0.2 C
Ljubljana
Thursday, December 9, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Tehnologija MyEtherWallet uporabnikom omogoča kovanje blokov Ethereum kot NFT

MyEtherWallet uporabnikom omogoča kovanje blokov Ethereum kot NFT

Izvršni direktor Kosala Hemachandra je razpravljal o prvem padcu NFT MyEtherWallet in njegovi predanosti »ustvarjanju zgodovine«.

2015 Skupni ogledi

10

Skupni deleži

MyEtherWallet ali MEW je v četrtek predstavil svojo prvo zbirko nezamenljivih žetonov (NFT), imenovano ETH Blocks, ki žetonizira posamezne bloke v verigi blokov Ethereum. Edinstvene slike, povezane z bloki ETH, se ustvarijo na podlagi podatkov bloka. Ti NFT-ji so na voljo izključno uporabnikom MEW prek spletnega mesta MyEtherWallet.

Po navedbah podjetja je bilo že zahtevanih več blokov. Ustanovitelji Ethereuma so poklicali prve dibs na blokih od enega do 10. Obstajajo tudi 10 ETH bloki, ki predstavljajo zgodovino Ethereum – kot so glavni mejniki, razcepi in posodobitve verige blokov – ki so bili uvrščeni na enomesečno dražbo, katere izkupiček bo podarjen organizacijam, kot so The Skid Row Housing Trust, Wikipedia, Girls Who Code in NPR , med ostalimi.

Cointelegraph se je pogovarjal s Kosalo Hemachandro, izvršnim direktorjem MEW, da bi izvedel več o odločitvi prvotne denarnice Ethereum, da sprejme NFT in uvede inovacije v blockchainu Ethereum:

»MEW je posvečen ustvarjanju zgodovine s prinašanjem NFT-jev, da bi pomagal novincem in izkušenim uporabnikom pri raziskovanju novega načina Ethereuma v zaupanja vrednem okolju.« Nadalje je pojasnil, da je cilj projekta zagotavljajo popoln dostop do vsega, kar ponuja Ethereum blockchain. Ker je večina trgov NFT trenutno zgrajena na blokovni verigi Ethereum, nam je povedal, da je »smiselno« vključiti uporabnike Ethereuma na vseh ravneh spretnosti, tako da jim omogočimo, da kovajo in lastijo edinstvene dele verige blokov samega.

Ko so ga vprašali, kaj meni, da je gonilna sila za lastništvo ETH bloka, je Hemachandra povedal Cointelegraphu:

»Neverjetna stvar pri ETH blokih je, da so lahko sentimentalni in smiselni ali pa izobraževalno orodje. Uporabniki prevzamete nadzor nad bloki ETH na način, ki ga želijo, in bodite čim bolj kreativni glede tega, kako jih delijo in kateri trenutek v verigi blokov kujejo.«

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments