17.6 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Morda tudi samo počitek You Capture SOL? Napoved vstopnic za Solano narašča, ko SOL Blockchain pritegne val novih strank sredi previsokih stroškov bencina ETH

- Advertisement -

Solana (SOL), platforma blockchain, znana po svoji razširljivosti in nizkih transakcijskih stroških, je v zadnjem času pridobila nepogrešljivo pozornost, saj privablja val sodobnih uporabnikov.

Vzpon strasti se pojavi, ko so stroški goriva za Ethereum (ETH) v živo pretirani, kar mnoge uporabnike spodbudi k raziskovanju različnih možnosti.

Vse večja prepoznavnost blokovne verige Solana je povzročila špekulacije o prihodnji oznaki njene izvorne kriptovalute SOL.

Vlagatelji trenutno razmišljajo, ali je čas, da se zavedajo, da bi opustili SOL, saj njegova napoved oznake razkriva kazalnike zagona navzgor.

Pri tej spremembi smo uspešni pri raziskovanju razlogov za podporo Solaninega navzgor pri prepoznavnosti, njenih potencialnih prednosti v primerjavi z Ethereumom in komponent, ki bi morda morda prav tako vplivale na prihodnja oznaka SOL.

Solana (SOL) Ticket Bearish, Adoption Exclaim Sparks Recovery HopeKljub določenim značilnostim v omrežju Solana je bila učinkovitost njene izvorne kriptovalute Solana (SOL) pomanjkljiva in kaže nenehno medvedjo pristranskost.

Ta slog padanja bi morda morda prav tako pripisali različnim makroekonomskim komponentam, skupaj z negotovostmi v zvezi z zgornjo mejo dolga ZDA in razpravami o svetovnih kripto pravilih.

Kljub temu bi morda obstajalo upanje za preobrat, saj veriga blokov SOL privablja prevladujoč pritok sodobnih uporabnikov, ki iščejo drugačne stroške goriva od Ethereuma.

Naraščajoče sprejemanje Solaninega omrežja bi morda morda dobro tudi poostrilo oznako SOL in prispevalo k njegovi obnovi po nenehnem upadu.

Vpliv previsokih stroškov bencina ETH na vstopnico in posvojitev kovanca Solana (SOL) Kot smo že omenili, je povečanje stroškov goriva Ethereuma povzročilo, da si uporabniki predstavljajo alternativne možnosti in občudujejo omrežje Solana za hitrejše in bolj ugodne transakcije.

Vse večja prepoznavnost meme kovanca Pepecoin (PEPE) je prispevala k lebdečim transakcijskim stroškom v omrežju Ethereum.

Dnevna povprečna vrednost goriva, ki predstavlja transakcijske stroške, je dosegla -mesec čez 20 gwei, zaradi česar se uporabniki obrnejo na Solano zaradi njene učinkovitosti in cenovnih ugodnosti.

Zaradi te resnice je premik osebnih preferenc in naraščajoče sprejemanje Solane lahko pozitivno vpliva na denar Solane (SOL), kar pomaga pri njihovi obnovi iz najsodobnejše recesije.

Možen vpliv regulativnega okvira Hongkonga na vstopnico na kovance Solana (SOL)Regulativna panorama v Hongkongu je okrepila nasprotnike med Nadomestne možnosti Ethereum in Solana (SOL) je nedvomno ena od mnogih kriptovalut, za katere se pričakuje, da bodo neposredno prizadete, poleg Bitcoina (BTC) in Ethereuma (ETH).

Ta slog ima sposobnost, da pozitivno vpliva na oznako Solana.

Integracija AI z verigo blokov Solana in njen možen vplivSolana, nujno omrežje verige blokov, je naredila nepogrešljiva objava, ko gre za integracijo sintetične inteligence (AI) prek vtičnika ChatGPT.

Ta prelomni korak postavlja Solano kot prvo verigo blokov plasti 1, ki vključuje AI v eno od teh zmožnosti.

Z vtičnikom lahko uporabniki nemoteno komunicirajo z datotekami in protokoli Solana, poenostavljajo dejanja, občudujejo nakupovanje NFT-jev, prenašanje žetonov in pridobivanje dostopa do transakcijskih datotek.

Pričakuje se, da bo ta slog resno izboljšal uporabnost in razumevanje omrežja Solana.

Še več, Solana Fundacija je uvedla program pospeševanja umetne inteligence, osredotočen na visokošolske študente, in razširila financiranje programa strateških nepovratnih sredstev, osredotočenega na umetno inteligenco.

Ta prizadevanja si predstavljajo spodbujanje analize in stila strojnih študijskih enot, ki so interakcija s protokoli Solana varna in pregledna.

Naraščajoča strast do umetne inteligence v prihodnosti omrežja Solana je dokaz njegovih pretirano nujnih transakcij, nizkih stroškov in nastavitve, ki jo lahko oceni oseba.

Posledično je vpliv na oznako kovanca Solana še vedno tvegan. Enostavno, pričakuje se, da bo spodbudilo več pozornosti in spodbudilo nadaljnjo rast ekosistema Solana.

Napoved vstopnic SolanaSolana (SOL) trenutno kupuje in prodaja medvedje, ugotavlja, da je $ zaostrena .40 ravni.

Padajoči trend je potrjen z oblikovanjem padajočega vzorca sveče in navzdol usmerjene črte okrog $20..

Tabela vstopnic Solana – Navedite: TradingviewZaprtje pod to stopnjo bi morda morda tudi nadaljevalo slog navzdol.

Odpornost je predvidena okoli $19.20, medtem ko bi toughen morda morda no, poleg tega se lahko srečate z $12.87, s potencialnim ciljem $15.5157.

Spremljanje $18.20 raven je nepogrešljiva za ugotovitev nadaljevanja medvedji slog.

Top 15 Kriptovalute, v katere lahko pokukate 2023Kriptonovice Nadomestni Converse ponuja vznemirljivo linijo kriptovalut, ki bi bile morda morda dobro pripravljene za živahno prihodnost v 2023.

Ti digitalni predmeti so bili vestno izbrani zaradi svojih obetavnih obetov, kar kaže na velik potencial za rast tako znotraj kratke kot dolgoročne potrebe.

S svojimi resničnimi vidiki in revolucionarno uporabno znanostjo so te kriptovalute v položaju, da uspevajo in izumijo nepogrešljiv napredek v naslednjih letih, da se približajo podpori.

Nabirajte vznemirljivo, da raziščete razburljive možnosti, ki so pred vami teh digitalnih valut.

1661102084802895872 Zavrnitev odgovornosti: Nadomestni Converse deli vidike vpogledov s kripto nadomestni igralci iger in zdaj ni več del uredniškega gradiva Cryptonews.com.1661102084802895872

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -