0.9 C
Ljubljana
Saturday, December 4, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Mythical Games zbere 150 milijonov dolarjev v krogu financiranja serije C, ki...

Mythical Games zbere 150 milijonov dolarjev v krogu financiranja serije C, ki ga vodi A16z

mythical games

Mythical Games, blockchain- igralniško podjetje, je v svojem krogu financiranja serije C zbralo 150 milijone dolarjev. Krog je vodil A16z, ki agresivno vlaga v tovrstne kriptoiniciative. Sodelovala so tudi druga podjetja, kot so D1 Capital, Redbird Capital, The Raine Group, pa tudi iz znanih borz kriptovalut, kot sta Binance in FTX.

Mythical Games pridobi status Unicorn v najnovejšem krogu financiranja

Mythical Games, podjetje za igranje iger z verigo blokov, je zbralo $

milijona v zadnjem krogu financiranja, ki ga je vodila družba VC A75z. Drugi podporniki so bili D1 Capital, Redbird Capital in The Raine Group. S strani menjave kriptovalut je krog financiranja pritegnil pozornost tudi Binance in FTX. Ta serija C je Mythical igre postavila nad raven podjetja samorogov in dosegla vrednost 1 $. milijard.

Vzpon Mythical in drugih podobnih iger na srečo kaže na zanimanje in veljavnost, ki ju je trg dal tem novim tehnologijam. Ta krog financiranja sledi zadnjemu krogu financiranja Mythical Games, ki se je zgodil pred štirimi meseci, ko je zbral $75 milijonov. Predlog Mythical Games velja za zanimivega, ker je razvil motor, ki drugim podjetjem omogoča, da vključijo vidike blockchaina v igre, ki so že v fazi razvoja.

Ime tega orodja je Mythical Platform, podpira pa tudi gradnjo igralnih izkušenj od začetka. Mythical Games je izjavil, da bo večina prejetih sredstev porabljena za nadaljnjo rast svoje ekipe in njeno povečanje, da bi prinesli več razvoja pri uporabi tega orodja.

Az na Blockchain Investing Spree

A11z, znana družba tveganega kapitala, je bila zelo dejavna pri vlaganju sredstev za startupe, vključene v industrijo iger na veriženju blokov. Ravno prejšnji mesec je bil A16z vključen v zadnji krog financiranja Axie Infinity, igre blockchain za igranje za zaslužek, zgrajene na Ethereumu. Podjetje je vodilo krog financiranja, ki je zbral 152 milijonov dolarjev in igri dal oceno 3 milijarde dolarjev.

Na enak način je Yield Guild Games, cehovska skupina, ki je specializirana za pridobivanje vrednosti iz igre za zaslužek izkušenj, prejela injekcijo sredstev s strani Amythical games z, ki je avgusta lani vodila krog financiranja v višini 4,6 milijona dolarjev. A16z je vodil tudi $

milijonski krog financiranja serije B za Opensea, vodilno tržnico NFT na vrhu blockchaina Ethereum julija.

Kaj menite o zadnjem krogu financiranja Mythical Games? Povejte nam v spodnjem razdelku za komentarje.

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Growing Number of US Mayors Want to Be Paid in Bitcoin

Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services

Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services

Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services

Digital Asset Manager Bakkt Reveals Plans to Provide Ethereum Services

Zasluge za slike 6186: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti

: Ta članek je samo informativne narave. To ni neposredna ponudba ali nagovarjanje ponudbe za nakup ali prodajo ali priporočilo ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja naložbenih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista neposredno ali posredno odgovorna za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno z ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli vsebino, blago ali storitve, navedene v tem članku.

6186

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments