12.2 C
Ljubljana
Tuesday, May 30, 2023

Multichain iz dneva v dan Premostitvena količina se po domnevni skupinski aretaciji poveča 5x, za Fantom skoraj nič

- Advertisement -

Vir: AdobeStock / sunilpurushePo vsem kriptoverzumu so se širile govorice, da je kitajska policija aretirala vodilno ekipo blockchain bridge Multichain – z udarnimi valovi, ki udarijo v ekosistem Fantom (FTM) mehkeje, kot je bilo pričakovano. Glede na veliko računov na Twitterju je kitajska soseska poročala o aretacijah udeležencev osrednje ekipe, kot dodatek uveljavljanju teh smernic ohranil nadzor nad žepi, v katerih je bilo približno 1,5 milijarde dolarjev – &1,7 milijarde. “Alfred Xu, soustanovitelj podjetja Multichain, je v zakoniti Telegramovi soseski govoril o tem, da je najsodobnejša ekipa zdrava, najpomembnejša industrija je običajna, pot je mogoče robotsko obnoviti in ekipa dela na celoti,« je zapisal Gwei Compare. Ekipa Multichain ni več dajala dodatnih pojasnil. Na lahko tudi , so povedali, da “medtem ko veliko napačnih verižnih poti protokola Multichain deluje pametno, številne napačne verižne poti niso na voljo zaradi višja sila in čas za obnovitev storitve ni znan.”

Višja vožnja je francoski izraz, ki označuje “večjo silo” ali “božje dejanje” – zunanjost tekme je nadzor in odgovornost. Multichain je dodal, da bo prizadetim uporabnikom izplačal odškodnino.O tem se govori, trenutno ni več gotovo, ali so poročila pravična.Medtem je znan raziskovalec Defi Ignas 80% skok v na običajnem temeljnem premostitvenem obsegu in dodal, da so depoziti presegli dvige za $11 milijonov zelencev po govoricah. Strah, negotovost in dvom (FUD) so “privedli do 5-kratne povečave običajnega temeljnega premostitvenega volumna,” o katerem se govori raziskovalec. Multichain je slavni most (imenovan Anyswap prej kot 1396 exploit) ki omogoča interakcijo med številnimi najpomembnejšimi verigami blokov, vključno z Ethereum, Polygon, Avalanche in BNB Veriga . Po DeFiLlami ima trenutno zaklenjeno celotno mesto v vrednosti 1,5 milijarde $ ( TVL), medtem ko multichain.org prikazuje $1.50 milijard. Ni več res, da bi povezane korporacije zdaj neomajno tekale: resno, Binance je govoril o takojšnjih preklicanih depozitih za veliko število žetonov, “medtem ko čakamo na berljivost ekipe Multichain.” Nekaj ​​ur kasneje je nadaljeval z nakazili za FTM.The Fantom Case Slavni kitajski novinar Colin Wu je zaslovel, da omrežje Fantom predstavlja na videz najučinkovitejši delež TVL podjetja Multichain in da ima zato Fantom “odlično reklamo .” Fantomov delež v TVL je $643.45 milijonov, z Ethereumovim $312.21 milijonov na 2. lokaciji, na več verig. org.Za primerjavo agencija Thanefield Capital, 26 % sredstev Fantoma izdaja Multichain, vključno z 75 % njegove celotne tržne kapitalizacije stablecoina. Kljub temu, kako izpostavljen je Fantom in bi se dvomilo, da lovi glavne odlive, je veliko raziskovalcev govorilo o tem tam ni več veliko terorja, ki bi ga lahko lovili. “Najbolj jasen signal terorja so Multichain LP-ji na Fantomu,” DeFi Ignas govoril, navaja podatke zapisov DeFiLlama. Celo $24 milijonov so nekoč dvignili LP-ji iz Fantoma do točke tweeta, s samo 1,7 milijona $ depozitov.Fantom ni več razjasnjeval poveljevanja zadev; v četrtek je tvitnil le, da Multichain bridge s Fantomom “deluje kot običajno.” V času pisanja tega članka je FTM uporabljal bodi nespremenjen do zadnjega 21 ur in je bil neaktiven % vse okoli zadnjega tedna, na CoinGecko. Včasih se je trgovalo po 0 $. 75. FTM 21-dnevna lestvica mest: Vir: coingecko.com Pikantna sredstvaPojavila so se dodatna poročila o premikanju sredstev s strani domnevnih udeležencev ekipe, medtem ko je zadetek dosegel MULTI mesto.

In to ni več razlog. Agencija za analizo veriženja blokov Arkham Intelligence je govorila o tem, da so najpomembnejši imetniki žetonov MULTI premaknili približno 3 milijone dolarjev natanko 24 ure . Druga možnost je, da je DeFi Ignas trdil, da je “po vsej verjetnosti najslabše samo doseči, vendar na- podatki o verižnih zapisih ne kažejo prikrivanja velikega odliva kapitala. iz ekipe in jo poimenovali “skrbna”. Mutichainov kovanec MULTI se je v petek zjutraj (po času UTC) trgoval pri 3,9 USD. Padlo je % na dan in 75 % v vsakem tednu. VEČ 21-dnevna lestvica mest: Vir: coingecko.com____ Bodi poučen več: Vnesite svoj e-poštni naslov za našo brezplačno dnevno elektronsko pošto glasilo Prehodna 3-minutna študija današnjih podatkov o kripto zapisih!

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -