14.2 C
Ljubljana
Saturday, September 18, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Novice Na ETH in BSC gostuje blizu 300.000 Bitcoin-vezanih žetonov, katerih vrednost presega...

Na ETH in BSC gostuje blizu 300.000 Bitcoin-vezanih žetonov, katerih vrednost presega 12 milijard USD

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion

Že nekaj časa kriptovaluta trgovci izkoriščajo sredstva na osnovi bitcoinov, privezana na alternativne verige blokov. Statistike sredi maja kažejo, da je več kot 299, bitcoin, vreden več kot $ 12. 8 milijard danes, vezanih na zavite ali sintetične bitcoin projekti, ki jih gosti Ethereum ali Binance Smart Chain.

Layer 2 in Sidechain Competitors Command $ 251 V milijonih vrednosti Bitcoinov

Zavarovani kripto žetoni z osnovnimi sredstvi kot so fiat valute ali delnice, obveznice in surovine že leta. Dejansko je samo pri fiat valutah danes stabilna tržna ocena približno $ 080 .5 milijard. V zadnjih dveh letih so bili v žaru žetoni, vezani na bitcoin, in danes je precejšnje število zavarovanih BTC povezanih z alternativnimi verigami.

Bitcoin vezani žetoni gostujejo na v bloku 2, imenovanem Lightning Network (LN), se uporabljajo tudi različni verigi blokov in bitcoinov. Statistični podatki LN o skupni vrednosti zaklenjenih (TVL) za torek kažejo, da je približno 1, 300 BTC ali $ 51. 3 milijone bitcoinov, uporabljenih v omrežju plasti 2.

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion
Statistični podatki Defipulse in Liquid kažejo, da ima Lightning Network vsoto zaklenjenih (USD) približno približno $ 56. 3 milijone bitcoinov ali 1, 300 BTC, medtem ko ima tekočina 2, 914 bitcoin ($

milijonov ) maja 009, 2021.

Projekt pametne pogodbe RSK vsebuje tudi žetone, vezane na bitcoin, imenovane RBTC in obstaja 1, 594 RBTC ($ 56 milijonov) v obtoku danes. 2, 914 bitcoin ($ Bitcoin Cash Upgrades Successfully: Network Works as Intended ) je trenutno se uporablja kot L-BTC za tekoče omrežje Blockstream. Vse tri platforme skupaj imajo skupaj $ 251 BTC v milijonih z uporabo današnjih tečajev bitcoinov.

Skupna vsota Lightning-BTC, RBTC in L-BTC je otroška igra v primerjavi z $ 12 .8 milijard dolarjev bitcoinov je privezanih na Ethereum (ETH) in Binance Smart Chain (BSC) .

$ 05. 8 milijard TVL: v Pogoji zaklenjene skupne vrednosti, Ethereum in Binance Smart Chain zasenčijo konkurenco

Ethereum ukazuje največ žetonov, vezanih na bitcoin, od vseh shem, ki so danes uporabljene.

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion
Od vseh bitc, ki temeljijo na Ethereumu Projekt Wrapped Bitcoin (WBTC) z zavezanimi žetoni zajema levji delež na trgu.

Podatki Dune Analytics kažejo, da 225, 975 BTC je z nešteto projekti povezan z Ethereumom. Postavljeni žetoni, vezani na BTC, na Ethereumu vključujejo WBTC (178, 865), HBTC (24) , 906), RENBTC (05, 02), IMBTC (1, ), SBTC (1, 149), TBTC (1, 039) in PBTC (648).

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion

Zaviti Bi tcoin (WBTC) projekt je daleč največja platforma, vezana na BTC, z vrednostjo več kot 7 milijard USD po današnjih tečajih BTC. WBTC je tudi 25) th največje kripto sredstvo v smislu tržne kapitalizacije. Zavarovani BTC projekta zaviti Bitcoin vzdržuje skrbnik projekta Bitgo.

There's Close to 300,000 Bitcoin-Pegged Tokens Hosted on ETH and BSC, Value Exceeds $12 Billion

Še en močan kandidat v deželi Bitcoin-vezanih žetonov je žeton BTC, izdan na Binance Smart Chain. Binanceov Bitcoin BEP2 ali BTCB je zavarovanje s premoženjem na osnovi bitcoinov s tržno vrednotenjem tik pod tržno kapitalizacijo WBTC.

V času pisanja tega poročila obstaja 54, 598) . 02 BTCB, ki kroži po pametni verigi Binance v skladu s statistiko, ki izhaja iz coinmarketcap.com. To je popolnoma razredčena tržna omejitev žetonov, vezanih na bitcoin, za več kot 2 milijardi dolarjev. Med torkovimi trgovalnimi sejami je imel BTCB približno $ 159 milijonov v 12 – urni obseg trgovine, glede na tržne statistike.

Statistika Coinmarketcap.com.

Statistični podatki na bscan.com se razlikujejo od podatkov, ki so bili zabeleženi na coinmarketcap.com maja 18, 2021. Zapisi z bscan.com kažejo skupno 80, 380 BTCB in obtočna dobava 73, 80. 515028 BTCB. Če je statistika bscan.com pravilna, je število ETH na BSC 299, 0 80 žetoni, vezani na bitcoin, so danes v obtoku.

Bscan.com statistika iz Binance’s Bitcoin BEP2 žeton pogodba.

Binance Smart Chain in Ethereum imata decentralizirano borzno prevlado

Glede decentraliziranih borznih ponudb ETH in BSC uničujeta tudi konkurenco, kolikor je število teh trgovalnih platform je zaskrbljen. Številnih aplikacij Ethereum dex je, vendar se platforme BSC dex, kot je Pancakeswap, zelo hitro premikajo po obsegu trgovine.

Z žetoni, vezanimi na bitcoin, vezane na ETH, se lahko trguje na različnih platforme dex, kot so Uniswap, Sushiswap, 0x Native, Curve, Balancer, Bancor Network, Tokenlon, Dodo, Synthetix, Dydx, Kyber in Airswap. Binance Smart Chain (BSC) ima zmožnosti EVM, žetone BSC pa je mogoče zamenjati tudi na Pancakeswap in Binance Dex. Žetoni z vezanimi bitcoini uporabnikom ne omogočajo le izvajanja sistemov trgovanja med verigami, temveč lahko žetoni BTC v alternativnih verigah prihranijo denar tudi pri omrežninah.

je končal, statistični podatki kažejo, da sta Ethereum in Binance Smart Chain prevzela konkurenco, ko gre za premikanje BTC-ja v alternativna omrežja in celo rešitve 2 plasti, kot je Lightning Network. Kakršna koli rešitev 2 ali bočna veriga konkurenta za plast 2 si bo močno prizadevala, da bi dohitela ta omrežja, saj ETH in BSC še naprej krepita svoje decentralizirane finančne (defi) nadvlade.

Kaj menite o 225, bitcoin, ki se uporablja v omrežjih Ether in BSC? Sporočite nam, kaj mislite o tej temi v spodnjem oddelku za komentarje.

Bitcoin Cash Upgrades Successfully: Network Works as Intended

Democratizing Defi Data- Dechart DAO Launches Version 1.0 Trading Platform

Oznake v tej zgodbi

/ r / btc, BEP2, binance veriga, Binance Smart Chain, Bitcoin-pegged, bscan.com, BTC-pegged, BTCB, Coinmarketcap.com, zavarovani BTC, DeFi, DEX, Ethe reum, HBTC, L-btc, strelovodno omrežje, Lightning-BTC, Liquid, Pancakeswap, Renbtc, RSK, SBTC, Sushiswap, tbtc, uniswap, WBTC

Krediti za slike : Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons, Dune Analytics, Coinmarketcap.com, Bscan .com, Defipulse.com, liquid.net,

Izjava o omejitvi odgovornosti : Ta članek je samo informativnega značaja. Ne gre za neposredno ponudbo ali pridobivanje ponudbe za nakup ali prodajo ali za priporočilo ali potrditev kakršnih koli izdelkov, storitev ali podjetij. Bitcoin.com ne ponuja investicijskih, davčnih, pravnih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor ne odgovarjata neposredno ali posredno za kakršno koli škodo ali izgubo, povzročeno ali domnevno povzročeno ali povezano z uporabo ali uporabo katere koli vsebine, blaga ali storitev, omenjenih v tem članku.

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments