20 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Blockchain Munch in partner Giving Block za povezovanje kripto pripravljenih neprofitnih organizacij

Munch in partner Giving Block za povezovanje kripto pripravljenih neprofitnih organizacij

Partnerstvo povezuje The Giving Block, eno največjih platform za kripto prijazne neprofitne organizacije, z orodjem za avtomatizirano donacijo protokola Munch.

3655 Skupno ogledov

132 Skupaj delnic

Munch and The Giving Block partner to connect crypto-ready nonprofits

Munch, prihajajoči projekt decentraliziranega financiranja (DeFi), ki vlagateljem omogoča, da del zaslužka vrnejo v dobrodelne namene, je uradno sodeloval z The Giving Block – potezo, ki bi lahko znatno spodbudila hitro rastoče kripto donacije industrija.

Nova pogodba povezuje naraščajočo skupnost kripto pripravljenih neprofitnih organizacij The Giving Block z omrežjem Munch, ki uporabnikom omogoča, da zlahka prispevajo za skrb, ki jih zanima. Partnerstvo bo novim neprofitnim organizacijam omogočilo tudi neposredno sprejemanje donacij Muncha in ustvarjanje profila na platformi za zbiranje sredstev The Giving Block.

Kot je Cointelegraph poročal v začetku maja, je Munch zbral več kot milijon dolarjev za države v razvoju, ki jih zastopa sklad GiveWell Maximum Impact Fund, namenjen boju proti malariji in drugim boleznim v Afriki. Po besedah ​​Alexa Wilsona, soustanovitelja skupine The Giving Block, je Munch zdaj v manj kot dveh mesecih zbral skoraj 3 milijone dolarjev. “To ne samo, da bo podprlo neverjetne vzroke in prineslo velik vpliv, ampak bo novo občinstvo še naprej izpostavljalo kriptovalutam,” je dejal.

Rodrigo Silva, izvršni direktor Muncha, je komentiral tudi novo partnerstvo:

“To partnerstvo nam daje doseg, da lahko ponudimo svoji skupnosti več vzrokov, ki jih zanimajo . Z našim prihodnjim razvojem naj bi to ogromno koristilo mnogim ljudem. «

Povezano : Čisto -water neprofitna organizacija je ustanovila Bitcoin Water Trust , ki ga financirajo zvezdniki .

Kripto usmerjene dobrodelne organizacije še naprej rastejo v priljubljenosti, kar dokazuje več kot dva milijona dolarjev financiranja za novo dobrodelno organizacijo Endaoment katerega namen je sčasoma delovati kot decentralizirana avtonomna organizacija (DAO).

Kar zadeva The Giving Block, je organizacija okrepila prizadevanja v industriji kripto donacij in pomagala neprofitnim organizacijam, kot je American Cancer Society in drugi, da začnejo sprejemati prispevke v bitcoinih (BTC), Eteru (ETH) in drugih digitalnih kompleti. Že aprila je The Giving Block objavil Crypto Giving Pledge, da bi spodbudil več vlagateljev kriptovalut, da donirajo v dobrodelne namene.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments