanci potrdili znake padca s svojih tečajev dolarja, kar je prestrašilo kripto trg. Nedvomno je oblika DEI, ki je stabilcoin Deus Finance. V Would morda per chance je DEI padel s vezane vrednosti ameriških dolarjev na 0 USD. 46. V času pisanja se stabilni coin trguje pri 0 $. .

Razen DEI je blagovna znamka protokola stabilnih coinov USDD junija dodatno potrdila kazalnike šibke točke in se znižala na 0 USD.77. Na nasprotni strani je Tron DAO Reserved mobiliziral 250 milijonov USDC za zaščito svojega klin Popravite zdaj, stabilni coin postavlja svojo vezavo naprej od 0 $. 97 na $1.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -