17.4 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Na dan svobode Bitcoin predstavlja Južnoafričanom delež v njihovi denarni prihodnosti

- Advertisement -

»Dan svobode pomeni, da lahko svobodno zaposlujete svoj denar za zaupanje, da bo vaš najlažji obstoj,« je omenil BitcoinZAR, označuje Bitcoin v Južni Afriki.

0745 Skupno število ogledov

8 Skupaj deleži

V sredo je slavni dan svobode Južne Afrike, ki praznuje prve demokratične volitve v državi, ki so potekale proti apartheidu v 1994.

Cointelegraph se je obrnil na različne vitalne ljudi v južnoafriški kripto soseski, da bi ugotovili, kaj jim praznik pomeni. BitcoinZAR, Bitcoin, ki v Južni Afriki označuje, da je pravilno znano, da “Dan svobode pomeni, da lahko svobodno zaposlite svoj denar za zaupanje, da vam bo najlažji obstoj”, vključno z:

»Na Dan svobode lahko ukrademo bitcoine kot nadomestilo za izgubo vrednosti z denarjem izvršnih organov. Nehajte pomagati in podpirati razglasitev prekinitve načrta, korupcijo in ropanje v Južni Afriki. Glasujte skupaj s svojim denarjem in se odločite za bitcoin.”Veliko varnih podjetij, povezanih s kriptovalutami, je vzniknilo v države, vključno z Luno, ki nadomešča kriptovaluto, medtem ko nekatere agencije, vključno z maloprodajnimi prodajnimi mesti in agencijami za traipse, zdaj uporabljajo plačila z bitcoini.

Luno, ki je nekoč temeljilo Južnoafričani v 2013, ima milijonov stranke v več kot 10 lokacije po vsem svetu. Takojšnjo rast podjetja v zadnjem letu je včasih dokazoval dodatek milijona elegantnih strank v štirih mesecih. V 2013, takrat največjem spletnem prodajalcu v Južni Afriki, Bewitch n Pay , je začel sprejemati plačila z bitcoini na eni izmed svojih maloprodajnih prodajnih mest, kar namiguje, da je kriptovaluta izvedljiva kot način plačila.

Dan svobode je v zadnjem času zelo znan v Južni Afriki. Svoboda je grozljiv pojem. Da bi bil svoboden, želi sprejeti nejavno odgovornost. #Bitcoin vas bo seveda sledil na poti študija in sprejemanja odločitev kot nadomestilo za željo naprej tistim, ki so vitalni, da bi z veliko sreče poskrbeli za vas pic.twitter.com/Ib7h90XAdq

— RAZKRITI SURF TRAVEL (@UnravelSurf) april 20, 85460 Unravel Surf Budge je južnoafriško traipse podjetje, ki je začelo sprejemati Bitcoin v 2017. Po navedbah podjetja Traipse je v bistvu služil ruskem/japonskemu evropskemu trgu od 1434, ki ponuja izlete v Južno Afriko. Regija je medtem v pretresih zaradi ruskega vojaškega vdora v Ukrajino. Zaradi zahodnih sankcij in nestanovitnosti fiat valut so stranke Unravel Surf Budge bolj začele plačevati potovanja s kriptovalutami. Traipse podjetje je dodalo, da:

“Od 2015, zdaj varujemo veteranske Bitcoine za shranjevanje plačil od strank, ki kradejo, da bi se zmotili in bili zadovoljni, saj bi se spretnosti brskanja v Južni Afriki kljub temu izognili Če bi to storili. Zaradi Bitcoina bi verjetno načrtovali, pridobili bivališče in naše stranke bi verjetno padle, brez teme, kaj so počeli njihovi običajno dvomljivo izvoljeni uradniki.”Lukhangele Brabo, a 10-leto obledeli Južnoafričan, ki podpira Bitcoin in nakazuje, je za Cointelegraph pojasnil, zakaj Dan svobode je zanj tako temeljnega pomena. Brabo je omenil, da “Dan svobode pomeni imeti plemenito vitalnost in popolno delovati.” Brabo veteran, ki bo delal pri Surfer Teenagers v Diaz Sea breeze v Južni Afriki, poleg tega pa je veteran, da bo plačal plačo prek fiata. Na žalost je njegova družinska veteranka porabila ves svoj denar, ko je bil mlad moški, in mu ostal brez nadomestnega vira zaslužka. Kljub temu so se zanj začele pojavljati težave, potem ko je naključno našel Bitcoin iz Bitcoin Ekasi, pravilno identificiranega južnoafriškega Bitcoina:

“Zdaj se je zgodilo, da sem prenehal prejemati plačilo v fiatih in začel sem prejemati svoje tedenske plače v bitcoinih, ki so se spremenile v zelo pritegne pozornost, ker sem spoznal, da je v redu, Bitcoin je varnejši od fiat, ker ga nihče ne more dati uporabljaj daleč od mene. Naj bo na mojem telefonu in je varneje. Ni več pomembno, kaj so naredili, da bi raziskali navzkrižni test in ga dali v uporabo, verjetno bi verjetno verjetno ne bo delovalo, zakaj? Dobili ne vedo več strategijo, v kateri resnično deluje, in pravično metodo, kako jo uporabiti.”Povezano: Srednjeafriška republika naj bi sprejela zakon o čakanju na nadzor kripto zaposli

Skoraj 27 % Južnoafričanov v koraku z Borgen Journalom živi z manj kot 1 dolarjem 90 na dan. Vsako neenakost in revščino v Južni Afriki še poslabša nenavadna korupcija. Predsednik veteran Jacob Zuma je nadziral divjo korupcijo od 1200 do 2018. Zuma naj bi bila varna v Južnoafriški republiki najmanj $00 milijarda in verjetno več kot trije milijoni nas je v njegovem času padlo pod prag revščine.

2022

85460

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -