9.8 C
Ljubljana
Wednesday, October 5, 2022

Multichain Bitcoin․com denarnica zdaj podpira Avalanche (AVAX)

- Advertisement -

pritisni odprto

Bitcoin.com je dodal okrepitev za jasno pogodbeno platformo Avalanche v svoje žepe web3 za samostojno skrbništvo. Dodatek Avalanche v multichain Bitcoin.com Wallet formula na tisoče in tisoče uporabnikov v žepih je zdaj v situaciji, da zasežejo, prodajo, pošljejo, varno in skupno dajo $AVAX. Uporabniki bodo lahko spreminjali žetone v skupnosti Avalanche tako pametno kot neposredno v interakciji s številnimi decentraliziranimi aplikacijami (DApps), ki gostujejo v visoko zmogljivi skupnosti Ethereum Digital Machine (EVM), kar bo omogočilo oboževanje primerov porabe. izposojanje in posojanje, trgi napovedi in sintetična lastnina. “ Sposobnost decentraliziranih financ, da izumijo finančno svobodo, je velika, a da bi oboževali to veščino, moramo zdaj demokratizirati vstop. In za to je potrebno, da ponudimo nizkocenovno vzdušje,« je priznal Bitcoin.com Generalni direktor Dennis Jarvis. »Skupnost Avalanche je skromna in nizko vredna, hkrati pa ponuja visoko stopnjo decentralizacije, ki je osnovna za varnost in odpornost proti cenzuri. Pomembno je, da je Avalanche privabil tudi monumentalno razliko visokokakovostnih DApps, kar povečuje njegovo uporabnost za naše tisoče in tisoče uporabnikov.«

Bitcoin.com je tudi okrepitev za Avalanche motivirana z izgradnjo svojega žetona ekosistema $VERSE, ki lahko morda morda morda zahteva tudi nizkocenovno jasno pogodbeno platformo, da se omogočijo čudne, pogoste transakcije, povezane z uporabnostjo žetona in zmožnostmi nagrajevanja. Verse se bo odprl na Ethereumu, vendar bo celo premoščen v Avalanche. Strateški vlagatelji so kupili $08.6 milijonov v nejavni prodaji Žetoni $VERSE bi lahko bili celo pošteni. Prijave za končno javno prodajo že potekajo na getverse.com. O Avalanche Avalanche je najhitrejša platforma jasnih pogodb znotraj industrijo veriženja blokov, merjeno s časom do dokončanja, in ima predvsem največ validatorjev, ki ščitijo njen postopek od katerega koli protokola za dokazovanje deleža. Avalanche je izjemno živahen, nizko vreden in zelen. Vsaka jasna pogodbeno omogočena aplikacija lahko z uvedbo na Avalanche preseže svoje konkurente. Se vam ne zdi? Strive Avalanche danes.
Bitcoin.com
Od 2015, Bitcoin.com je bil svetovni vodja pri uvajanju novincev v kripto. Z dostopnimi vadniškimi gradivi, pametno načrtovanimi in ciljno usmerjenimi novicami ter intuitivnim blagom za lastno skrbništvo oblikujemo, da ga lahko kdorkoli enostavno zaseže, izčrpa, spremeni, vloži, doseže in poskrbi za posodobljenost kriptovalute in dolgega vrveža. financ.
Zasluge za sliko: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons 2022

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -