17.3 C
Ljubljana
Thursday, May 26, 2022

Nacionalna skupščina Paname napreduje v razpravi o misiji zakonodaje o kriptovalutah

- Advertisement -

Nacionalna skupščina Paname je razvila misijo zakona o kriptovalutah, ki želi podpreti oko, usmerjeno v vadbo kriptovalut, da bi sektorju v državi predstavili dodatno jasnost. Predlog, ki je bil včasih priljubljen v prvem dialogu, je bil blag med dvema različnima pobudama, uvedenim v pristojbino za industrijske zadeve skupščine.

Panama se premakne, da bi ohranila nadzor nad kripto viri Panama sprejema ukrepe za podporo pozornosti kripto lastnine in podjetij ki jih zaposlujejo v državi. Nacionalna skupščina naroda, ki je idealna zakonodajna skupina v Panami, je naredila prvi korak k urejanju uporabe kriptovalut. Establišment je v prvi razpravi populariziral misijo zakona o kriptovalutah z naslovom »Zakonodaja, ki ureja komercializacijo in uporabo kriptovalute, izdajo digitalnih plačil, tokenizacijo pomembnih kovin in različnih predmetov, sisteme pristojbin in različne določbe.«

Predlagani zakon vključuje opredelitve in predloge o kriptovalutah, tehnologiji veriženja blokov in implementaciji teh decentraliziranih instrumentov za poenostavitev domnevnih zadev. Ta priljubljena misija prihaja kot združitev dveh različnih predlogov, predstavljenih kot zakonske pobude 62 in 696, kot odgovor na sporočilo družbenih medijev iz ustanove.

Eden od predlagateljev tega zakona Gabriel Silva, ki ga je prvič predstavil septembra, je priznal, da se je ta priljubljena misija nekoliko spremenila vse izmišljotine prek prvega dialoga in da bi se po njegovem prepričanju morda tudi izboljšalo.

Blockchain za identifikacijo in preglednost Eden največjih predlogov pravne misije mora podpreti z vključitvijo identifikacijske misije, ki temelji na verigi blokov, ki želi digitalizirati to odgovornost panamskega očitka. Ta namen je v zakonu opredeljen na naslednji način:

Razširiti digitalizacijo naročila s spodbujanjem uporabe tehnologije izdajenih knjig in blockchain pri digitalizaciji identifikacije čistih in pravičnih zaupanja vrednih oseb v Republiki Panami ali iz nje ter kot trend, da se širši javnosti razjasni značilnosti.

Uvedeno poslanstvo je poleg tega opredelilo uporabo tehnologij veriženja blokov za večjo preglednost funkcij obtožbe kot namena. To je komaj podobno različnim pobudam v Latamu, ki uporabljajo tehnologijo izdane knjige za izgradnjo funkcij oblasti, kot so skladi in davčno zaporedje. Oblika pobud je brazilska skupnost blokovnih verig, ki se poleg tega razvija kot neprijazna za dostop do javnih organizacij v državi.

Kaj dviguje vaš pogovor glede v bistvu najbolj vroče misije prava kriptovalut, uvedene v Panami? Ponudite nam v spodnjem delu za komentarje.

Sergio Goschenko
Sergio je novinar o kriptovalutah s sedežem v Venezueli. Sam sebe opisuje, da je pozno v igro, vstopil je v kriptosfero, ko je prišlo do dviga plačila do konca decembra 2017. Ker ima računalniško inženirsko ozadje, živi v Venezueli in je pod vplivom kriptovalute, recimo na družbeni ravni, ponuja različno raven pogleda o uspehu kriptovalute in o tem, kako pomaga tistim, ki nimajo bank in imajo premalo storitev.Seznam Bonitetna uvrstitev: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Zavrnitev odgovornosti: Ta članek je v celoti informativne narave. Zdaj to ni takojšnja ponudba ali nagovarjanje ponudbe za zmago ali promocijo ali nasvet ali potrditev katerega koli izdelka, storitve ali podjetja. Bitcoin.com ne zagotavlja financiranja, davkov, samo zaupanja vrednih ali računovodskih nasvetov. Niti podjetje niti avtor nista odgovorna, takoj ali zdaj ne takoj, za kakršen koli zlom ali izgubo, nastalo ali domnevno pripisljivo ali v zvezi z uporabo ali zanašanjem na katero koli besedno besedo, predmete ali storitve, navedene tukaj .

1966580527

- Advertisement -

Zadnje novice

- Advertisement -

Related news

- Advertisement -