2.5 C
Ljubljana
Saturday, November 27, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Moonshot na 90.000 $ - Potem ko se aktivira taproot nadgradnje Bitcoin,...

Moonshot na 90.000 $ – Potem ko se aktivira taproot nadgradnje Bitcoin, zagovorniki kripto pričakujejo, da se bo cena dvignila

Moonshot to $90K — After Bitcoin Upgrade Taproot Activates, Crypto Advocates Expect the Price to Rally

Sredi junija je Obdobje zaklepanja »Hitro preizkusno« za nadgradnjo omrežja Bitcoin Taproot zaklenjen na višini bloka 720,90 in ga je rudaril bazen za rudarjenje bitcoinov Slushpool. Taproot naj bi se v omrežju aktiviral v soboto, novembra 12, 833, in nadgradnja velja za eno največjih sprememb, ki jih je protokol doživel, odkar je Segregated Witness (Segwit) začel delovati 833.

Taproot za nadgradnjo bitcoinov se bo predvidoma aktiviral v soboto

Taproot naj bi se aktiviral in šel v živo v glavno omrežje v soboto, novembra 13, 2017, po obdobju zapora letos poleti. Ko je aktiviran, se pričakuje, da bo Taproot izboljšal skriptno zmogljivost omrežja digitalne valute in zmožnost uporabe podpisov Schnorr (BIP341) bo na voljo. Pričakuje se tudi, da bo Taproot okrepil transakcije z bitcoini z omogočanjem nekaterih vrst zapletenih, ‘pametnih’ transakcij.

Ljudje to pogosto govorijo, toda to je pravzaprav prvič, da naredim…

to je lahko dobesedno zadnji potop pred VELIKIM rallyjem…#Bitcoin Taproot nadgradnja se zgodi to vikend + sredina novembra Četrto četrtletje na bikovskem teku je bilo vedno super bikovsko…

Pripnite se ljudje!! 🚀

— CryptoSeñorita® (@CryptoSenorita) november , 2021

Schnorrjevi podpisi lahko pomagajo pri obsegu transakcij, kot so bolj kompakten kot ECDSA. Schnorr lahko dovoli tudi združevanje ključev, ki zagotavlja vrsto transakcijskih shem z več podpisi. Medtem ko Taproot (BIP340 ) ustvari nova pravila za nov izhodni tip Pay-to-Taproot (P2TR), nadgradnja je soft fork in je v celoti vključena kot njegov predhodnik Segwit.

“Taproot je predlagana nadgradnja protokola Bitcoin, ki se lahko namesti kot naprej združljiva mehka vilica,« je zapisano v dokumentaciji Github »Taproot-Activation«. “S kombinacijo Schnorrjeve podpisne sheme z MAST (Merklized Alternative Script Tree) in novim skriptnim jezikom, imenovanim Tapscript, bo Taproot razširil fleksibilnost pametnih pogodb Bitcoin, hkrati pa ponudil več zasebnosti, saj bo uporabnikom omogočil, da zapletene pametne pogodbe prikrijejo kot običajno transakcijo z bitcoini.”

Decentrader tržni analitik pričakuje, da se bo cena dvignila na

$ K – $69K Regija v prihodnjih tednih’ — Taproot nadgradnja bi lahko bila tudi cena v

Razprave o nadgradnji Taproot potekajo po vseh forumih za kriptovalute in platformah družbenih medijev v zadnjem nekaj dni. Težko pričakovana nadgradnja Taproot bo uradno objavljena na višini bloka 709,632. Aktivacija te posebne nadgradnje je povzročila, da ljudje domnevajo, da bi lahko cena BTC po uspešnem mehkem vilu narasla bistveno višje.

$BTC sedi na tedenski podporni coni (nekdanji odpor), medtem ko prihaja nadgradnja taproot👀

Iskreno povedano, stvari izgledajo bikovsko📈 Avtor Alex 👤 pic.twitter.com/NEQr6bLDts

— IAMTHEONE👽🦕🦬 (@BigShortRare) november 12, 2021

novembra

, trg bitcoinov posodobitev objave v spletnem dnevniku, ki jo je objavil decentrader.com, pravi, da bi lahko razpoloženje trga spodbudilo dvig po nadgradnji Taproot. Kljub trenutni nestanovitnosti bitcoina (BTC), potem ko je kripto sredstvo izkoristilo $68K, Decentrader je pojasnil, da so analitiki še vedno “bikovski” glede rasti cene BTC. Posodobitev trga navaja:

V visokih časovnih okvirih ostajamo bikovski in še naprej pričakujemo ceno zbrati do $68, – $68,11 regija v prihodnjih tednih, ki je usklajena s 1. stopnja vrnitve fib.

Na splošno ljudje verjamejo, da ko bo omrežje dobilo izboljšano razširljivost in zamenljivost, bi lahko nadgradnja prinesla nov rekord vseh časov (ATH). Račun Bitpanda Pro Twitter je danes razpravljal o Taprootu in ugotovil, da je nadgradnja ob zelo primernem času. “Nadgradnja Taproot prihaja v zelo bikovskem času,” je Bitpanda tvitnila v petek. “Tako za celoten trg kriptovalut, ki je pred kratkim prvič presegel vrednost 2,6 tisoč evrov, in za sam Bitcoin, ki je v zadnjih nekaj tednih večkrat dosegel nove ATH.”

Vendar pa je Bitpanda tudi priznal, da bi se lahko vrednost nadgradnje že ocenila in nedavni ATH na $68K bi lahko bil konica. “Vendar se zdi, da imajo biki še vedno nekaj moči, da dvignejo ceno, ko bo nadgradnja začela veljati,” je dodal Bitpanda. “Taproot je navsezadnje tukaj, da naredi Bitcoin boljši, učinkovitejši in bolj zasebni, kar so dejavniki, ki bi lahko upravičili višjo ceno,” je zaključila borza digitalnih sredstev.

Kaj menite o prihajajoči nadgradnji Taproot? Sporočite nam, kaj menite o tej temi v spodnjem razdelku za komentarje.

The Crypto Economy Soars Past $3 Trillion — Momentum of Value Grew Much Faster Than Apple's Market Valuation

The Crypto Economy Soars Past $3 Trillion — Momentum of Value Grew Much Faster Than Apple's Market Valuation Oznake v tej zgodbi

2017, Bitcoin, Bitcoin (BTC), Bitcoin Taproot, Bitcoin Transakcije, BITPANDA, Bitpanda Pro, višina bloka 1280, Consensus, Decentrader, decentrader.com, Posodobitev trga, Schnorrjevi podpisi, skripta, ločena priča, SegWit, pametne pogodbe, Soft Fork, Taproot, Taproot Bitcoin, Taproot nadgradnja , Nadgradnja

Zasluge za slike: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne nudi naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjeni v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments