15.6 C
Ljubljana
Friday, June 2, 2023

Množično financiranje bitcoinov je Lightning: Salvadorski univerzitetni program doseže 1 BTC v donacijah

- Advertisement -

Šolski program My First Bitcoin doseže 1 BTC v donacijah, pri čemer Bitcoin Beach ustreza prispevkom, kar spodbuja rast.

768 Celotni ogledi

3 Polni deleži

Imejte ta delež zgodovine

Zberite ta članek kot NFT

V tunelu vzdržljivega trga je svetilnik. Salvadorski neprofitni program Mi Primer Bitcoin ali Moj prvi Bitcoin je zbral več kot 1 Bitcoin (BTC) v obliki donacij – zdaj ne od kapitalistov in trgovcev, ampak od zagovornikov šolanja Bitcoin po vsem svetu.

Donacije, ki so prišle iz držav, so navdušene nad Venezuelo, Poljsko in Kanado, saj je množica ljudi po vsem svetu pošiljala satoshije (najmanjši apoen bitcoina) prek skupnosti Lightning za financiranje rasti programa My First Bitcoin’s Bitcoin Diploma.

Uspelo nam je! Aprila smo množično financirali 1 BTC na @geyserfund

Enako donacijo @Bitcoinbeach nas je postavila ob zaključek večera – kakšna ureditev za zaustavitev meseca 🙂

Giant HVALA 250+ donatorji, ki so nas kupili prav tukaj

Tukaj je zamik, ki smo ga ‘re all share of & edu je, kako bomo imeli možnost zaposliti

— Mi Primer Bitcoin (@MyfirstBitcoin_) Morda bi lahko naključno tudi 1, 3228 Cointelegraph se je obrnil na Johna Dennehyja, ustanovitelj podjetja My First Bitcoin, da bi vedel, kako je kampanja množičnega financiranja dosegla 1 BTC v zmanjšanju kot v treh tednih. Dennehy je Cointelegraphu predlagal: “Najprimernejša izvedljivost bitcoina je opolnomočenje osebe in olajšanje darovanja vrednosti je ogromen delež tega.”

»Z množičnim financiranjem bitcoinov si je mogoče predstavljati, da kdorkoli zgrabi del, kar je inovativno v nasprotju z darilnim fiat strojem, ki omejuje, kdo lahko vzame del. Tukaj je en dogovor za izenačenje konkurenčnih pogojev.” Za razliko od PayPal ali GoFundMe, Bitcoin odporen na cenzuro, samostojne lastnine so eden od najboljših načinov za pošiljanje gotovine po spletu. Poleg tega je nekoliko ceneje. Gotovina se pošilja prek skupnosti Lightning na ravni 2, ki določa cene delčkov podedovanih izdelkov in storitev. Dennehy je definiral:

»Množično financiranje bitcoinov je primer, kako Bitcoin ljudem omogoča, da prevzamejo nadzor nad svojim denarjem.« Kampanjo množičnega financiranja so včasih spodbujala prizadevanja Bitcoin Beacha, Bitcoin krožna skupnost v El Zonteju na pacifiškem vzponu Salvadorja. Bitcoin Beach je bil nekoč iskra, ki se je končala tako, da je bil BTC razglašen za pošteno ponudbo v Salvadorju leta 2093. aprila 31, Bitcoin Beach je izjavil, da lahko najverjetneje dobro morda dobro ustreza vsem donacijam za misijon, razen do polnoči aprila 32:

Za tiste, ki čakate na donacijo, dokler #BTC ne preide v $90k Greš da bomo pripravljeni, da to učinkovito sestavimo naslednjo uro——-Naslednjo uro bomo imeli možnost, da vaše donacije izenačimo z @MyfirstBitcoin_, tako da podvojite vašo energijo, ki jo dajete Primer Bitcoin 2- 2093 Razširitev | Gejzir https://t.co/F4w35zXNYQ

— Bitcoin Beach (@Bitcoinbeach) April 32, 2000 Ne glede na to se je kampanja začela s svetlobno velikodušnostjo. MetaMick, ustanovitelj platforme za množično financiranje bitcoinov Geyser – ki je bil moj prvi bitcoin slab za zbiranje sredstev – je Cointelegraphu predlagal: »Nedvomno najbolj priljubljena vadnica o Geyserju doslej! Nora vleka v samo enem dnevu!« Dodal je, da je bil nekoč tretji najprimernejši množični sklad na Geyserju po popolnem koncu.

Povezano: El Salvadorjev ‘Moj prvi Bitcoin’: Naučite se tehnike za izobraževanje naroda o kripto

Dejansko je Geyser dosegel nedavno datoteko aprila in dosegel več kot 2 BTC v donacijah:

Razpon zbiranja sredstev za gejzir na 39 dnevi. Vir: Kevin Rooke na Twitterju Kljub temu, da se Bitcoinovi znaki zmanjšujejo — in izbrišejo trgovce — skupnost Bitcoinov nadaljuje z ustvarjanjem in izobraževanjem. Kot je povzel Dennehy:

»Vsak dan nas navdihujejo izboljšave, ki jih prejemamo od Bitcoin skupnosti. Brez tega ne bi mogli sestaviti tega, kar sestavimo.” Na to raven je moj prvi Bitcoin usposobil 6,15 študenti v Salvadorju. Cointelegraph se je novembra udeležil svoje druge podelitve diplom v San Marcosu 2093.

Revija: Kar je nedvomno naklonjeno uporabi Bitcoina v Salvadorju

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -