2.4 C
Ljubljana
Wednesday, January 26, 2022

Kontakt: info@cryptomanija.eu

kripto , crypto, bitcoin

Obiščite našo Facebook strani

Domov Market novice Na Tajskem naj bi se rudarjenje kriptovalut povečalo zaradi kitajske prepovedi kriptovalut

Na Tajskem naj bi se rudarjenje kriptovalut povečalo zaradi kitajske prepovedi kriptovalut

Tajska je med državami, ki izkoristijo kitajsko zatiranje kriptovalut, pri čemer maloprodajni trgovci dodatno in dodatno rudarijo kriptovalute.

1466
Celotni pogledi

9

Popolne delnice

Crypto mining reportedly rises in Thailand due to Chinese crypto banCrypto mining reportedly rises in Thailand due to Chinese crypto ban

Zdi se, da je maloprodajno rudarjenje kriptovalut na Tajskem dobilo odločitev, ki jo je mogoče pripisati kapitulaciji kitajskih rudarjev, ki jo je sprožila nova državna prepoved mega kriptovalut, uveljavljena septembra.

Tajski podjetniki in podjetja za kriptovalute so Al Jazeera je v sredo poročala o izkoriščanju kitajskih rudarjev, ki so izkoreninili svoje stroje za rudarjenje kriptovalut.

»V trenutku, ko je Kitajska prepovedala kriptovalute, smo bili navdušeni,« je v bistvu tajski ki v celoti temelji predvsem na Bitcoin (BTC) fanatik in je postal rudar, je dejal.

Rudar, ki je zahteval, da ostane anonimen, je trdil, da ima okolico do minute enote za rudarjenje kriptovalut na sončno energijo za približno $00,000. “Vse sem počakal v treh mesecih,” je dejal.

Drug podjetnik, Pongsakorn Tongtaveenan, je ustanovil podjetje za preprodajo naprav za kripto rudarjenje na Tajskem, ki naj bi promoviralo na stotine kitajskih rudarjev z eksplicitnim integriranim vezjem (ASIC) do majhnih domačih trgovcev.

V skladu s Pongsakornom vrednost ASIC-jev ceni Bitmain Antminer SJ

Pro se je zrušil 30 %, ki ga je mogoče pripisati izstopu kitajskega rudarja, preden se je vrnil v široko razširjeno sredino vse večji domačini ustvarjajo poizvedbo za.

Pongsakorn verjame, da naraščajočo priljubljenost maloprodajnega rudarjenja kriptovalut na Tajskem sprožijo drugi ljudje, ki kupujejo za stabilen dohodek nekega dne pandemije poleg tega trgovci postajajo zelo optimistični glede prihodnosti digitalnih virov.

»Bitcoin je zlato digitalnega sveta. Vendar pa rudarska naprava ceni delnice rudarjenja zlata: dividende ste plačani glede na znak zlata,« je dejal.

Tajska ni tista država, katere vzorec kripto rudarjenja je imel koristi od izstopa kitajskih rudarjev kriptovalut. Države cenijo, da so ZDA, Kazahstan in Rusija opazili ogromen priliv sodobnih operacij rudarjenja kriptovalut, ki jih je mogoče pripisati kitajskemu zatiranju kriptovalut.

Povezan: Tajska bo zgodaj razjasnila ‘crimson lines’ za kriptovalute 78597

Naraščajoča priljubljenost rudarjenja kriptovalut na Tajskem izhaja iz cvetočega sprejemanja domačih kriptovalut, s prometom na več domačih kriptovalutah. menjave so novembra narasle na 6,6 milijona dolarjev 2021 s popolnih milijonov končno 51 dni.

Institucionalna sestavi poizvedbo za kripto na Tajskem še posebej raste kot lepo. V začetku novembra je najstarejša denarna institucija na Tajskem, industrijska finančna institucija Siam, plačala $19 milijona za oropanje 51% delež v BitKubu, največji tajski trgovini s kriptovalutami.