18.6 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Myspace Tom Anderson je "Buying the Dip" objavil Meme Laser Eyes na...

Myspace Tom Anderson je “Buying the Dip” objavil Meme Laser Eyes na Twitterju

Myspace Tom Anderson is ‘Buying The Dip,’ Posts Laser Eyes Meme on Twitter

Ustanovitelj podjetja Myspace Tom Anderson se je pridružil vroč klepet ob nedavnem padcu kripto trga. Zdaj upokojeni podjetnik je izrazil svoja čustva do situacije in objavil fotografijo laserskih oči, skupaj s kratkim napisom “Buy the Dip”.

Myspace Tom Tweets v podporo Bitcoin

Tehnični podjetnik in soustanovitelj podjetja Myspace Tom Anderson je na družbenih omrežjih objavil svoj odziv na zadnji popravek kripto trga, ki je ceno bitcoina (BTC) potisnil pod $ , 000 v ponedeljek. Anderson je razveselil zaskrbljene in vznemirjene navdušence nad kripto, tvitnil je “Buying The Dip” in priložil sebi laserski očesni mem.

Nakup Dip dip.twitter.com/dnJL3l087 T

– Tom Anderson (@myspacetom) maj 17, 2021

Anderson še ni je bil v zadnjih nekaj letih še posebej aktiven na Twitterju, njegova objava pa je naletela na komentarje v tonu “Ur aliveeeeeeee omg”, “Go go go !,” in “investiranje na 23) všeč. ” In ko objavlja, boste bolj verjetno videli, da si deli slike z eksotičnih destinacij po vsem svetu in ne kot aktualne kripto-meme.

Za nedavni padec na trgu je v veliki meri kriv najnovejši tviti drugega znanega in veliko bolj aktivnega podjetnika, pretvorjenega kripto-vplivca, Elona Muska. Vse se je začelo z napovedjo direktorja Tesle prejšnji teden, da podjetje za električna vozila začasno ustavi nakupe vozil z bitcoinom (BTC). Nato je prišel njegov odgovor “Resnično” na tweet nekoga drugega, ki namiguje, da bi Tesla morda odmetaval kovance. Upajmo, da bi se lahko vse končalo z Muskovim zadnjim komentarjem: “Za razjasnitev špekulacij Tesla ni prodal nobenega bitcoina.”

Tom Anderson ‘uživa v dobrem življenju’

Tom Anderson zdaj večino svojega časa preživlja stran od pozornosti javnosti. Njegov življenjepis na Twitterju se glasi “Uživanje v dobrem življenju” in navaja njegove najnovejše hobije, vključno z deskanjem in fotografiranjem. Preden se je obrnil, se je upokojil kot večmilijonar 40 posvetiti še eni strasti, arhitekturi in oblikovanju pred več kot desetletjem. Je tudi znan popotnik, ki na Instagramu redno deli slike eksotičnih destinacij.

Badian, Filipini pic.twitter.com/B1HsJTPBWH

– Tom Anderson (@myspacetom) november 21, 2017

V 2003, Anderson je ustanovil Myspace, ki je postal največja družabna mreža na svetu in dosegel 115 milijonov uporabnikov na vrhuncu, preden je Facebook prevzel vodilno vlogo 2009. Aprila istega leta je bil izpuščen kot predsednik podjetja, ki je bilo že prodano News Corp. Podjetnik je znan tudi pod imenom “Myspace Tom”, saj ga je platforma nekoč dodelila kot prvega prijatelja novega Myspacea uporabniki.

Kakšno je vaše mnenje o najnovejših dogodkih v kripto prostor? Delite svoje misli o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Dominance Dips to 40%, Top Ten Cryptos Siphon BTC's Market Supremacy

Investors Confuse Ethan Allen With Ethereum: Shares up 50% Over Average Price

Oznake v tej zgodbi

Bitcoin, komentar, komentator, kripto, kripto trgi, kriptovalute, kriptovalute, Elon Musk, podjetnik, vplivnež, trgi, Myspace, mnenje, družabni mediji , Social Network, Tesla, Tom Anderson, Tweet, Twitter

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Izjava o omejitvi odgovornosti : T njegov članek je zgolj informativne narave. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, omenjene v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments