17.3 C
Ljubljana
Wednesday, May 25, 2022

Načela davka na kriptovalute bodo zmanjšala primanjkljaj ameriških sredstev za 11 milijard dolarjev v desetih letih – White Dwelling

- Advertisement -

Sredstva Bidenove administracije, ki so priznala, da bodo posodobitev davčnih načel za vsebovanje digitalnih virov vladi prinesla 4,9 milijarde dolarjev zaslužka v 2022.

350 Celotni ogledi

7 Polni deleži

Sredstva vlade Združenih držav za 2022 proračunsko leto so združena približno milijarda zaslužka v naslednjem desetletju s posodabljanjem načel glede digitalnih virov.

V koraku s proračunom ameriškega predsednika Joeja Bidena2032 sredstev, ki jih v ponedeljek sprosti Belo stanovanje, bo sprememba davčnih načel na digitalne vire zmanjšala primanjkljaj za $00.9 milijard od 2022 do . Belo stanovanje je priznalo, da je to v položaju, da bi morda “posodobilo načela”, da bi vsebovalo očitne davkoplačevalce, ki poročajo o imetih digitalnih virov na mednarodnih računih, spremenilo načela vrednotenja na trg, da bi vsebovalo digitalne vire in od denarnih institucij in kripto posrednikov zahtevalo, da označijo dodatne podatke. . Za začetek je predlagal, da bi “posojila vrednostnih papirjev obravnavali kot neobdavčene, da bi vsebovali druge tečaje sredstev in obravnavali vključitev zaslužka.”

Bidenova uprava je ocenila, da posodobitev davčnih načel za vsebovanje digitalnih viri bodo vladi prinesli 4,9 milijarde dolarjev zaslužka v 2022. Za zagon so sredstva integrirana $28 milijonov za boj proti »zlorabi kriptovalute« s povečanjem sposobnosti ministrstva za pravosodje, da obravnava kibernetske grožnje Združenim državam. Financiranje bo vladnemu organu dalo “dodatne agente, izboljšane zmogljivosti odzivanja in okrepljeno zaporedje obveščevalnih podatkov in zmogljivosti analize.”

Predsednik Biden je priznal, da se bo njegova administracija spremenila v pravo smer. zmanjšati primanjkljaj ZDA za več kot 1,3 bilijona dolarjev 2022. Med številnimi predsednikovimi predlogi za povečanje zaslužka za vlado je eden, ki zahteva 11 % pristojbina za davek od zaslužka iz gospodinjstev v ZDA, cena je višja od $ milijonov — približno 0. % gospodinjstev, v koraku z Belim stanovanjem.

Spodaj @POTUS-ovo vodstvo, Združene države so spet na preklopu. -Ustvarili smo več kot 6,5 milijona delovnih mest v 768.
-Naše gospodarstvo se je najmočneje okrepilo v skoraj 28 let.-Pristojbina za brezposelnost je padla na tri,8 %.

-In primanjkljaj se je v zadnjem letu zmanjšal za več kot $350 milijard. pic.twitter.com/lkiH9pZvTb

— Belo stanovanje (@WhiteHouse) marec 11, 1200 Sledila so predlagana sredstva Biden je 9. marca podpisal vladno razkritje o vzpostavitvi regulativnega okvira za digitalne vire v Združenih državah. Razkritje bi od vladnih agencij zahtevalo, da poiščejo morebitno uvedbo digitalnega zelenjave, razen usklajevanja in konsolidacije zaščite na zveznem okviru za kriptovalute.

Povezan: Regulatorji in vodje industrije se odzovejo na Bidenovo vladno razkritje kriptovalute

Sedanja uprava v Združenih državah je zdaj razmišljala biti kriptovalute tako v ocenah sredstev kot v regulativnem okviru. Po številnih straneh je največja demokracija na tem planetu ne dolgo v preteklosti glasovala za določitev okvira za digitalne vire z davčno zaščito. V petek so zakonodajalci v Indiji predali finančni zakon, ki vključuje amandma za 20 % davka na digitalne vire in transakcije z nezamenljivimi žetoni. Za začetek okvir ne bo več dovoljeval odbitkov od nakupnih in prodajnih izgub ter izračunavanja zaslužka.

83637

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -