22.9 C
Ljubljana
Thursday, June 17, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Muzej Ugande sodeluje s podjetjem za razvoj programske opreme pri ustvarjanju NFT-jev...

Muzej Ugande sodeluje s podjetjem za razvoj programske opreme pri ustvarjanju NFT-jev za prikaz na trgu Binance

Eden najstarejših afriških muzejev, Narodni muzej Ugande (UNM) naj bi ustvaril digitalne predstavitve edinstvenih predmetov, ki so razstavljeni v tem objektu. Največji muzej v Ugandi naj bi v sodelovanju s podjetjem za razvoj programske opreme Murcom razstavil in dražil digitalno predstavljene predmete na trgu Binanceovega nezamenljivega žetona (NFT).

Ugandski narodni muzej Artefakti, ki jih je treba narediti NFT

Glede na Murcomovo objavo na Mediumu, naj bi “digitalni digitalni temelji na blockchainu predstavitve različnih predmetov, ki so pod skrbništvom muzeja «, bodo ustvarjene z uporabo platforme MUDA NFT programske opreme. Junija 24 bo zaživel Binance NFT, tako UNM kot MUDA bodo udeleženci kripto izmenjave “100 kampanje ustvarjalcev.”

Medtem, ko razpravlja o razlogih, zaradi katerih se je ugandski muzej pridružil gibanju NFT, direktor Murcoma Suleiman Murunga najprej pojasni postopek ustvarjanja in preverjanja pristnosti žetona. Nato povzame Murcomov delovni odnos z muzejem in rekel:

V partnerstvu z Narodnim muzejem bomo ustanovili spletna spletna stran, ki bo uporabljena za prikaz NFT-jev in predmetov, ki jih muzej predstavlja. Posneli bomo profesionalne fotografije različnih predmetov in jih pretvorili v digitalna umetniška dela, nakar bomo te digitalne umetnine uporabili na verigi blokov in ustvarili zgoraj omenjene NFT-je.

Direktor Murcoma dodaja, da bodo ustvarjeni NFT-ji za predmete, kot so ugandski kulturni predmeti, kraljevske regalije, predzgodovinski deli in starodavno orodje.

Medtem pa ista objava Medium razkriva, da se je ta projekt začel s ključnim ciljem ozaveščanja in financiranja muzeja. Poleg tega bo ta tržnica NFT “umetnikom in ustvarjalcem vsebin omogočala tudi zagon NFT-jev na pametni verigi Binance.” Kaj menite o odločitvi Narodnega muzeja Ugande, da ustanovi NFT? Svoje misli lahko delite v spodnjem oddelku za komentarje.

Elon Musk Agrees With Vitalik Buterin on Dogecoin and Ethereum Collaboration

SHIB vs. DOGE - Who Is the Top Dog in Crypto Land?

Zasluge za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments