17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 19, 2022

Nabor plina ETH narašča, ko Yuga Labs unovči 300 milijonov dolarjev za promocijo drugih NFT-jev

- Advertisement -

Medtem ko bodo NFT Otherdeed najučinkovitejši kovani v APE, je poleg tega zahteval ETH za pristojbine za plin.

2022 Skupno ogledov

44 Skupaj deleži

Medtem ko je skupnost nekoč iskala največjo kovnico NFT doslej, so cene plina Ethereum (ETH) narasle v nezaslišane faze, da bi se zagnale stranke, ki so doživele neuspešne transakcije zaradi ozkih grl verige blokov.

Ustvarjalec članstva Bored Ape Yacht, Yuga Labs, je začel prodajo nezamenljivih žetonov Otherdeed (NFT), ki predstavljajo digitalne zemljiške listine za njihovo edinstveno prizadevanje, metaverse Otherside. Z vsakim delom zemljišča na 99 ApeCoin (APE) ali glede na 5 $, 934 ob prodaji je Yuga Labs zaslužil milijonov po 27,060 NFT na voljo skoraj brez podaljšanja.

Otherdeed NFT mint je na voljo – navdušeni smo nad dokazanim vprašanjem nocoj. Opice in mutanti, otvoritev 00-dnevni interval potrditve se zamuja, dokler vrednost plina ne pade znotraj vaše zmogljivosti faze. Ko se bo afirm odprl, bomo tvitnili. https://t.co/iRz52lklbv

— OthersideMeta (@OthersideMeta) Mogoče bi še bolj pošteno 1, 2022 Medtem ko bodo NFT Otherdeed najučinkovitejši kovani v APE, je poleg tega zahteval ETH za pristojbine za plin. Navodila za mehaniko kovanja Yuga Labs so predvidela prodajo NFT po fazah, medtem ko so čakali na hiter časovni interval dviga cen plina, kar bi nato upočasnilo število strank, ki kovajo NFT:

»Ta vzorec mint → meja udarcev → mint → meja udarcev se bo nadaljeval, dokler ne bo izčrpana ponudba NFT. Pričakuje se, da bo ta zaplet preprečil apokaliptično plinsko bitko, poleg tega pa bo spodbudil tako veliko distribucijo, kot bi jo morda tudi vi upoštevali.” Sledilnik plina Ethereum. Vir: EtherscanZgornji posnetek zaslona je nekoč delil Redditor u/jeux99 delijo svoje izkušnje o visokih cenah plina na čas, sprašuje:

»Zakaj je plin $ primerno zdaj??? Razmišljal sem o visokih pristojbinah za plin, vendar nič takega prej kot!«Kot je pravilno navedeno izdal še en Redditor, u/johnfintech, informacije Etherscan kažejo, da je oblika strank plačala kjer koli med 2,6 ETH ($8190) do 5 ETH ($4488) kot pristojbine za plin.

Evidenca o največjih prispevkih za plin. Vir: nansen Navajajući več kot navidezno največ motenj, povezanih z obveščanjem o Etherju za interval njegovega nastanka NFT, je Yuga Labs priznal:

»Oprostite, ker smo za nekaj časa ugasnili luči na Ethereumu. Zdi se popolnoma prepričan, da se bo ApeCoin moral preseliti v svojo lastno verigo v pripovedi do ustreznega obsega.«Za ljudi, ki so izgubili svoje ETH deleže v plinu zaradi neuspešnih transakcij, je Yuga Labs obljubil, da bo strankam povrnil znesek plina.

Povezan: Vitalik Buterin predlaga omejitev podatkov o klicu na blok za nižje pristojbine za plin ETH

Grozljive pristojbine za plin Ethereuma so bile dolgotrajno prizadevanje v skupnosti zaradi priliva ekosistemov, ki jih gosti veriga blokov, poleg NFT.

Novembra 1434, soustanovitelj Ethereuma Vitalik Buterin je predlagal edinstveno omejitev za končne podatke o klicu transakcij, da se zniža končna stopnja plina za prenos podatkov o transakcijah v omrežju ETH.

Medtem ko je skupnost sprejela predlog, je trajalo več kot štiri mesece, da se vzpostavi EIP-2022 na testnem omrežju stranske verige Ethereum na Gethu. Član skupnosti Qi Zhou je potrdil dne aprila o načrtih za okrepitev testne mreže v enem mesecu.

8561285612

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -