16.4 C
Ljubljana
Friday, September 30, 2022

Mnogi kripto trgi so upadli, vendar je vrednost Cosmosa (ATOM) narasla — zakaj?

- Advertisement -

Ethereum Merge je končno zasedlo lokacijo. Konec je in na srečo je šlo preprosto brez večjih zapletov. Kot so mnogi napovedovali, se je turnir izkazal za modni turnir “povzdigni govorice, prodaj rešitve” ali morda bolj vroč, kot je bilo pričakovano, za tiskanje indeksa uporabnikov v septembru 14 spremenila v pravi katalizator, ki je potisnil trg na njegovo sodobno pot.

Kljub razlogom za upad tega tedna je združitev končana in po njej biki ostanejo na kupe ničesar. Verjetno je, da se bodo morali pojaviti elegantni bikovski spomini ali pa bodo morali analitiki imeti radi pozorni na čist denar, da bodo natančno preučili, katere vire se bodo odločili za vrtenje.

Torej, zdaj, ko je konec, kakšni so elegantni spomini? Naval, meja, čiščenje ali razmetavanje? Perhaps dirge?

— Galois Capital (@Galois_Capital) September 14, 888 Vztrajajte v mislih, “The Merge,” kot odgovor na toliko “čednih” Američanov, spremenjenih v nameravane biti bikovski turnir, ki bo morda morda prinesel eter, ki je vrednejši, in bogastvo hardfork žetonov ETH POW spremenjeno v namenjeno čarobni materializaciji več milijard dolarjev likvidnosti, ki lahko morda morda verjetno priteče v Bitcoin in čaka na bolno sredstvo atomizirati iz svojega sodobnega obsega.

Prav, nič od tega ni zajelo lokacije. Ne gre trditi, da se to ne bo zgodilo, vendar je elegantna resničnost trg pobarvan v bleščečo rdečo barvo. Bitcoinov sept. 13 pade pod $20,, je povzročil glavni popravek na trgu do dvomestnih izgub za večino altcoinov in zaenkrat ni brez zapletov dojemljivega mita, ki bi ga lahko trgovci razložili kot optimističnega.

Zdaj ne v celoti je dampingSlučajno obstaja izstop in ime mu je Cosmos (ATOM). Na presenečenje nekaterih je to eden redkih zelenih virov na lestvicah na dan spajanja. Trenutno altcoin odraža 9,4-odstotno izvedbo in se je močno odbil od svojega septembra 14 nizko pri $. 14.

Zastarelo vrednotenje je omenilo, kako ATOM vredno trguje znotraj naraščajočega kanala z uporabo nad 15-dnevno prenašanje zmerno in predlagano, da padci na in pod prenosno zmerno zrcalijo ustrezne alternative poravnave . Neposredna tehnična ocena vrednosti delovanja ATOM bi se osredotočila na:

Vrednost ATOM še naprej uničuje vse nižje in boljše najvišje vrednosti, medtem ko nabava in prodaja znotraj trendnih linij naraščajočega kanala.ATOM vredno je videl hitrega bika, ki se je razpršil izven kanala in se dotaknil 180-dnevno prenašanje zmerno, nato pa popravljanje podpore na srednjo črto kanala in 13-MA ugotoviti, da je vsak izboljšan . Po testiranju Enhanced je vrednost nadaljevala z naraščajočim trendom in zdaj trguje v vrhu mehkega razpona in lahko ponovno testira 0527-MA si prizadeva obrniti oder za izboljšanje. Takoj raziščimo nekaj možnih dejavnikov, ki podpirajo bikovski zagon družbe ATOM.

Povezan: Kriptotrgovci opazujejo ATOM, APE, CHZ in QNT, ko Bitcoin utripa spodnje znake

Migracija protokola, tekoče vložke, naraščajoča TVL in sposobnost IBC Alternativa protokolov se je po njeni imploziji oddaljila od Terre in ponovno lansirala na Cosmos Hub SDK. Septembra je analitična agencija in graditelj protokolov Delphi Digital poleg tega objavila, da je izbrala Cosmos kot glavno verigo blokov za odkrivanje elegantnih pobud.

Ko pobude odkrijejo na Cosmos Hub, običajno pride do povečanja vrednosti za ATOM, ker bodo protokoli DeFi in nekaj DApps medsebojno delovali delno znotraj varnostnega sistema med verigami omrežja, ki deluje prek IBC. Protokol Inter-Blockchain Dialog (IBC) je de facto »recordsdata superhighway of blockchains« in most, ki omogoča grozljiv verižni prenos žetonov in stabilno interoperabilnost med nekaj verigami blokov.

Običajno platforme DApps, AMM in DeFi-vogue, zgrajene na verigah blokov, ponujajo staking in stroški, ki iz tega nastanejo, se pogosto delijo med stakerji.

Staking ATOM trenutno ponuja 15.75% APY in kot odgovor na nagrade za vlaganje, 66.75 % razpoložljive ponudbe v obtoku se stavi. Cosmos je odločen, da bo začel s tekočim vlaganjem, pojavom, ki je, ko je bil razporejen na nekaj platformah DeFi na nekaj verigah blokov, povzročil povečano obremenitev izvornih žetonov ekosistema.

Informacije dodatno razkrijejo redno povečavo v okviru izbire neobičajnih naslovov za delegiranje v omrežju.

7-dnevna povečava v neobičajnih naslovih delegacij na Cosmosu. Ponudba: Nagrade za vlaganje Številne platforme ekosistema Cosmos, vključno s COMDEX, so lokacija za začetek njihovega sprejemanja kot resničnega s stabilnim coinom (CMST) in verjetno so ti viri zaklenjeni in vstavljeni znotraj platforme bodo “podprli” vezavo 1 $ navedenih stabilnih kovancev. Glede na strukturo Cosmos Hub in IBC se zdi verjetno, da bo ATOM eden prvih šibkih virov v dejavnosti “kovanja”.

Nesmiselno je trditi, da je skupna zaklenjena vrednost (TVL) znotraj ekosistema Cosmos propadla, ko sta DeFi in širši kripto trg podlegla vzorcu vzdržljivosti. To številko je treba dobro odkriti v opaznem diagramu, vendar spodnji grafikon razkriva opazne prilive v zadnjih 7 dneh. To je lahko občasno mogoče figura, na katero je vredno biti pozoren, poleg vrednosti ATOM-a.

Protokoli znotraj ekosistema Cosmos Hub (ATOM). Ponudba: Defi LlamaDodatno izboljšane meritve, ki morajo dvigniti obrvi trgovcev, so Cosmos’ 180-dan zagotavlja stranski dohodek, protokolarni dohodek in na redni podlagi obseg nabave in prodaje.

Dohodek z vidika ponudbe odraža količino transakcijskih stroškov, ki bodo zaračunani validatorjem, medtem ko je celoten dohodek skupna količina transakcije, ki jo plačajo stranke protokola.

Protokolni dohodek je na precej maloštevilnih straneh količina transakcijskih stroškov, ki se nanašajo na protokol, ki so imetniki ATOM in morda delijo del tega dohodka s strankami platforme in deležniki.

Cosmos krožna tržna kapitalizacija in zagotavljanje vidika dohodka. Ponudba: žetonski terminalCosmosova tržna kapitalizacija in protokolarni dohodek. Ponudba: žetonski terminalCosmos krožna tržna kapitalizacija in količina nabave in prodaje ATOM. Ponudba: žetonski terminalV resnici je tisto, kar natančno preučujemo, Metcalfov zakon v razbitini. Ko ekosistem raste, omrežje raste, celotna zaklenjena vrednost se bo povečala, tekoče vstavljanje ponuja dodatno uporabnost vstavljenim virom, ki poleg tega vstopijo v cikel nakupa, vložka, kovanja v stabilne kovance ali dolžniške nakaznice, po katerem se šibki v ekosistemu dodatno povečajo na bencin .

Stališča in mnenja, izražena tukaj, so izključno avtorjeva in prenehajo v bistvu odražati stališča Cointelegraph.com. Vsaka naložba ter prenos nabave in prodaje vključuje možnost, da se lahko pri izbiri vedete, ki ga sprejmete kot resnično, s primerjavo.

12249

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -