15 C
Ljubljana
Saturday, September 25, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Morda se je pojavil mehurček NFT, vendar je sektor še vedno pripravljen...

Morda se je pojavil mehurček NFT, vendar je sektor še vedno pripravljen na širitev

Prodaja in aktivne denarnice NFT so se zmanjšale za več kot 40% v zadnjem mesecu, vendar nova infrastruktura ravni 2 pripravlja sektor na naslednji val.

8542 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

The NFT bubble may have popped, but the sector is still primed for expansion

Nezamenljivi žetoni (NFT) so svet marca in aprila letos prevzeli z navali dnevnih naslovov o rekordni prodaji in velikih imenih, ki so spustili svoje edinstvene digitalne umetniške predmete, ki prevladujejo nad glavnimi mediji .

Nekaj ​​mesecev naprej in pripoved se je preusmerila na “NFT mehurček”, ki se pojavlja in pogublja in opozarja, da so vlagatelji NFT na robu izgube vsega denarja. .

1-letna zgodovina trga NFT. Vir: Nefungibilno

Hitro padajoče cene in aktivnosti na najvišjih trgih NFT so spodbudila mnoge k špekulacijam o smrti nenemogljivega prostora žetonov, kljub dobro znani ciklični naravi kripto trga, ki lahko oživi s kapico.

– Jonathan Mann (@songadaymann) 4. junija, 2021

Aktivni uporabniki poskočijo

Aktivni uporabniki so življenjska kri Trgih NFT, vendar razburljiva narava trgov kriptovalut v zadnjih dveh mesecih, vključno z majem 19 razprodaja, ki je dosegla 1,2 bilijona dolarjev vrednost, izbrisana s tržne meje kripto, je privedla do hitrega upada uporabniške aktivnosti.

Število aktivnih denarnic na tržnicah NFT. Vir: Nefungibilno

Kot je razvidno iz zgornjega grafikona, so aktivne denarnice na NFT tržnice so dosegle vrh konec marca in od takrat upadle za več kot 40% kot padajoče vrednosti v kombinaciji z visokimi provizijami za transakcije na Ethereumu (ETH) trgovcev stran od trga.

Upad aktivnih denarnic je sovpadal z upadom prodaje po vsem vesolju, saj so hitro padajoče cene žetonov še povečale izgube imetnikov in zbirateljev, ki so videli, da so njihovi dragoceni umetniški izdelki izgubili do 90% njihove vrednosti čez noč.

Skupno število prodaj na tržnicah NFT. Vir: Nefungibilno

Upad aktivnih uporabnikov je povzročil 60% zmanjšanje celotne dnevne prodaje, ki je padla z visokih $ 325 7. maja do trenutne številke $ 91 milijonov

NFT-ji ne delujejo, ne pa tudi

Vseeno pa ni izgubljeno, saj obstaja veliko trdnih predlogov in primerov uporabe za NFT da so podjetniki in tradicionalna podjetja opazili in sprejeli sektor.

Ekosistem blockchain je že ponudil več izvedljivih možnosti za reševanje težav, s katerimi se sooča sektor NFT, na primer začetek Enjinova protokola Efinity in JumpNet, ki pomagata znižati pristojbine in omogočata interoperabilnost v različnih omrežjih.

Druga priljubljena rešitev Polygon, stranska veriga Etheruem, ki projektom omogoča, da ostanejo na Ethereumu, hkrati pa imajo dostop do hitrega in poceni okolja. V zadnjih treh mesecih se je na Polygon preselilo veliko NFT usmerjenih in igralniških projektov, in ko se bo kripto in NFT trg izboljšal, bi ta okolja z nizkimi pristojbinami pomagala povečati aktivnost v omrežju.

5 najboljših trgov NFT. Vir: DappRadar

Čeprav so trenutne statistike morda videti slabe v primerjavi z nedavnimi najvišje vrednosti vseh časov, gledano iz daljšega časovnega okvira, lahko opazimo, da se je povprečno število prodaj NFT skoraj povečalo % med januarjem in koncem maja. To kaže, da je v sektorju moč kljub padcu na trgu, ki se je začel maja 12.

Ekosistem NFT je v zadnjem mesecu morda opazil pomemben padec aktivnosti in vrednosti žetonov, vendar je prezgodaj, da bi razglašali smrt NFT-jev, saj je svet le opraskal površje tega, kar je mogoče s tem novonastalim pametnim pogodbena tehnologija.

Tu izražena stališča in mnenja so izključno avtorjeva in ne odražajo nujno stališč Cointelegraph.com. Vsaka naložbena in trgovalna poteza vključuje tveganje, pri odločanju morate izvesti lastne raziskave.

761606

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments