29.7 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Moški in njegova prevara: Solo dev 'Dreesus' o tem, kako narediti memecoin...

Moški in njegova prevara: Solo dev 'Dreesus' o tem, kako narediti memecoin zakonit

Dreesusa morda ne poznate, če pa ste kripto spremljali zadnjih nekaj mesecev, ste verjetno seznanjeni z njegovim delom.

Po uvedbi njegovega žetona Simple Cool Automatic Money ($ SCAM) je psevdonimni razvijalec zbral na videz neskončen seznam glavnih in kriptomedijskih publikacij, med njimi Vice, The Wall Street Journal, Benzinga, Mic, The Verge, The Week in CNBC. drugi.

SCAM, ki so ga začeli v začetku maja na vrhuncu memecoin mehurčka, je bil del eksperimenta – Dreesus še nikoli ni lansiral žetona – in del prizadevanja, da bi se norčeval iz drugih, pretiranih šitcoinov. Vendar je v maniji nekako uspelo neverjetno vzleteti, zdaj pa ima njegov ustvarjalec nalogo voditi kripto projekt Frankenstein, ki ga je začel v bistvu po naključju.

“Trenutno je toliko večjih od mene … ljudje v to vložijo denar, zato moram zdaj narediti nekaj koristnega,” je Dreesus dejal v intervjuju za Cointelegraph v Miamiju.

Dreesus pred vhodom v Bitcoin 2021

“Ko sem enkrat sestavil ta kovanec, tisto združitev likvidnosti, ko je obstajal grafikon, ki je postal zavest zunaj mene samega. Za izboljšanje moram uporabiti vse, kar je v moji moči. «

Memi postanejo resnični

Del tega, kar poganja Dreesusa, je goreča želja, da dokaže, da se dvomljivci motijo. Nameril se je zlasti na dopisnika CNBC Douglasa Bonepartheja, ki ga opisuje kot “nekega kurca CNBC-ja.”

Pomanjkanje raziskav v ozadju je tisto, kar ga je uvrstilo: z nekaj hitrimi iskanji v Googlu je enostavno najti njegovo pravo ime, od tam pa na desetine in desetine kreditov IMDB – je Vodja produkcije, ki je nekoč imel dve oddaji, ki sta se vrteli nazaj na glavni kanal. Kljub temu pa so mediji vztrajali, da so ga opisali kot “Tik-Tokker” – infantilno etiketo, za katero meni, da je bila zasnovana tako, da je uspeh njegovega kovanca videti čudno.

Leto je 2040. Lumber nadomešča dolar kot svetovno rezervno valuto, Scamcoin doseže triodmilijon milijard dolarjev in najvišja stopnja kapitalskih dobičkov je 100%.

– Douglas A. Boneparth (@dougboneparth) April 24, 2021

“Spregovorite o nečem, česar ne razumete. Te še vedno govorijo o istih petih podjetjih FAANG, ki so lastniki 95% tržnega deleža in potem govorijo o kripto, kot da gre za Ponzijevo shemo, «pravi.

Najboljši način za maščevanje, kot se mu zdi, je dodajanje resnične vrednosti svetu – nekaj, o čemer poklicne karieristične glave ne vedo veliko.

»Zdaj mi je všeč, da zbolijo. Težje grem. Naredil bom nekaj, kar je koristno za ta svet, in govorili bodo o mojem kovancu. Deset, dvajset let so hodili v šolo, se ukvarjali s financami in pravnimi zadevami, napredovali od kave – in morali bi govoriti o mojem projektu, «se posmehuje.

Trenutno imajo načrti za uresničitev projekta trenutno obliko izobraževalne platforme, kjer se Dreesus sprehodi skozi osnove uporabe priljubljenih aplikacij in verig DeFi. Kot vidi, obstaja za naključne vlagatelje globoka informacijska asimetrija – vse, do česar imajo dostop, je že prečrpano.

“Kar poskušam naučiti ljudi, je biti zgodaj. In lahko ste zgodaj. Za nas ni meja, kot pri zalogah – pri zalogah potrebujete 5 USD – 10 milijonov za vstop na Coinbase po $ 02., in pravijo “zaščiti male vlagatelje” … vlagatelje boste zaščitili tako, da bodo počakali, da bo zaloga $ 400 in jim dovolite, da se odložijo za vse? “

Zmagovalci in poraženci

Njegova perspektiva je nekoliko popačena, glede na to, da je ustvaril meme žeton, ki je na svojem vrhuncu pritegnil $ 70 milijon likvidnosti – bolje kot večina ve, kako neracionalen je lahko trg . Njegova poanta v izobraževanju ni, da bi ljudje mislili, da lahko vsi zmagajo – pravzaprav misli, da bo večina ljudi izgubila.

“To je del igre, to je življenje – tudi če položite ves denar na varčevalni račun, tega ne boste storili zmaga. Gre za to, da ljudem damo priložnost, da resnično zmagajo. Morda je zdaj kdo z manj denarja, a več lakote kot jaz, in če jim daste orodja, da gredo tja, jim bo uspelo. Nekateri ljudje bodo propadali ves dan, ne glede na to, ali jim pomagate ali ne, moj cilj pa je pomagati ljudem, ki si lahko pomagajo sami. “

Član “SCAMily”

To je položaj, za katerega bo Dreesus zelo primeren. Je brez truda hudomušen, a brez najmanjšega kančka pretenta – v drugem življenju bi bil morda pridigar. Poleg tega mu je nekdo pred kratkim opozoril, da je eden redkih razvijalcev črncev v vesolju, je dejal – in posledično čuti dolžnost, da nadaljuje z brušenjem.

“Vem, da sem svoje življenje posvetil kripto prostoru … ne samo svojemu projektu, ampak tudi temu, kar kripto lahko naredi za svet. Imam čas, da malo padem na rit in imam več kot dovolj časa za uspeh. ”

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments