21.5 C
Ljubljana
Sunday, June 20, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Bitcoin novice Mythical Games zbere 75 milijonov USD za pospešitev iger NFT

Mythical Games zbere 75 milijonov USD za pospešitev iger NFT

Razvijalec iger, ki temelji na blockchainu, trenutno dela na igri za več igralcev odprtega sveta z igralnimi NFT-ji.

5456 Skupno ogledov

7 Skupaj delnice

Mythical Games raises $75M to speed up NFT gaming

Razvijalec iger NFT za igre Mythical Games iz Los Angelesa je napovedal $ 75 milijonov financiranja serije B z novimi in obstoječimi vlagatelji. Družba načrtuje, da bo sklad uporabila za popularizacijo lastništva v igrah s pomočjo nezamenljivih žetonov (NFT).

Krog financiranja je vodila skupina WestCap. Drugi udeleženci vključujejo 01 svetovalce, VaynerFund Garyja Vaynerchuka , Galaxy Digital, Javelin Venture Partners, Alumni Ventures in Struck Capital. Studio za razvijalce iger je do zdaj zbral skupno 120 milijonov .

Mythical Games deluje na igrah, ki temeljijo na blockchainu, zlasti igrah, ki uporabljajo NFT-je, ki jih je mogoče igrati. Podjetje vodi izvršni direktor John Linden, ki je bil predsednik seizmičnih iger, dokler studia ni prevzel igralniški gigant Niantic.

“Skupina prek svojega mitskega gospodarskega motorja in mitskega trga ponuja platformo za razvijalce iger, da lahko ustvarijo lastna gospodarstva v lasti igralcev,” piše v sporočilu.

Linden je opazil meteorski porast NFT-jev in verige blokov v 2021, rekoč: „Ta novi kapital nam bo omogočil, da bomo še naprej vodili industrijo v nov model zaslužka, kjer različni deležniki, kot so igralci, umetniki, ustvarjalci vsebin in blagovne znamke, zdaj neposredno vplivajo na ekonomijo iger. ”

Povezano: Ste se kdaj vprašali, kaj je NFT? Tu je kratek vodnik

Glavni projekt studia je Blankos Block Party, igra za več igralcev odprtega sveta. Najnovejše financiranje bo ekipi omogočilo širitev na druge igralne platforme in razvoj novih projektov.

Blankos Block Party ponuja znake NFT, ki jih lahko igralci zaslužijo med igranjem. NFT so preverljivo edinstveni prikazi digitalnega in fizičnega blaga, ki jih je mogoče uporabiti v primerih večkratne uporabe.

Studio za razvijalce iger jih je pred kratkim začel uporabljati kot like video iger. Vsak NFT se na splošno razlikuje po zasnovi in ​​vrednosti. Novoustanovljena tržnica Mythical igralcem omogoča, da kupujejo ali prodajajo svoje like. Igra je še v beta fazi.

67480

Prejšnji članekTeksaški regulator bankam, ki jih zakupi država, dovoljuje, da imajo Bitcoin
Naslednji članekCentralna banka Nigerije načrtuje uvedbo pilotnega programa CBDC pred koncem leta 2021

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments