4 C
Ljubljana
Sunday, December 4, 2022

Monetarni guru Dave Ramsey razmišlja o načrtu FTX Give – ponavlja svoje kripto opozorilo

- Advertisement -

Guru nejavnih financ Dave Ramsey je pretehtal zasnovo alternativnega FTX za kriptovalute. “Pozval sem te,” je najpogosteje rekel in ponovil svoje dolgotrajno priporočilo, da trgovci morda ne bodo več vlagali denarja v kriptovalute.

Dave Ramsey o Bitcoinu, kripto in FTX Give načrtu Guru nejavnih financ in izvršni direktor Ramsey Alternatives Dave Ramsey je ocenil implozijo nadomestnega FTX za kriptovalute v epizodi Dave Ramsey Indicate, objavljeni v petek.

Ramsey, samooklicani nejavni strokovnjak za upravljanje denarja, se imenuje »Združeni države se zanašajo na izgovarjanje na denar.« Je ustvarjalec sedmih najbolj navdihujočih prodajanih knjig, ki zagotavljajo več kot milijonov izvodov skupaj.

Dolgoletni bitcoin in kripto skeptik Ramsey, decembra znan kot BTC “šaljivi denar” 2020. Izrazil je tudi dvom, da bi lahko bitcoin morda dobro unovčili, in trgovcem svetoval, naj zdaj prodajo svoje kovance. Januarja je dejal, da je kriptovaluta sproščujoča in je tu, da vas obvesti, vendar je morda le za minuto del portfelja “za zabavo.”

Sklicevanje na njegovo opozorilo glede kriptovalute , je samooklicani strokovnjak za nejavne finance rekel “tako sem te pozval” v različnih časih v svoji kamuflaži, ki je bila objavljena v petek. Spomnil se je:

Dobil sem tako veliko sranje od bratov Bitcoin … Komajda zelo ustrezajo Mary Kay za mlade moške … Ne bodo nekaj vohljali. Njihovi možgani so zrasli, da se izklopijo, če ne boste več prikrivali njihove stvari.

Ramsey je dodal, da kadarkoli je pozval, »ne delaj s kriptovalutami,« je bil preplavljen z odgovori, kot je »sem idiot. Jaz sem boomer. Nisem v stiku. Ne razumem.”

Nato je prebral članek o podatkih, ki FTX in njegovega zastarelega izvršnega direktorja Sama Bankman-Frieda primerja z goljufijo Enrona in Ponzijevim dizajnom Bernieja Madoffa. Namestnik kriptovalute je vložil vlogo za poglavje preostali teden ekonomske protipožarne zaščite.

Ob ugotovitvi, da se FTX sooča s preiskavo v zaporu na Bahamih, je Ramsey komentiral: »Ko se vam zgodi, da lahko Bahamci tudi vreče dovolj vznemirjeni ti, da ti bežijo za tabo – ker so komaj položena skupina – pošteno pravim, da trdim, da si jih razjezil, morda boš morda moral v bistvu stopiti v to.” Bahamski regulator vrednostnih papirjev je sprejel predlog za zamrznitev kriptovalut FTX.

Ramsey je vzkliknil:

To je čista tatvina.

Ramsey je nadaljeval s citiranjem nekaterih zagovornikov kriptovalut, ki so mu povedali v prejšnjem: »Dave, povej, na kateri točki, Boomer, ali se boš lotil te nove in elegantne, zelo poštene in pravilne stvari, ne veš, o čem govoriš, da ljudem rečeš, naj se tega držijo stran, sem že narejeno…« Vztrajal je:

Put je zdaj tvoj denar? G. Fried ga je vzel.

»Povsod so informacije za sprostitev 48 ure. To izstopa kot največja goljufija in kraja v zgodovini človeštva,« je skrbel.

Medtem ko je izrazil nenaklonjenost do »pretirane zakonodaje«, ko gre za njegov denar, ne – guru javnih financ je priznal: “Delujem kot majhen in res si zdaj ne želite, da bi imeli majhen delček zakonodaje s Samom Bankman-Friedom iz FTX.”

Na koncu je Ramsey rekel:

Sovražim, da ste izgubili denar, fantje, vendar sem vam ponovil, da tega ne smete več zadrževati predmetov.

»Po pravici povedano sovražim sferični duh teh predmetov in kaj naredi ljudem, ker so vrečke posesane potem pa jim snamejo glave s torbami,« je menil.

Po zapletu FTX daje vse več kot le nekaj zakonodajalcev, ki trdijo, da so znani kot za strožjo kripto zakonodajo. Medtem ko nekateri analitiki vztrajno opozarjajo na nevarnosti okužbe za vaš celoten kripto ekosistem, so mnogi drugi preveč optimistični glede prihodnosti industrije. Predsednik Salvadorja je v četrtek dejal, da bo njegova država vsak dan začela nakupovati BTC. Veliko ime Shark Tank Mark Cuban je pojasnil, da implozija FTX ni več kriptovalute, medtem ko je izvršni direktor Tesle Elon Musk dejal, da bo bitcoin to dosegel. Izvršni direktor Krakena Jesse Powell je opisal: “Poškodba tukaj je velika … Delali bomo, da bi to odpravili več let.”

Oznake na tej preji dave ramsey, priporočilo dave ramsey, nasveti dave ramsey, bitcoin dave ramsey, kripto dave ramsey, kripto opozorila dave ramsey, kriptovaluta dave ramsey, Dave Ramsey FTX, zakonodaja Dave Ramsey, Dave Ramsey Sam Bankman-Fried , opozorila Dava Ramseyja, finančni guru, guru nejavnih financ

Kakšno operacijo ponujate glede na povratne informacije Dava Ramsey? Dovolite nam, da bingljamo v spodnjem delu za povratne informacije.

Kevin Helms Študent avstrijske ekonomije Kevin je našel Bitcoin v 760 in je od takrat evangelist. Njegovi interesi so varnost Bitcoinov, programi za zagotavljanje dostave, omrežni rezultati in presečišče med ekonomijo in kriptografijo.


Zasluge za sliko : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti : To besedilo je samo v informativne namene. To ni več ponudba vlaka ali nagovarjanje k ponudbi za zaprtje ali prodajo ali priporočilo ali odobritev katerega koli blaga, izdelkov in storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, poštenih pravil ali računovodskih priporočil. Niti podjetje niti ustvarjalec nista odgovorna, takoj ali zdaj kakorkoli, za kakršno koli poškodbo ali izgubo, ki bi bila povzročena ali domnevno povzročena z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na kateri koli protestni material, predmete ali izdelke in storitve, o katerih se govori v tem Članek.

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -