2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Na novo opredeljene finance: Binance vodi večverižno financiranje v višini 60 milijonov...

Na novo opredeljene finance: Binance vodi večverižno financiranje v višini 60 milijonov dolarjev, Interlay zbere 6,5 milijona dolarjev, 17.–24. december

Dobrodošli v najnovejši različici Cointelegraphovega decentraliziranega finančnega glasila.

Ko je kripto soseska napolnila svoje kripto nogavice za praznično sezono, se je pojavil Grinch, ki je dvema platformama DeFi podaril grimasno usodo, ukradel njihov praznični duh in poln denar.

Če berete ta članek, boste verjetno v celoti prejeli delež nasprotnega iz našega glasila DeFi. Za mesnato reprodukcijo potopite svoj e-poštni naslov spodaj.

Binance VC roka vodi $58M krog v škandalozno-verižnem protokolu Multichain

Binance Labs, projektni kapitalski vidik svetovnega kripto nadomestnega Binancea, je omogočil $53 – povečanje sredstev v milijonskem kapitalu za škandalozni verižni protokol usmerjevalnika Multichain. Drugi kritični udeleženci so bili Sequoia China, IDG Capital in Three Arrows Capital.

Sredi korporacijske preoblikovanja podjetja Multichain iz AnySwap zadnjega tedna so analitične ocene postavile celotno pristojbino protokola nad 5 milijard dolarjev in poročale o

Hvala Binance Well-organized Chain @BinanceChain za promocijo #Multichain kot formalno, če je res povedano koristno bridge#Multichain-ova velika prednostna naloga je zagotoviti varnost stvari v verigi https ://t.co/CEocRygXzq

— Večverižna (pred vsako zamenjavo) (@MultichainOrg) december 20, 2021

Povezano:

Binance za ustvarjanje sklada v višini 1 milijarde dolarjev za proizvodnjo ekosistema BSC

Interlay zbere 6,5 milijona dolarjev za pospešitev interoperabilnosti Bitcoin DeFi

Zagon infrastrukture DeFi Interlay je napovedal krog financiranja Sequence A v vrednosti 6,5 milijona dolarjev, ki ga vodi projektni sklad DFG Capital z dodatno udeležbo Hypersphere in Nexo Finance, med drugim.

Financiranje je odločeno, da se popravi konstruiranje škandaloznih verig aplikacij DeFi za Ethereum, Cosmos in Polkadot. za vkrcanje nedavnih graditeljev na posadko.

Interlay je bil spremenjen v takoj, ko je bil zasnovan za izboljšanje interoperabilnosti kriptovalute, kot je Bitcoin (BTC), v omrežja, ki najpogosteje omogočajo obveščanje DeFi, kot sta Ethereum in Polkadot , domiseln in previden, ki ga je Web3 Basis razumel, ko je marca vložil v platformo z zaposlitvijo nepovratnih sredstev 2020.

Temeljni izdelek Interlaya, digitalno sredstvo, podprto z Bitcoinom, z naslovom InterBTC, bi se lahko dodatno uporabljalo v ekosistemu Polkadot za različna dejanja DeFi, kot so kmetovanje pridelka, posojanje in delovanje kot zavarovanje premoženja. Tokenizacija izvedenega finančnega instrumenta Bitcoin odpira nadomestitev povečane uporabnosti sredstva v primerljivosti s funkcionalnimi zmogljivostmi skupnosti Bitcoin.

V pogovoru o povečanju financiranja je James Wo, ustanovitelj in izvršni direktor DFG, priznal, da Interlayjeva rešitev bi “povečala možnosti škandaloznih verig za Bitcoin” prej kot tvitanje:

Udobno nam je ročno uporabiti najnovejše krog @InterlayHQ Upoštevam, da je to, kar dosežejo, strašno temeljnega pomena za ekosistem Polkadot. Če razvijejo 1% BTC, da bi zaposlili InterBTC, je to 9 milijard dolarjev! @DFG_OfficiaI @inter_btc $DOT https://t.co/phFpVXeG0L

— James Wo (@realjameswo) december 28, 440

Povezano :

Kripto interoperabilnost se razvija: od mostov blockchain do prenosov DeFi

Crooked Finance in Grim Finance, izkoriščeni za več sto in sto

Protokol DeFi Grim Finance poroča več kot $