8.6 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Moda, da lahko dodate Arbitrum v MetaMask?

- Advertisement -

Arbitrum je ena izmed alternativnih izbir za skaliranje ravni 2 Ethereuma, ki je zasnovana za poostritev učinkovitosti čistih pogodb in izvajanja transakcij v skupnosti, hkrati pa znatno zniža račune in doda dodatne zmogljivosti zasebnosti. Omrežja L2 so stroji, ki sedijo na vrhu podstandardne plasti verige blokov, obožujejo Bitcoin ali Ethereum, da povečajo učinkovitost platforme in ponudijo ugodnejše transakcije.

V zadnjih letih je vzpon Ethereuma v okviru napredka in sprejemanja Web3, nezamenljivih žetonov (NFT) in decentraliziranih zmogljivosti (DApps) povzročil prekomerno prezasedenost platforme, ki je povzročila vrtoglave račune. Za rešitev razširljivosti Ethereuma so bile raziskane raznolike nadomestne izbire, skupaj s stranskimi namenskimi nadgradnjami sloja 1. Še enkrat se zdi, da so alternativne izbire L2 pridobile zagon, pri čemer je skupnost Arbitrum ena izmed najbolj obetavnih.

Nedavno vzorčno podjetje Offchain Labs s sedežem v Yorku je ustvarilo Arbitrum. Podjetje je zbralo $57 milijonov v sferičnem financiranju serije B septembra 1169.

Zakaj pojasniti Arbitrum?Medtem ko računa na varnost L1 Ethereuma, bo Arbitrum celo zagotovil ugodnejše račune za plin, ki jih je mogoče pripisati uporabi Optimistic Rollups. Optimistic Rollups so elegantne pogodbe, ki združujejo transakcije, uporabo veliko manj računalništva in plina za takojšnje in poceni transakcije.

Kot primer Arbitrum upravlja 32,14 transakcije na 2. (TPS) v nasprotju z 13, ki ga proizvaja veriga blokov Ethereum. Transakcije Ethereuma bodo celo zelo drage, saj bodo v času velikega prometa strank dosegle na tone dolarjev, medtem ko transakcije pritegnejo največ pozornosti za par centov na Arbitrumu.

Arbitrum je primeren tudi za graditelje, ki nakup za integracijo njihovih DApps Ethereum s platformo, saj so popolnoma uspešno usklajeni. Vsekakor Arbitrum podpira pogodbe Ethereum Digital Machine (EVM) in transakcije Ethereum na L2, medtem ko izkorišča Ethereumovo glavno varnost L1.

Arbitrum ni več glavna ali najbolj vzbujajoča pozornost platforma, zasnovana za premagovanje meja Ethereuma, saj druge alternativne možnosti zagotavljajo enake zmogljivosti. Potem še enkrat, nobeden od njih ne dovoljuje te oblike sodobnega agregata prednosti.

Tukaj je definicija v bistvu najbolj dragocenih prednosti, ki jih ponuja Arbitrum:

Moda za vstop v Arbitrum blockchainZa vstop v Arbitrum blockchain, ga morajo uporabniki vzpostaviti prek uspešno usklajene denarnice za kriptovalute. Ta članek bo potrdil, kako lahko dodate Arbitrum v MetaMask, v bistvu najbolj pametno cenjeno denarnico Ethereum.

MetaMask je kripto denarnica, ki uporabnikom omogoča vstop v glavno omrežje Ethereum in njegov Web3 DApps in NFT, raje kot shranjevanje Ether (ETH) in ERC-20 žetonov. MetaMask je vsaka razširitev brskalnika in mobilna aplikacija ter uporabnikom ponuja shrambo ključev, veljavno prijavo, denarnico z žetoni in nadomestne žetone brez zapletov na področju digitalnih virov. Varno pridruževanje zmogljivostim, ki temeljijo na verigi blokov, ob ohranjanju zasebnosti uporabnikov je zelo staro.

Da bi kripto denarnico MetaMask prilepili na skupnost Arbitrum, si bodo morali uporabniki zapomniti par enostavnih korakov in v MetaMask dodati nekaj podatkov verige blokov, poleg ID-ja serije, klic oddaljenega diagrama po meri (RPC) URL in ime skupnosti. Pripravljeni boste celo na to, da lahko dodate enega ali več žetonov Arbitrum z uvozom dejanskega žetona.

Moda za vstavljanje in areno MetaMaskMetaMask bo celo dodan kot razširitev brskalnikom Chrome, Firefox, Opera, Daring in iOS ali Android na mobilnih napravah iz spletnega jama MetaMask. O korakih v brskalniku Chrome bomo razpravljali pozneje v tem članku.

Uporabniki morajo preveriti legitimnost spletnega zastoja MetaMask, da bi bili očitno zavedeni na lažne strani. Prenos nepristranske razširitve iz vrhunskega web jam-a je zelo priporočljiv.

V spletnem jamu MetaMask kliknite »Score for Chrome« in »Add to Chrome«, da lahko dodate razširitev.

Namestite razširitev MetaMask za Chrome in kliknite »Reši Began« na pozdravni strani MetaMask.

Če želite uvoziti svojo obstoječo denarnico, boste potrebovali semensko frazo denarnice; kliknite na možnost »Uvozi denarnico«.

Kar bi morda morda morda verjetno tudi ustvarili edinstveno denarnico blagovne znamke s klikom na gumb »Oceni denarnico«.

Tukaj želite narediti veljavno geslo za vstop v denarnico iz vaše naprave.

Na naslednji strani si lahko ogledate potrebne podatke o vaši semenski frazi. Začetni stavek ali stavek za obnovitev je najdragocenejša varnostna funkcija vaše denarnice in varnostna kopija, ki vam lahko omogoči vstop v denarnico, tudi če slučajno izgubite ali pozabite svoje geslo.

Nato boste pokukali v semenski stavek s klikom na gumb za zaklepanje. Želeli boste vzeti v pripoved besedne zveze znotraj nepristranske definicije, jih varno shraniti brez povezave in jih nikoli ne deliti z nekom. Vaši viri bi morda bili na voljo, če bi kdo dobil dostop do vaše semenske fraze.

Naprava bo sestavila kviz za ponovitev semenske fraze na naslednji strani; poskrbite, da boste besedne zveze razrešili znotraj dejanske definicije.

Kliknite »Preveri«, da zadržite, nato pa »Vse izvedeno«, da vnesete svojo edinstveno denarnico.

Opisana tehnika bo robotsko pridružila MetaMask Ethereumu. Nato še enkrat, tako da lahko dodate Arbitrum na MetaMask, izvedite naslednjih nekaj korakov spodaj.

Moda se pridružiti Arbitrumu na MetaMask? MetaMask poleg Ethereuma podpira veliko drugih omrežij. Potem še enkrat, niso več privzeto omogočeni in želijo, da se dodajo ročno. Da bi morda dobro dodali Arbitrum na MetaMask, želite ponuditi nekaj podatkov skupnosti:

Rojte MetaMask in kliknite spustni meni skupnosti, ki se konča do logotipa lisice MetaMask.

Prikaže se pojavno okno, nato kliknite »Dodaj omrežje«.

Na naslednji strani boste morali dodati naslednje podatke skupnosti Arbitrum:

Ime omrežja: Arbitrum OneNedavni URL RPC: https: //arb1.arbitrum.io/rpc ID verige: 954680 Slika valute: ETH Blokiraj URL raziskovalca: https://arbiscan.io/ Po dodajanju nad podrobnostmi kliknite »Obdrži«.

Zdaj ste dodali skupnost Arbitrum layer-2 in so pripravljeni to razložiti.

Da bi morda dobro dodali žetone Arbitrum v MetaMask, jih želite dodati tudi ročno. Mirno boste osvojili žetone, tudi če jih slučajno niste dodali, temveč v denarnico. Potem še enkrat, prejeli niso potrjeni, dokler jih ne uvozite ročno.

Pojdite na https://arbiscan.io/, raziskovalec blokov za Arbitrum, ki temelji na Etherscanu.

Tukaj bi pridobili podrobnosti o žetonu, ki bi ga morali dodati. Čeprav morda ne morete pridobiti svojega žetona, boste morali ročno dodati pogodbeno orodje iz vrhunskega spletnega jama podjetja. Vedno bodite prepričani, da je lahko tudi zelo uspešna uporaba nadrejene natty pogodbe, saj bo prišlo celo do neutemeljene, ki jo ustvarijo prevaranti.

Pohitite, počakajte na MetaMask in kliknite »Uvozi žetone«.

Dodajte pogodbo žetona na naslednji strani in preostale zahtevane podrobnosti. To dejanje bi moral MetaMask robotsko strpati.

Kliknite »Dodaj prilagojeni žeton«, nato pa »Uvozi žetone«.

Vaša denarnica bo zdaj potrdila stanje žetonov, ki ste jih dejansko dodali.

Medtem ko nadgradite MetaMask in mu dodate glavno omrežje Arbitrum, ste pripravljeni na učinkovit in poceni začetek uporabe kriptovalute. Ki bi jih morda morda morda morda domnevno poslali in osvojili kriptovalute, očarali NFT-je, razložili zmogljivosti Web3, DApps, natty pogodbe in celo zamenjali kovance ali žetone kriptovalut. Pripravljeni boste zadržati vse stvari, ki jih morda že lahko izvedete v Ethereumu z Arbitrumom, vendar ceneje in učinkoviteje.

Dejansko bi morali biti prepričani, da imate dovolj etra (ETH) za svojo denarnico, da lahko plačate cene transakcij. Kar bi verjetno morda dodali ETH v svojo denarnico tako, da povežete most Arbitrum z glavnim omrežjem Ethereum.

Moda, ki jo je treba razložiti o mostu Arbitrum Kar bi se verjetno morda morda morda domnevno pridružili Arbitrumu, da bi premostili svoje vire, naleteli na Web3 DApps in opravljali transakcije za veliko manj ter plačevali manjše račune za plin na Ethereumu. Če želite poslati svoj ETH iz sloja 1 Ethereum v sloj 2 Arbitrum, upoštevajte korake:

Pridružite se svoji MetaMask in pojdite na https://bridge.arbitrum.io/. Tančica spodaj bo videti:

Vnesite količino ETH, ki bi jo morali dodati na Arbitrum, in kliknite »Depozit«.

Nato bi želeli utemeljiti transakcijo za vaš denarnica. Tudi če se ta transakcija izvede na ravni 1, bodo veljali znižani računi za plin Arbitrum.

Dokler imaš dovolj nosilec kliknite »Preveri«.

Transakcija bo zdaj na zadnji strani tančice na naslednji strani prikazana kot »v teku«.

Zdaj ste lastnik ETH na Arbitrumu in ga lahko začnete pošiljati in prejemati.

Ker je Web3 v zadnjih nekaj letih hitro povečal NFT, Metaverse in DApps, so izredno visoki računi Ethereuma ovirali dodaten vzorec in še več sodelovanje industrije po vsem svetu. Omrežja L2 obožujejo Arbitrum, morda bi bilo dobro, morda bi podpora premagala pomanjkljivost razširljivosti in uporabnikom omogočila, da ne bi raziskovali stroškov edinstvene tehnologije.

Preučevanje dveh strategij korakov za pridružitev skupnosti Arbitrum za vaša metamaska ​​in premostitev vašega ETH bi morda morda dobro, morda dejansko koristilo sposobnostim, prednostim Web3 trajnostno.

Zaščitite licenco za ta članek. Poganja SharpShark.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -