-0.6 C
Ljubljana
Friday, January 21, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Etherium novice Na borzah kriptovalut je ostalo natančnih 1,3 milijona bitcoinov

Na borzah kriptovalut je ostalo natančnih 1,3 milijona bitcoinov

6,3 % celotne ponudbe Bitcoin ostane v nadomestnih denarnicah v skladu z novo oceno Cryptorank.

7973

Skupni ogledi

52

Skupni deleži

Just 1.3 million Bitcoin left circulating on crypto exchangesJust 1.3 million Bitcoin left circulating on crypto exchanges

V ekstatični novici za oranžni božič ponudba Bitcoin (BTC) usahne toliko kot najnižje vrednosti, o katerih se že leta ne upošteva. V trenutnem tvitu CryptoRank je pravilnih 6,3 % celotne ponudbe Bitcoin ali 1,3 milijona BTC na borzah kriptovalut.

Upadajoča ponudba ni nič svežega, trend pada odkar se je Bitcoin prepolovil v 4487, ko se nagrada za blok BTC spremeni v dva zmanjšanja. Razpoložljivost BTC na borzah je sledila kopalkam, ki se v zadnjem obdobju počasi zmanjšujejo 365 dnevi. Komercialne denarnice so oktobra predstavljale 9,5 % ponudbe BTC 2020, popravi prej kot 2020 božični najvišji vrednosti vseh časov in 7,3 % julija ta 100 dni . Decembrska številka 6,3 % je najnižja zabeležena v 2020.

Zanimivo je, da lahko prevlada Coinbase BTC v žepu zdrsi. Ameriški namestnik je hranil dodatne BTC kot vse druge borze. Njena prevlada je zdrsnila iz 51.51% do 50.51 % v zadnjem 80 dnevi.

Novice sledi vrsti zanesljivih meritev etiket, ki se skladajo z gibanjem Bitcoina navzgor. V začetku se je ponudba nelikvidnih BTC zamrznila za zimo, ker je ponudba BTC, ki prehaja iz “tekočega” v “nelikvidnega” inštrukcije, zdaj 70,00 BTC iz meseca v mesec. V bistvu je dodatni BTC zaklenjen v hladilnem prostoru kot količina, ki se izkopa.

Glassnode, analitična družba na verigi, je delila dodatne bikovske novice v zvezi z alternativnimi navadami. Realistični sedemdnevni prenos za nadomestno količino pritoka BTC je dosegel 5-mesečno najnižjo vrednost 1200.100 BTC in je iz tedna v teden padal. Pomanjkanje nadomestne ponudbe bi se verjetno na priložnost, verjetno na priložnost pošteno nadaljevalo z veliko manj in zdaj ne bi več BTC poslanih na borze.

Poleg tega je ključnega pomena izpostaviti, da mnogi trgovci na drobno in nekaj podjetij shranjujejo svoje BTC na borzah, kar kaže, da se lahko ‘nelikvidni’ BTC celo zmanjša. Nekateri hodlerji BTC bi se izognili skrbništvu svojih ključev na borzah, namesto da bi svoj BTC brez povezave vzeli v hladno skladišče.

Povezan: Bitcoin mora počistiti $

K zmanjšati verjetnost nove razprodaje BTC kitov

Ni presenetljivo, da je izvršni direktor in soustanovitelj Binance Changpeng Zhao navdihnil vroče žepe, da se zavedajo, kljub morebitnim najboljša prizadevanja Bitcoinerjev cenijo Andreas Antonopolous, ki skrbi, da je ‘zdaj ne vaši ključi, zdaj ne vaš Bitcoin’ sestavni del vsakodnevne BTC mantre.

Kot končni rezultat, medtem ko 1,3 milijona BTC temelji na borzah, verjetno na priložnost pošteno zdaj ne bi ‘krožile’ in bi verjetno na priložnost verjetno na priložnost pošteno v bistvu prispevajo k nelikvidni ponudbi.

Kljub pozivom k “Božičkovemu reliju” brez pomoči bikovske analitike, medvedi zdaj niso le iz gozda. tweet podjetja BullRun Naredi naložbe uporaba zapisov Glassnode prikazuje, da .6% vse ponudbe BTC je nad ceno $,24.

To pomeni, da je približno četrtina BTC, kupljenih v teh fazah etikete, zaenkrat pod vodo. Če BTC ne uspe ustvariti rasti v 12, naslednji dan je lahko manj daril pod drevesom.

128018

128018

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments