18.3 C
Ljubljana
Tuesday, September 28, 2021

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Ripple novice Na Solani se odpre trg Metaplex NFT

Na Solani se odpre trg Metaplex NFT

” je dejal Raj Gokal, glavni operativni direktor podjetja Solana Labs.

7615 Skupno ogledov

8 Skupaj delnice

Metaplex NFT marketplace launches on Solana

Na blok-verigi Solana je uradno zaživel trg neznačilnih žetonov, imenovan Metaplex, ki poudarja nadaljnje sprejemanje tehnologije NFT.

Razvijalec platforme Metaplex Foundation je v sredo sporočil, da je nov trg začel strateška podpora podjetja Solana Labs in borze kriptovalut FTX. Platforma je zasnovana tako, da zagotavlja ključno infrastrukturo skupnosti NFT, tako da lahko ustvarjalci, umetniki in skupine zlahka lansirajo prilagojene zbirateljske predmete.

Fundacija Metaplex je sporočila, da nova platforma omogoča “trajne avtorske honorarje biti trdo kodirani v NFT-je, “tako da ustvarjalci vedno dobijo del sekundarne prodaje. Celoten postopek uvrstitve bo potekal tudi v verigi.

Platforma se je začela uporabljati z več znanimi in poslovnimi zaznamki, med drugim z nagrado Grammy, umetnikom RAC, kreativnim studiem Street Dreams in CryptoKickers, nosilno skupino s sedežem v NFT.

“Metaplex bo za NFT storil tisto, kar je Shopify naredil za trgovino, vendar je naredil še en korak naprej, ne da bi bil posrednik,” je dejal RAC. “To je v skladu z resničnim etosom gibanja NFT, ki mora odpreti vrata gospodarstvu ustvarjalcev, ne pa izvleči vrednosti iz naših skupnosti.”

Poleg Zagon protokola je Metaplex Foundation objavil tudi načrte za predstavitev novega žetona META za upravljanje protokola, čeprav podrobnosti o novi kriptovaluti niso bile na voljo.

Metaplex označuje prvo tovrstno tržnico NFT, ki se je začela prodajati na Solani. Blockchain omrežje se je v prvi polovici leta 2021 hitro širilo, na platformi se je začelo na desetine tržno pripravljenih projektov. Marca je fundacija Solana, ki podpira mrežo, sklenila dve razvojni partnerstvi z borzami kriptovalut OKEx in MXC v vrednosti dolarjev 40 milijonov.

Trg NFT se bo po napovedih najnovejših industrijskih raziskav do oktobra podvojil, ko se bo obseg trgovanja povečal. Analitiki pri Invezzu so ugotovili, da bi lahko do takrat kapitalizacija industrije NFT dosegla 470 milijonov dolarjev.

Prejšnji članekPolygon in AU21 Capital predstavljata 21 milijonov dolarjev sklada za podporo razvijalcem Polygon
Naslednji članekKlasični tehnični kazalnik predvideva še en močan padec cene Bitcoinov s ciljem 16.000 USD

KOMENTIRAJ:

Prosimo, vnesite komentar!
Prosimo, vnesite ime

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments