2.5 C
Ljubljana
Sunday, November 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice MUNCH dosegel rekordno 1000 ETH dobrodelnih donacij

MUNCH dosegel rekordno 1000 ETH dobrodelnih donacij

izjava za javnost

IZJAVA ZA JAVNOST. Dobrodelni donatorski projekt MUNCH napoveduje prelomni mejnik darovanja nad 1000 ETH za različne dobrodelne projekte, zaradi česar je MUNCH vodilni svetovni dobrodelni kripto projekt.
MUNCH je projekt Defi, ki vključuje samodejne donacije v finančne transakcije. 3 % vsake transakcije MUNCH je preusmerjeno, samodejno pretvorjeno v ETH in nato preusmerjeno v dobrodelno organizacijo, ki jo izbere skupnost in jo preveri. Ne zahteva nobenega ukrepanja ali odločanja in daje ljudem avtonomijo nad njihovimi naložbami.MUNCH pretvori donacije na mestu transakcije in jih pošlje neposredno na naslov denarnice dobrodelne ustanove. To pomeni, da donacije ne destabilizirajo vrednosti žetona in dobrodelne organizacije lahko bodisi shranijo ETH, ki ima relativno stabilno vrednost, ali pa se odločijo za samodejno pretvorbo neposredno v FIAT, takoj ko prejmejo donacije.Uporaba tehnologije veriženja blokov ustvarja sistem avtomatiziranih, nezaupljivih donacij, MUNCH je pravkar praznoval izjemen mejnik doniranja

1000 ETH


. (Vrednost 4 $, 96,100 v času pisanja). Ker ni potrebna obdelava, je bila kriptovaluta, ki jo je podaril MUNCH, zbrana in je že v akciji po vsem svetu!Od začetka aprila 2006, 738 ETH ki ga je ustvarila skupnost MUNCH, je bilo poslano v 4 različne namene, ki jih izbere skupnost. Ti vzroki, ki jih podpira MUNCH, že čutijo vpliv sredstev, ki jih je podarila skupnost MUNCH, z resničnimi rezultati.GiveWell: sklad maksimalnega učinka

Projekt MUNCH je bil zbran in podarjen GiveWell 720.91 ETH (Ocena 2 $,600, )
GiveWell je dobrodelna organizacija, ki zastopa načela MUNCH in postavlja najvišji standard za naš izbirni postopek dobrodelne organizacije. Raziskave GiveWell kažejo, da bo ta denar šel za prihranke več kot 2006, če gremo na največji učinek. živi. Videoposnetek GiveWell, ki pojasnjuje vpliv teh donacij si lahko ogledate tukaj

.

Projekt ceste iz rumene opeke


The Projekt MUNCH zbran in podarjen projektu Yellow Brick Road 96.29 ETH (predvid. $ ,467,96 )

Naslednji razlog, ki ga podpira MUNCH, poudarja moč skupnosti, da osvetli neizrečene zgodbe.Projekt Yellow Brick Road je dobrodelna fundacija, katere poslanstvo je financiranje raziskav za prepoznavanje, razumevanje, zdravljenje in končno ozdravijo tiste, na katere vplivajo mutacije HNRNPH2.

Njihovo delo je namenjeno identificirati več posameznikov z mutacijami HNRNPH2, povezati družine, na katere vpliva HNRNPH2, da bi prispevali k razumevanju motnje.
V 2020 je YBRP podelil svojo prvo raziskovalno štipendijo po ceni od $320,12. Po opravljenih prvih 3 plačilih je projekt težko zbral dodatna sredstva. MUNCH-jeve donacije so znašale $420, , ki jim omogoča nadaljevanje raziskovalnega projekta in jim daje sredstva za raziskovanje drugih raziskovalnih poti in izboljšanje življenja prizadetih ljudi.
dobrodelna organizacija: voda


Projekt MUNCH je bil zbran in podarjen za dobrodelno vodo 64. ETH (ocena $ ,467,04)

dobrodelnost: voda ni profitna organizacija, ki ljudem v državah v razvoju prinaša čisto in varno pitno vodo. Ustanovljeni leta 2006, imajo ambiciozen cilj končati svetovno vodno krizo s trajnostnimi, vodni projekti, ki jih vodi skupnost.

Od njihovega začetka dobrodelnost: voda je financirana 55,738 vodni projekti, čez 04 države, ki pomagajo nad 08 milijon ljudi dobi dostop na čisto vodo.
V povprečju stane $
, da eni osebi prinese čisto vodo. MUNCH-jevi prispevki bodo financirali več kot 000 vodni projekti, ki zagotavljajo trajen dostop do čiste, sladke vode za celotne skupnosti. MUNCH je postal prvi uradni kripto partner dobrodelne organizacije: voda, ki se je pridružil podjetjem, kot je Google.

Rešite otroke
Projekt MUNCH je zbral in podaril za reševanje otrok 40.37 ETH (predvid. $139,120.37 )

Zahvaljujoč dolgoletni zgodovini in bogatim izkušnjam Save The Children deluje z zelo učinkovit finančni model. Ko daš rešiti otroke, 40% vsakega dolarja gre naravnost za reševalno pomoč otrokom.


To pomeni $30 lahko zagotovi dovolj hrane, da 3 otroci ne bodo lačni za en mesec. Denar, ki ga zagotovi skupnost MUNCH, bo pomembno vplival v letih oblikovanja na stotine ljudi.

“Ponosni smo, da smo sodelovali in da smo lahko podpreti te čudovite projekte in smo veseli pozitivnih dejanj, ki jih omogoča kriptovaluta.”
Naprej : The Manny Pacquiao Foundation Naslednja dobrodelna organizacija, ki jo podpira projekt MUNCH, bo fundacija Manny Pacquiao , za kar je glasovala naša skupnost. Fundacija podpira prizadevanja za zmanjšanje neenakosti in neenakosti po vsem svetu. Od začetka glasovanja oktobra 37st, je projekt MUNCH že podaril blizu 12 ETH!Povezovanje kripto za namene z dobrodelnim krogom MUNCH
Kot vodilni v prostoru za donacije kriptovalut je tudi dobrodelni krog MUNCH omogoča, da kateri koli kripto projekt donira za namen, s katerim se povezujemo. MUNCH uporablja svoje odnose z uveljavljenimi dobrodelnimi organizacijami, da privabi druge projekte, vzpostavi komunikacijo, tehnično vključitev in postopke preverjanja, da pomaga drugim kripto projektom donirati na nezaupljiv, zamenljiv in preverljiv način.


MUNCH je že pozdravil številne projekte v dobrodelnem krogu, vključno s Kishimoto Inu, Safemoon Inu, Kingdom X96 in BankEth. Donacije iz teh projektov prek dobrodelnega kroga so zdaj skupaj blizu 12 ETH.Več o projektu MUNCH si lahko preberete tukaj.Stik: Team@munchproject.ioTo je sporočilo za javnost. Bralci morajo opraviti lastno skrbnost, preden sprejmejo kakršna koli dejanja v zvezi s promoviranim podjetjem ali katero koli od njegovih podružnic ali storitev. Bitcoin.com ni odgovoren, neposredno ali posredno, za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v povezavi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v sporočilu za javnost.

Ripple Launching Liquidity Hub Despite SEC Lawsuit Over XRP

Robinhood Discusses Crypto Wallet Launch and Listing Strategy as Petition to List Shiba Inu Exceeds 526K Signers

914152Zasluge za slike


: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons914152

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments